micşorează boxul
Categorii
- 60121 intrebari (501 noi) Adolescenti
- 2915 intrebari (13 noi) Afaceri & Financiar
- 2822 intrebari (9 noi) Arta si Cultura
- 2207 intrebari (5 noi) Auto & Moto
- 14286 intrebari (117 noi) Beauty & Fashion
- 4016 intrebari (19 noi) Cariera
- 1938 intrebari (6 noi) Casa & Gradina
- 24 intrebari (0 noi) Cauze nobile
- 43937 intrebari (269 noi) Conversatii
- 27602 intrebari (168 noi) Dragoste si Sex
- 8906 intrebari (61 noi) Educatie si Cultura Generala
- 5989 intrebari (24 noi) Familie & Relatii
- 974 intrebari (80 noi) Filme & Seriale
- 6598 intrebari (21 noi) Gastronomie
- 5744 intrebari (49 noi) Hobbies & Pets
- 11271 intrebari (85 noi) Informatii Utilitare
- 3549 intrebari (14 noi) Legislatie, Politic & Social
- 20894 intrebari (208 noi) Muzica
- 17054 intrebari (81 noi) Sanatate
- 3401 intrebari (30 noi) Shopping
- 3746 intrebari (12 noi) Stiinta si Filosofie
- 21651 intrebari (129 noi) Tehnologie
- 30071 intrebari (227 noi) Timp liber
- 5221 intrebari (33 noi) Trivia/Amuzante
- 2062 intrebari (5 noi) Turism
- 462 intrebari (1 nouă) Voluntariat/ Ecologie
micşorează boxul
Ultimele Raspunsuri
- laura - Campul lexical e format din totalitatea cuvintelor inrudite...
- angry young and poor - Imi amintesc foarte bine prima zi de liceu. Mai exact,...
- Bebe - Poti sa incerci s aiti masezi sanii si sa faci cateva...
- Kronstadt - Legiuitoarea, acum ... pe bune. Cand stam si noi relaxati
- Un utilizator anonim - Si eu asta vreau sa fac, dar nu reusesc, maine merg...
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
| TRAFIC 05 Sep |
309.962AFISARI | |
| 77.526VIZITE | ||
| 65.944V. UNICI |
Raspunsurile utilizatorului Flav
-
Presupun ca ai o varsta matura, asadar cand ai de gand sa-i dai un sens vietii? Daca ti-e frica sa invingi teama, niciodata nu-ti vei depasi conditia si vei ramane in acelasi stadiu. postat la 6 Septembrie 2010 17:09
-
Vii la mine sa jucam Darts? postat la 6 Septembrie 2010 17:09
-
Doar doua cuvinte de spus: mi-e greata! postat la 6 Septembrie 2010 15:09
-
Bai, nu v-ati saturat de intrebarea asta, chiar trebuie sa semnati condica cu ea in fiecare zi? postat la 6 Septembrie 2010 15:09
-
Depinde de situatie. Sa vezi moralistii si bunii samariteni ce-o sa raspunda, o sa primesti raspunsuri de-o sa spui ca lumea e chiar buna, painea lui D-zeu. postat la 6 Septembrie 2010 15:09Raspuns la intrebarea:
Ai fi capabil/a sa fi fericit/a prin nefericirea altora? Argumentati raspunsul. -
Apocalypto, Man on fire, Out of time. postat la 6 Septembrie 2010 14:09Raspuns la intrebarea:
Recomandati-mi un film de suspans... Tare de tot -
@hombre :)) Tare raspunsul tau. Ai misiunea sa-mi spui care sunt cele 2 reguli pe care trebuie sa le respecte chibitiul, fara sa cauti pe google.
Nu stiu cate arce a facut Noe, dar la ce arce invat eu acum la statica, ma ia cu dureri mai mari de cap decat existenta lui Noe si rasa animalelor puse pe ''corabie''.
p.s. - ce chibiti stralucit m-a facut mama! postat la 6 Septembrie 2010 14:09 -
Da, delicata faza asta. Stai sa dau cu banu': pfuu, a cazut stema! Cica nu reprezinti nimic pentru el, esti ca oricare din acele fete in ochii lui. postat la 6 Septembrie 2010 14:09
-
:) Domnisoara, esti majora, vaccinata, cred ca esti in masura sa alegi ce e bine si ce e rau, iar parintii ar trebui sa inteleaga asta. E cel mai frumos sentiment sa iubesti, nu lasa pe nimeni sa-ti alunge sentimentele, nu lasa pe nimeni sa spuna nu e de tine, mai ales daca pune problema bogatiei, a banilor. Lupta pentru ce consideri tu ca e frumos, lupta pentru tine, pentru puritate, pentru tot ce simti.
Succes! postat la 6 Septembrie 2010 13:09 -
Http://www.youtube.com/watch?v=MYUUAxtXHkM
http://www.youtube.com/watch?v=WxUJSmlU1II postat la 6 Septembrie 2010 13:09 -
Dar ai vazut tu femei care sa cante hip-hop? Bine, e Marijuana, manca-o-ar tata, de te doare capu'. postat la 6 Septembrie 2010 13:09
-
:)) La ce vocabular ai, doar n-ai pretentii sa gaseasca odata cu tine dragostea pura, platonica. postat la 6 Septembrie 2010 13:09
-
Paiiiii, nu stiu. ;)) postat la 6 Septembrie 2010 13:09Raspuns la intrebarea:
Care este cel mai des emoticon folosit de voi? -
1. Esti prea mica pentru a pune astfel de intrebari.
2. Astea sunt chestii intime, despre care nu se vorbeste pe-un forum, mai ales unde primesti raspunsuri de la persoane care nu l-au practicat, care n-au habar dar isi dau cu parerea, de unde te poti informa prost.
3. Sexul oral se poate face si reciproc, poate si tu peste ani, iti vei schimba ''pretentiile''.
4. Cand spui ''toti'', la cine te referi? Toti pokemonii cu care ai fost ti-au cerut sa cobori cu liftul? Sau vorbesti numa' despre ce ai auzit prin cartier si uitat la televizor?
Aveti niste preocupari de-mi vine sa plang si nu aveti nici cerneala pusa pe buletin. postat la 5 Septembrie 2010 12:09 -
Fati-o in franjuri. postat la 5 Septembrie 2010 12:09
-
Invata sa scrii, pentru inceput. postat la 5 Septembrie 2010 12:09Raspuns la intrebarea:
M-a ajutati va rog ca habar n-am cum pot sa devin expert tpu? -
Potoleste-te. Inaltimea nu e direct proportionala cu timpul, daca anul asta ai crescut 6-7 cm, nu inseamna ca si anul viitor vei creste la fel, ba chiar poti stagna deodata. Si-nca un secret: baietii adora fetele inalte! Fetele sunt complexate de inaltime, fiindca sunt prea mici. Asa ca fii fericita domnisoara.;) postat la 5 Septembrie 2010 11:09
-
Stai linistita, dar unde-s 2, e loc si de-al treilea. Ma primesti?:D postat la 5 Septembrie 2010 11:09Raspuns la intrebarea:
Buna !Am 16 ani si am facut sex cu 2 baieti deodata , inseamna ca sunt curva? -
Vaiii, dar n-ai idee ce bine-mi pare!
Poza de pitzi, nick de pitzi, comportament de pitzi.
Doamne, multumesc ca-s normal. postat la 5 Septembrie 2010 11:09 -
Simt miros de diva. Ai vreo parere in legatura cu asta? postat la 5 Septembrie 2010 11:09
-
raspuns alesIti spun eu cum: cu personalitate. Il dobori din prima. postat la 5 Septembrie 2010 11:09
-
Imi este greu sa cred ca un bunic isi poate viola propria nepoata, dar ma rog, sa trecem peste asta. Daca e asa cum spui tu, este strigator la cer si-mi pare rau de ce s-a intamplat. In viata, sunt unele lucruri care trebuie sa le faci si sa infrangi rusinea, pentru a aduce o victorie asupra ta, a dreptatii si lucrurilor firesti. Trebuie sa vorbesti neaparat cu mama ta, nu are cum sa nu te creada, esti copilul ei. De altfel, aceste lucruri se pot proba cu ginecologul. Du-te te rog si comunica cu ai tai, ei sunt in cea mai mare masura sa faca dreptatea daca este adevarat ceea ce ai spus, ei sunt singurii tai prieteni si cei ce te pot ajuta. postat la 5 Septembrie 2010 11:09
-
Eu la 12 ani asteptam cu nerabdare Sex cu Nadinne seara la televizor iar tie deja ti s-a umflat cocoselul in tine? postat la 5 Septembrie 2010 10:09
-
Este ok, va vedeti mereu, te atrage, nu e niciun pacat sa detii sentimente pentru el. Dar tie ti se pare ok sa pui astfel de intrebari la 15 ani? postat la 5 Septembrie 2010 10:09
-
Nu mai, stai linistita. Tu te-ai impartasit c-ai simtit nevoia (hope so) si atat tot, nu mai crede in toate pacatele inventate.
Pacat e si cand ma uit la o fusta scurta pe strada, dar e vina mea ca barbatii sunt inzestrati cu hormoni? postat la 5 Septembrie 2010 10:09 -
Eu am vreo 2-3 pile in sertar si nu-s nici macar tehnician de salubritate publica. postat la 5 Septembrie 2010 10:09Raspuns la intrebarea:
Pentru a fi promoter ( de exemplu in Carrefour) trebuie sa ai pile ? -
Da, mananca foarte mult. Am si o prietena, a bagat marar in ea si-a ajuns ca Milka. Da-i biceeeeeee. Hai pa.
p.s. - duminica de ziua intrebarilor prostesti? Dive de mici, se gandesc numai la marirea sanilor si la ce poze sa-si faca mai sexy, iar ele nu stiu sa conjuge un verb. postat la 5 Septembrie 2010 10:09 -
Bai nu stiu, dar de fiecare data cand intru pe Tpu, imi stric diminetile! Imi vine sa tip de disperare: '' Bai, voi ganditi?'' Adica, cum pana mea te poti duc acasa la un individ, fara sa-l cunosti asa bine, seara, si mai ales cand el iti propune acest lucru? Adica nu e clar c-are de gand sa intretina relatii sexuale? Ce credeai, ca prezenta ta mirobolanta ii doboara inima sau ce? Intr-o lume unde cand deschizi televizorul vezi numai crime, violuri si abuzuri, intr-o civilizatie unde fetele sunt fluierate pe strada in mod golanesc, voi aveti ''curajul'' sa intrati la cineva necunoscut in casa, fara nicio ezitare iar dupa aia, veniti si plangeti. Pai a cui e vina mah, a cui? Oare trebuie asa multa minte sa-ti dai seama cand un baiat vrea sa profite de tine? La naiba, n-aveti deloc personalitate! postat la 5 Septembrie 2010 10:09
-
Dumnezeu s-o ierte. postat la 5 Septembrie 2010 10:09
-
Stii care e morala din ''Boul si vitelul'' de Grigore Alexandrescu? postat la 5 Septembrie 2010 0:09
-
Parca ai ceva din trasaturile lui Neghinita, dar stai linistit, se putea si mai rau. postat la 5 Septembrie 2010 0:09Raspuns la intrebarea:
Par destul de matur ptr 15 ani?cum arat?:D -
Pana si bunica ti-ar da o palma. postat la 5 Septembrie 2010 0:09
-
Deocamdata nu. Am dorinte prea marete, dar nu imposibile de realizat. Si-o sa lupt pentru ele! postat la 4 Septembrie 2010 23:09Raspuns la intrebarea:
Salut. Sunteti multumiti, de voi? -
Nu te mai chinui singura, da-mi numarul de telefon. postat la 4 Septembrie 2010 23:09
-
@SkTrastaBoy - as fi vrut sa fiu mascarici, dar ma tem ca-n cazul de fata altu-i mascariciul. Dupa ce ca esti orb, nu vrei nici sa deschizi ochii. In fine, cum iti asterni, asa dormi. Salut! postat la 4 Septembrie 2010 21:09
-
Sprechen Deutsch? postat la 4 Septembrie 2010 18:09
-
Tu esti sanatos, amice? Sa te insele prietena si s-o ierti? Nu vreau sa-mi imaginez ca tot cartierul rade de tine. N-ai si tu o demnitate, un orgoliu? Ca neuronii observ ca te-au inselat de ceva timp. postat la 4 Septembrie 2010 1:09
-
Plec pe Marte, pa.:( postat la 4 Septembrie 2010 0:09
-
Ce p...pana mea e intrebarea asta?:-? postat la 3 Septembrie 2010 20:09Raspuns la intrebarea:
Ce ticuri verbale aveti?:D: -
Se vede prea bine asta: rautate, venin, ironie, sarcasm, frustrare. Sesizezi ceva din ce-am spus? postat la 3 Septembrie 2010 17:09
-
Stai sa-mi imbat cateaua ca nu poate sa minta. postat la 3 Septembrie 2010 16:09Raspuns la intrebarea:
Sunt urat sau frumos?:(( -
raspuns alesMa impresioneaza cand fata este echilibrata, inteleapta, matura, care nu se lasa magulita usor si care are propriile principii. postat la 3 Septembrie 2010 10:09
-
Mno, alta care sare din polen in polen. Hai ca dau cu banul, desi eu l-as alege pe Ion, imi place numele. postat la 3 Septembrie 2010 10:09
-
Salariile profesorilor. postat la 3 Septembrie 2010 10:09Raspuns la intrebarea:
Scoala se aproprie rapid, ce credeti ca va fi diferit anul asta? :) -
Man on fire cu Denzel Wasghinton. postat la 3 Septembrie 2010 9:09Raspuns la intrebarea:
Filmul vostru favorit este: -
@♥Sąkurą♥ - vrei sa te fac sucara? Hai, da o raita pe la desene si lasa-ne. postat la 3 Septembrie 2010 9:09
-
Nu primim gol, mizez pe-un 1-0 sau 2-0 pentru noi si nu va fi un joc chiar spectaculos. postat la 3 Septembrie 2010 9:09Raspuns la intrebarea:
Ce credeti ca va face Romania la fotbal deseara cu Albania? -
Cred c-ai putea incepe prin a inceta de-a-ti face poze pe langa pereti. Zic si eu. postat la 3 Septembrie 2010 9:09Raspuns la intrebarea:
Ce trebuie sa fac ca sa fiu observata de un baiat? -
Din aerul de combinat, ridic si eu o unghie de deget. postat la 3 Septembrie 2010 9:09Raspuns la intrebarea:
Cine e din galati? -
Ce se intampla daca vreau sa gust din bucatareasa? :D postat la 3 Septembrie 2010 2:09