micşorează boxul
Categorii
- 60891 intrebari (711 noi) Adolescenti
- 2938 intrebari (17 noi) Afaceri & Financiar
- 2850 intrebari (21 noi) Arta si Cultura
- 2219 intrebari (6 noi) Auto & Moto
- 14453 intrebari (153 noi) Beauty & Fashion
- 4047 intrebari (27 noi) Cariera
- 1942 intrebari (4 noi) Casa & Gradina
- 24 intrebari (0 noi) Cauze nobile
- 44327 intrebari (317 noi) Conversatii
- 27872 intrebari (236 noi) Dragoste si Sex
- 9012 intrebari (87 noi) Educatie si Cultura Generala
- 6035 intrebari (36 noi) Familie & Relatii
- 1077 intrebari (80 noi) Filme & Seriale
- 6626 intrebari (20 noi) Gastronomie
- 5819 intrebari (60 noi) Hobbies & Pets
- 11377 intrebari (76 noi) Informatii Utilitare
- 3564 intrebari (8 noi) Legislatie, Politic & Social
- 21189 intrebari (241 noi) Muzica
- 17165 intrebari (86 noi) Sanatate
- 3439 intrebari (29 noi) Shopping
- 3770 intrebari (23 noi) Stiinta si Filosofie
- 21860 intrebari (160 noi) Tehnologie
- 30398 intrebari (319 noi) Timp liber
- 5262 intrebari (31 noi) Trivia/Amuzante
- 2070 intrebari (5 noi) Turism
- 463 intrebari (1 nouă) Voluntariat/ Ecologie
micşorează boxul
Ultimele Raspunsuri
- Gsfghtrj - Nu are. :D
- Ionutzz97 - Pai ce sa le faci sau schimbat vremurile:))si mai e...
- Dolly - Buna! Probabil e atat de timid incat inca se gandeste...
- Nimic - Nu e asa inevitabil, sa zic asa. Eu acu` 2 ani am renuntat...
- Un utilizator anonim - Oral cu baieti !cu mai multi baieti , esti curva sau...
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
| TRAFIC 07 Sep |
342.581AFISARI | |
| 83.850VIZITE | ||
| 71.095V. UNICI |
Raspunsurile utilizatorului Bogdana
-
Thalia feat Aventura-No no no:) http://www.youtube.com/watch?v=cRgk7-uLqCk postat la 8 Septembrie 2010 19:09
-
Bineinteles ca nu.Este inca foarte dar foarte bine.Corpul tau s-a putut si se poate dezvolta normal.Sunt foarte multe avantaje.Nu trebuie sa-ti faci griji din cauza sarcinii sau vreunei boli.Ar trebui sa fii mandra ca esti virgina la aceasta varsta!(si eu ma madresc cu asta ) :)...Pt. unele fete e ceva foarte simplu,fara griji sa-si inceapa viata sexuala la 12,13,14,15 ani nu se gandesc la consecinte si apoi apar probleme. postat la 7 Septembrie 2010 21:09
-
Ce este in interiorul unei persoane se completeaza cu aspectul fizic.Dar sa stii ca se poate trece si peste aspectul fizic crede-ma.Degeaba e frumos daca in interior e gol...:) postat la 7 Septembrie 2010 21:09
-
Eu daca voi avea un baietel i-as pune numele de Rares Andrei.:),imi plac foarte mult. postat la 7 Septembrie 2010 20:09
-
Se pune accent pe Biologie ,Fizica si Chimie:). postat la 3 Septembrie 2010 10:09
-
Poti urma orice liceu care contine: profil Filologie sau Stiinte Sociale partea Uman. postat la 3 Septembrie 2010 10:09Raspuns la intrebarea:
Ce liceu ar trebui sa fac pentru a deveni psiholog:D? -
raspuns alesHeloo: Octavian Goga a scris urmatoarele volume de poezii:
1.Poezii(an 1905)
2.Din umbra zidurilor(an 1913)
3.Ne cheama pamantul(an 1909)
4.Cantece de tara(an 1916)
5.Din larg(an 1939)-poeme postume
Deci are 5 volume:)
Uite si un link: http://ro.wikipedia.org/wiki/Octavian_Goga#Poezii_.281905.29 postat la 1 Septembrie 2010 19:09Raspuns la intrebarea:
Ce volume de poezii a scris Octavian Goga? -
Sau cred ca am gresit...am gasit aici ceva.http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.freewebs.com/sprouse4u/dylan.jpg&imgrefurl=http://sprouse4u.webs.com/biography.htm&usg=__l6Xy9uPpHrXDp4fwhkax2hBZ4zQ=&h=140&w=95&sz=3&hl=ro&start=0&sig2=Zvm_LDVuBgWOIffcCBBp_A&zoom=1&tbnid=f9KtTXnHzgVkXM:&tbnh=112&tbnw=76&ei=v7N8TK-dJsTTjAfT6NzTDg&prev=/images%3Fq%3DMelanie%2BWright%26um%3D1%26hl%3Dro%26sa%3DX%26rls%3Dcom.microsoft:en-us:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7ADFA_en%26biw%3D1209%26bih%3D683%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=437&oei=v7N8TK-dJsTTjAfT6NzTDg&esq=1&page=1&ndsp=31&ved=1t:429,r:9,s:0&tx=42&ty=30...ma lor adevarata se pare ca e Melanie Wright.Scuze. postat la 31 August 2010 10:08
-
Kim Rhodes este si in realitate mama lor,a dat si in Bravo un articol :) postat la 31 August 2010 10:08
-
Kim Rhodes este si in realitate mama lor adevarata.a dat si in Bravo un articol .:p postat la 31 August 2010 10:08
-
Wow...fix prin asta am trecut si eu.Vroiam sa slabesc cu orice pret.Inainte de-am incepe "dieta miraculoasa" am aflat ca am anemie,apoi am inceput sa mananc din ce in ce mai putin...si am lesinat la scoala.Apoi a zis ca am fc spasmofilie(asa face oricine care incearca dieta miraculoasa) si culmea nici nu am slabit.Deci cu ce rost toate acestea?cu rezultatul final de a cadea pe jos?si apoi sa fii nevoita sa iei pastile cu calciu ca mine,iti zic eu nu merita asa ceva.Mai bine renunta la dulciuri si numai manca seara. postat la 31 August 2010 8:08
-
Salut,in orice caz nu ar tb sa mori:D.In al doilea rand totul mergea bine pana cand ai cam stresat-o cu placutul asta i-ai zis o data:"mada_dragutza83: Mah eu te plac ca pe un prieten
Ghitza 10: si asta nu se va schimbat
mada_dragutza83: Nu poti sti.",a zis ca nu poti stii.apoi tu ai insistat si mai mult si normal ca a zis ca nu ca o sa gasesti tu pe altcnv.Hai sa-ti zic o chestie ca sunt fata.Cum e cazul tau de ex:Nici fetelor nu le plac baietii prea insistenti pentru ca le este frica ca vor fi sufocate nu ii vei mai lasa timp si pentru ea poate vei deveni mai gelos.Ce a crz?ca daca acum ii zici asa mai incolo cand veti fi impreuna ce vei face?uite dau un ex.Daca dupa tine s-ar tine o fata si ti-ar zice ca te place,iubeste ca te vrea pentru ea sau chestii de genul asta ,nu ai avea tot reactia ei?parca e mai bine cand vezi acea fata ca pe o provocare sa incerci s-o cuceresti.Asa si ea vede ca ii oferi totu pe tava...pentru ce sa ma lupte sa te cucereasca?Sfatul meu este sa fii indiferent pentru moment cu ea,sa vada ca nu te mai tii atat dupa ea.Apoi poate se va intreba sau te va intreba: "Ce s-a intamplat cu tine","Dc te porti asa?" sa o faci sa reactioneze prin alt fel;si inca o chestie numai fii asa sincer cu toti.Sinceritatea fata de altii te doboara.Pt ca atunci cand esti bun si sincer toti profita de tine.de asta nu exista prieteni.Crede-ma am fost in situatia ta.Multa bafta si nu uita da-i Madalinei spatiu,fii indiferent si ai sa vezi ca in timp ceva se va schimba,daca nu comportamentul ei poate sentimentele tale.:)
postat la 31 August 2010 7:08Raspuns la intrebarea:
Salut ce mai faceti ? -
raspuns alesO poti lua gratis si repede de pe site-ul: www.listentoyoutube.com ,introduci linkul acolo.:) postat la 31 August 2010 7:08
-
Eu iau calciu + magneziu+zinc de la "Alevia".E ft bun crede-ma plus ca intr-o pastila le ai pe toate si nici nu te ingrasi.:) postat la 28 August 2010 20:08
-
Hellou:).Si eu am facut latina cu profa de romana dar am facut mai putina pentru ca in orele de latina mai mult faceam romana ca sa fim si mai bine pregatiti pentru examen.Dar sa nu crezi ca la latina ne-a pus note pe degeaba.Ne-a dat un test scurt cu cateva conjugari unde mai puteam trage cu ochiul din carte :D portofoliul si ne-a verificat citirea si traducerea.:).Oricum profa mea de romana vs latina e super de tb daca eram atenti la orele ei invatam cel mai bine din sc.:) postat la 21 August 2010 21:08
-
raspuns alesSalut.Eu sunt foarte pasionata de astrologie si ma bucur ca mai sunt unii interesati de acest aspect.:).Am sa-ti spun aici tot ce stiu despre zodia leu.
Leul este un semn de foc cuprins in perioada 23 iulie-22 august.Leii sunt niste persoane foarte energice,comunicative,impulsive,sociabile cu cei din jur,deschise la nou si provocari.Ii place sa traiasca intens fiecare clipa.Acest semn zodiacal este un luptator,lupta pentru ceea ce isi doreste in special pe plan profesional.Defectul lor principal este acela ca nu sunt deloc atenti la amanunte,la acele lucruri marunte care ii pot impiedica sa-si atinga scopul.Sunt orgoliosi si uneori aroganti.Dar cu toate acestea au puterea sa fie sinceri,creativi,dinamici,intelegatori.Leul este considerata la fel ca si celalte zodii de foc compatibile cu el Berbec si Sagetator,o zodie tanara spre deosebire sa zicem de un scorpion care de mic este foarte matur gandeste foarte matur,sunt visatori .Leul nu este asa,de mic isi traieste la maxim viata,profita de fiecare clipa.
Din punct de vedere al compatibilitatii se inteleg foarte bine cu Berbecul si Sagetatorul pe planul doi cu Scorpionul varsatorul cu mici compromisuri,relatia cu taurul nu este de durata(iti spun am cunosc ft multe cupluri de gen).Acum sa stii ca depinde si de persoana.Nu este totul sa citesti pe internet trebuie si sa experimentezi in viata de zi cu zi,pot fi doua persoane care din punct de vedere zodiacal se inteleg perfect dar degeaba daca au un caracter diferit care poate provoca neintelgeri .Tot ce ti-am spus aici nu este nimic luat de pe internet,sunt cunostiintele mele.Sper ca te-ai regasit pe aici.:) postat la 18 August 2010 11:08Raspuns la intrebarea:
Puteti sa-mi ziceti si mie mai multe despre zodia leu?dau funda -
Hellou:)
-1 ou;
- 1 cana de zahar de marime medie;
- 1 pachet cacao ( de preferinta Dr. Oetker);
- 1 pachet de unt;
- 1 esenta vanilie
Se amesteca oul, cu cana de zahar si se bat cu telul pe baie de abur timp de 15 minute ( pana se face ca o smantana subtire).
Se da deoparte, se adauga pachetul de cacao, amestecandu-se cu telul dintr-o margine pentru a o incorpora f bine.
Se lasa ca tot acest amestec sa ajunga la temperatura camerei, dupa care se adauga esenta si pachetul de unt, care in prealabil a fost lasat dinainte sa se inmoaie( chiar f bine).
Toate ingredientele trebuie sa aibe aceeasi temperatura pentru a evita taiarea cremei.
Cantitatea finala e suficienta pentru un tort mare
Se pune pe ce fel de prajituri vreti voi. postat la 18 August 2010 10:08 -
Da,poti,depinde ce retea esti.Daca esti pe Vodafone suna la *222(relatii cu clientii)si urmezi instructiunile.:) postat la 16 August 2010 17:08
-
Sigur ca nu.Va veni si acel moment.:) postat la 16 August 2010 17:08Raspuns la intrebarea:
E ceva anormal ca o fata la 16 ani sa nu te fi sarutat cu nimeni ?:s -
Incredibil de frumos...,Speranta ultima moare!cred ca fiecare ar trebuie sa invete ceva din spusele tale.Felicitari!:) postat la 3 August 2010 10:08Raspuns la intrebarea:
Http://www.youtube.com/watch?v=7pBpLS2Ohsc
va place ? e facut de mine;) -
tunsorile in scari sunt de preferat celor drepte si simple.
- pentru femeile care opteaza pentru tunsorile scurte, e important sa foloseasca produse care sa confere volum parului.
- daca ai fata rotunda si barbie dubla, e bine sa iti tunzi parul deasupra liniei barbiei, pentru a nu atrage privirile in acea zona – tunsoarea bob e ideala in acest caz.
- daca ai gatul scurt, tunsorile a la garconne ti-l vor alungi un pic, la fel si parul lung. Suvitele deschise la culoare vor avea acelasi efect.
- daca te hotarasti sa iti faci coc, bijuteriile si machiajul sunt esentiale pentru ca look-ul sa fie unul reusit. Opteaza pentru cerceii lungi sau rotunzi si foloseste un rimel si un ruj care sa te avantajeze.
Uite si un link cu cateva coafuri: http://www.divahair.ro/frumusete/coafuri_si_tunsori/_4_idei_de_hairstyle_pentru_o_fata_rotunda
Iti recomand cu caldura site-ul Divahair eu sunt abonata la aceste articole de 3 ani si sunt foarte multumita m-au ajutat sfaturile ei.Plus ca acolo gasesti ce articol vrei:Diete,Coafuri,Dragoste,Sanatate,Timp liber,Moda,etc...arunca o privire.:) postat la 30 Iulie 2010 9:07 -
raspuns alesElla-Need your Love? http://www.dailymotion.com/video/xe14ud_ella-need-your-love_music postat la 29 Iulie 2010 17:07
-
Buna,stii ca la tastaura este acel buton pe care scrie unu sub altul: "Print,Screen,SysRq.Bun.te afli pe profilul acelei persoane,mai exact pe pagina cu fotografia lui/ei.apesi acel buton,apoi deschizi Paint apesi "Ctrl+ V" sau Paste,apoi o salvezi si Voila ai luat poza!:) postat la 29 Iulie 2010 17:07Raspuns la intrebarea:
Cum i-au poze de pe hi5 dar fara sa fie mici -
O intrebi pur si simplu in fata.sau daca esti mai timid cerei-l unui cunoscut de al vostru fata sau baiat.:) postat la 29 Iulie 2010 16:07Raspuns la intrebarea:
Cum aflu un id de la o fata sau email?dau funditsa... -
raspuns alesBuna!Sunt foarte pasionata de astrologie si mi-ar face placere sa-mi spun parerea.Ma bucur ca mai sunt oameni pe aici care cred macar putin in astrologie.
Pestii si Scorpionii sunt foarte compatibili deoarece amandoua sunt zodii de apa si au multe in comun: De la stari sufletesti ,vise pana la idealuri.Amandoi sunt visatori si gelozia Scorpionului (controlata desigur) este benefica Pestelui deoarece uneori nu este sigur de ce simte partenerul pentru el.Trebuie sa ii oferi multa siguranta.Deci.Pestii le accepta natura posesiva si dominatoare.Pestele are nevoie de rasfat de cineva care sa ii suporte micile capricii si scorpionul poate ii poate oferi cat rasfat are nevoie.Oricum cunosc cupluri Pesti-Scorpion care au foarte multe lucruri in comun si se inteleg foarte bine.Scorpionului ii place sa ii arati ca il placi dar sa nu cazi din prima[si eu sunt scorpion si cel mai bun pr si cateva dintre prietene deci stiu]sa-i lasi o urma de mister.Vei stii cand te place un scorpion: Acea privire profunada care ai impresia ca trece prin ochii tai.Lasa-ma sa-ti spun ca sunt si foarte timizi.Iubesc muzica de obicei au gusturi asemanatoare dar nu mereu.Pestii sunt usor romantici si viseaza cu ochii deschisi cand sunt indragostiti.Vor sa fie rasfatati cu suprize cadouri,le place sa fie incurajati cu lucruri delicate.asemenea scorpionului intr-o relatie.Au foarte multe in comun crede-ma.Am simtit si pe pielea mea asa ceva.;)).Scuze ca am scris atat de mult dar am zis cam tot ce era necesar sa stii.:D.Nu e nimic luat de pe net.Fii sigura de asta.Nu e totul sa stii doar teoria.Doar cineva care stie cu adevarat adica care a simtit iti poate spune foarte clar.Eu am intalnit multe persoane in aceste zodii. ca si cuplu , ca prieteni si ca doi oameni care nu au legatura unul cu celalalt.Bafta!:) postat la 29 Iulie 2010 16:07Raspuns la intrebarea:
Ce parere aveti despre compatibilitatea zodiilor pesti si scorpion? -
Kenny G ft. Yolanda Adams - I believe I can fly http://www.youtube.com/watch?v=LbUpPVOEkdA postat la 29 Iulie 2010 13:07
-
Sincer mi-a fost destul de greu,am si plans:(.Desi nu am fost prea uniti,am trecut prin multe impreuna.si pe unii dintre ei ii cunosc de la gradinita sau 1-4.Deci iti dai seama... postat la 29 Iulie 2010 13:07Raspuns la intrebarea:
Cand voi ati trecut din scoala generala la liceu va fost greu sa va despartiti de colegi? -
Nu exista o varsta exacta.Cand crezi ca ai nevoie.Tampoanele interne trebuie shimbate la cel mult 4 sau 6 ore chiar daca au absorbit foarte putin sau deloc.Tampoanele lasate pe loc o perioada indelungata determina aparitia riscului producerii sindromului de soc toxic,o infectie bacteriana severa.Si nu trebuie sa numai fii virgina.nu are nici o legatura.:) postat la 29 Iulie 2010 13:07
-
Buna!Mai intai trebuie sa ai cont pe youtube apoi acolo unde scrii melodia langa search ai upload.Acolo pui Video,dar nu uita mai intai trebuie sa ai cont.:) postat la 29 Iulie 2010 12:07Raspuns la intrebarea:
Buna!:) Cum pot posta un videoclip pe YouTube? -
Imi place sa-l prind jos cu cateva suvite afara si sus stil sportiv,independent.:)
postat la 29 Iulie 2010 8:07 -
We are golden:) postat la 12 Iulie 2010 20:07Raspuns la intrebarea:
Care e numele melodiei de la Mika din reclama de la orange cu cateii? -
Nu este expirat, este pana pe 30 iulie .Uita-te sus inainte unde scrie 30 Iunie.:) postat la 1 Iulie 2010 6:07
-
Iubirea! postat la 30 Iunie 2010 15:06
-
Ce bine ar fi fost sa pot da 2 fundite.Constrast multumesc mult de tot pentru sfat. postat la 30 Iunie 2010 15:06
-
Http://www.youtube.com/watch?v=cmxxT3mGqPA Alexunder Base feat Lys - Drums ...sigur asta e postat la 23 Iunie 2010 11:06
-
Multumesc la toti pentru raspunsuri.eu le folosesc si sunt destul de multumita.:).voi incerca sa folosesc produse si de la alte firme cum ar Amway. postat la 18 Iunie 2010 9:06Raspuns la intrebarea:
Ce parere aveti despre produsele Planet Spa de la Avon?:) -
La fel.merg la mare,pe acasa,iesiri cu prieteni,colegi...multumesc la toti pentru raspunsuri.:) postat la 18 Iunie 2010 9:06Raspuns la intrebarea:
Ce planuri aveti pentru vacanta care vine? -
Salut!in jur de 9 lei.uite aici http://www.naturaplant.ro/produse/1179/Tinctura_de_Marar postat la 1 Iunie 2010 12:06Raspuns la intrebarea:
Cat costa tinctura de marar sau uleiul de marar? ras urgent va rog
:*
fundutza -
5 motive pentru care am zambit:
1.Pentru un cantec
2.Pentru ca exist
3.Pentru ca desi nu am avut parte de multe momente fericite ma bucur si zambesc si astazi pentru ca l-am cunoscut si faptul cum si unde l-am cunoscut pe el este special.
4.Pentru 2 note decisive in viitorul meu
5.Pentru ca am oameni in jurul meu care tin la mine si pentru ca indiferent de ce defecte as avea Dumnezeu m-a iubit ma iubeste si ma va iubi asa cum sunt.
5 motive pentru care m-am intristat
1.Pentru mama mea cand am vazut-o plangand
2.Pentru lunile septembrie,octombrie si noiembrie ale anului 2009
3.Pentru o stea care s-a stins(o persoana)
4.Pentru persoanele neajutorate
5.Pentru ca nu deseori nu am stiut sa apreciez ceea ce am si am pierdut. postat la 30 Mai 2010 17:05Raspuns la intrebarea:
Spune-mi cinci motive pentru care ai zambit azi si cinci pentru care te-ai intristat!
-
Pro show gold : Simplu,eficient si de efect http://www.photodex.com/products/proshowgold postat la 30 Mai 2010 9:05
-
The Black Eyed Peas - Rockin To The Beat http://www.youtube.com/watch?v=MNbaotFg3CU :) postat la 26 Mai 2010 7:05
-
Scuza greseluta de scriere : "mea" era merge.;) postat la 23 Mai 2010 8:05
-
Da,dar ca sa mentii o relatie la distanta trebuie sa fii tare,sa poti accepta ca nu vei putea sa vezi persoana iubita cand vrei.multi zic ca este greu si multi zic ca nu va tine,dar sunt de parere ca daca nu crezi de la inceput in acea relatie sigur ca nu va mea.Oricum distanta dintre voi nu este atat de mare deci are sanse.Sunt cupluri care se iubesc la o mai mare distanta cum ar fi cei care sunt in diferite tari.ITI doresc succes de fapt VA doresc succes si imi doresc din toata inima sa va mearga.Nu am raspuns intamplator la intrebarea ta,si eu stiu ce inseamna o relatie la distanta,si eu am trecut prin asa ceva. postat la 23 Mai 2010 8:05
-
Multumesc la toti pentru raspunsuri >:D postat la 14 Mai 2010 6:05Raspuns la intrebarea:
Voi ce credeti?A tine la cineva este echivalent cu a iubi? -
Luther Vandross- one night with you http://www.youtube.com/watch?v=AtY6ApfgpB8&feature=related postat la 10 Mai 2010 19:05
-
"Esentele tari se pastreaza in sticlute mici".:)...si am compus si eu ceva sper ca nu te superi pe mine ca iti spun aici,dar imi place cum suna: "Oare pentru cine s-aprind pretutindeni lumanari?
Pe ale noastre le-ai stins
Si-n suflet ne-ai aprins
Intuneric." postat la 8 Mai 2010 19:05Raspuns la intrebarea:
Care este citatul vostru preferat? -
Mda...se pare ca nu sunt singura in aceasta situatie si eu tot asa mi-e groaza ca vine vara si ma plictisesc,si eu am putine rude ,la fel e si de sarbatori...si eu am o preocupare asemanatoare cu ce vrei tu pe viitor sa practici doar ca eu fac arte martiale QWAN KI DO.Poate mai vorbim.;) postat la 8 Mai 2010 17:05
-
Sunt intre cele doua.Si indrazneata si timida.Combinatia perfecta!:d postat la 5 Mai 2010 14:05Raspuns la intrebarea:
Sunteti indrazneti sau timizi ?
:-w -
raspuns alesDa...O poti cumpara din librarie dar si online autorul este Dan Brown,pretul este de 65 lei(Cod: RAO973-103-061-1
Disponibilitate: In stoc [actualizat acum 2 ore]
Aparitie: 25.01.2007
Autor: Brown Dan
Domeniu: roman istoric
Editura: RAO
Format: CARTE ILUSTRATA
Nr. pagini: 512
Traducator: Adriana Badescu
).:*...uite 2 link-uri http://www.ishop.ro/carte/Ingeri-si-demoni-ilustrat_Dan-Brown_2672.html http://www.libris.ro/literatura-universala/ingeri-si-demoni---dan-brown---editie-speciala-RAO973-103-061-1--c7509--p329042.html postat la 5 Mai 2010 13:05 -
Multumesc,am putine emotii:d.Succes si tie:* postat la 4 Mai 2010 10:05