micşorează boxul
Categorii
- 60113 intrebari (492 noi) Adolescenti
- 2915 intrebari (13 noi) Afaceri & Financiar
- 2821 intrebari (9 noi) Arta si Cultura
- 2207 intrebari (6 noi) Auto & Moto
- 14283 intrebari (117 noi) Beauty & Fashion
- 4015 intrebari (18 noi) Cariera
- 1938 intrebari (6 noi) Casa & Gradina
- 24 intrebari (0 noi) Cauze nobile
- 43930 intrebari (265 noi) Conversatii
- 27598 intrebari (167 noi) Dragoste si Sex
- 8906 intrebari (61 noi) Educatie si Cultura Generala
- 5989 intrebari (24 noi) Familie & Relatii
- 971 intrebari (81 noi) Filme & Seriale
- 6596 intrebari (21 noi) Gastronomie
- 5742 intrebari (50 noi) Hobbies & Pets
- 11269 intrebari (86 noi) Informatii Utilitare
- 3549 intrebari (14 noi) Legislatie, Politic & Social
- 20887 intrebari (207 noi) Muzica
- 17054 intrebari (81 noi) Sanatate
- 3400 intrebari (31 noi) Shopping
- 3746 intrebari (13 noi) Stiinta si Filosofie
- 21645 intrebari (127 noi) Tehnologie
- 30066 intrebari (226 noi) Timp liber
- 5220 intrebari (32 noi) Trivia/Amuzante
- 2062 intrebari (5 noi) Turism
- 462 intrebari (1 nouă) Voluntariat/ Ecologie
micşorează boxul
Ultimele Raspunsuri
- sabi - Http://cuvinte-suspendate.blogspot.com Poeme. ^^
- Ella995 - Akon-Lonely:) http://www.youtube.com/watch?v=_tyMy0hw0sw...
- 1992bibi - EU nu cred asa ceva poate se va schimba ceva in 2012...
- Stefanut93 - Cred ca te-ai uitat prea mult la Fenomeni Stranii pe...
- andreea - Http://www.gogle.ro/imgres?imgurl=http://www.matrimonialecupoze.ro/templates/default/images/matrimoniale_poze_dragoste_iubire_prieteni.gif&...
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
| TRAFIC 05 Sep |
309.962AFISARI | |
| 77.526VIZITE | ||
| 65.944V. UNICI |
Raspunsurile castigatoare ale utilizatorului leonardk
-
raspuns alesEu am ales deja acum 3 ani - Cielo. Este incomparabila cu orice tip de Dacia din toate punctele de vedere (fiabilitate, confort,consum,siguranta in trafic,etc). Are 1500 cc si am instalatie GPL, ceeace-mi confera posibilitatea sa ma deplasez cu un cost de 20 ron / 100 km (9l GPL/100km) in conditiile in care conduc cu peste 100km/h. Piesele de schimb sunt ieftine si se gasesc peste tot. In 3 ani si 75.000 km am schimbat doar un rulment care a costat 50 ron. In ansamblu sunt foarte multumit de Cielo. Am avut si Dacia si pot face o comparatie deci. postat la 10 Martie 2010 16:03
-
raspuns alesExista posibilitatea sa-ti faci RCA acum cu valabilitate de la o data ulterioara pe care o stabilesti tu in functie de nevoi. Astfel vei scapa de scumpirile ce urmeaza. Eu am facut asigurare cu inceperea valabilitatii din luna aprilie 2010. Scumpirile se fac treptat si pe ascuns. Acum 5 zile asigurarea ar fi costat 270 ron iar azi cand am platit-o a costat 290 ron. Solutia este sa cauti un dealer de asigurari cu cel mai mic pret si sa o faci acum chiar daca prezenta asigurare iti expira peste 3 luni. Si fa-o daca poti (financiar vorbind) pentru un an intreg - nu ptr 6 luni ca se va mai scumpi inca o data in termen de 6 luni. postat la 2 Martie 2010 18:03
-
raspuns alesDaca ai adresa lui din Slatina, poate te ajut eu. postat la 2 Martie 2010 16:03
-
raspuns alesNu stiu la ce libertate te referi. Dar daca este vb de cea "castigata" dupa 1989, este doar o largire a custii in care traim. Un pic de televiziune si internet in plus, mancare si produse din belsug dar la care doar ne uitam ca nu avem bani sa cumparam, posibilitatea de a injura in gura mare conducerea si dreptul de a munci in nesiguranta si pe mai putini bani. Da - noi suntem liberi sa traim cum putem sau cum ni se permite - nu cum ne dorim sau cum am putea in functie de munca depusa. Liberi sunt doar ei - ciocoii cei mai noi cu salarii si pensii de zeci de mii de euro. Ei care au fost nascuti sa conduca si sa profite de noi. Cat costa? vietile multora dintre noi traite in chin si inutil. Un om care a muncit 40 de ani din greu are pensie 100 ron si o maimuta vopsita care nu se poate exprima in limba romana are 13.000 euro salariu. Doamneeee cat creier poate avea maimuta aia...Libertatea...utopie . postat la 12 Februarie 2010 20:02Raspuns la intrebarea:
Libertatea - cat costa? -
raspuns alesPoti doar daca scrii toate adresele de e-mail ale celor din lista la destinatar. Nu te mai necaji ptr ce a spus - nimicspecial - numele lui spune cine este. postat la 6 Februarie 2010 23:02Raspuns la intrebarea:
Poate suna stupid:-s ,dar pot trimite un mail la toata lista messenger? -
raspuns alesDescarca si instaleaza VLC media player si vei fi pe deplin multumita.
http://vlc-media-player.en.softonic.com/ postat la 3 Februarie 2010 20:02 -
raspuns ales@Bro - nu stiu ce varsta ai dar eu imi amintesc de vremea cand eram la scoala. Nene - daca nu invatam ma plesnea profesorul de mi-era frica sa respir. Acum le multumesc din tot sufletul ca sunt ceeace sunt si nu o lepra. Nu sunt de acord cu violenta clar, dar atunci a functionat. Acum... e diferit. Elevul are Mercedes si telefon de 2000 ron, profesorul se imbraca de la second hand. Daca profesorul indrazneste sa lase corigent pe d-l elev, acesta se razbuna prin N+1000 de parghii - tatic politic, cu bani, influent, etc. Si nu numai asta - daca nu are amaratul de profesor rezultate bune (fara repetenti, corigenti) inseamna ca nu a gasit metoda sa abordeze elevul. Care elev domle? Cel care merge prin baruri? cea cu periuta de dinti care nu are alt scop decat...stim noi ce si nu are chef de invatat? Cea care este gravida in clasa a 9 a? Pai se intampla asaceva in vremurile cand se invata carte? Ca sa concluzionez - profesorul NU are absolut nici o posibilitate sa-l determine pe elev sa invete. Eu nu de inconstienta si indiferenta acestor tineri ma tem - ci de vremurile cand ei vor trebui sa munceasca iar eu sa primesc pensie din ce vor produce ei. Cunosc foarte bine atmosfera din scoli intrucat am un profesor in familie. Ce valoare are un amarat de profesor care prin lege trebuia sa primeasca 50% in plus la salariu dar el pierde de fapt 20% din ce a avut?
Ca sa raspund si la intrebare... violenta este rezultatul proastei educatii primite acasa. Multi bani, masini si tot ce doresc puisorii nostri la dau senzatia ca totul li se cuvine si nu pun pret pe nimic. E lesne sa condamnam profesorii dar bine ar fi sa constientizam si starea lor. Eu personal, ca elev n-am avut nevoie de controlul nimanui ca sa-mi fac datoria. Cer scuze ptr aprecierile mele tuturor elevilor care isi fac datoria! Celorlalti...un sfat - munciti copii ca doar ptr bunastarea si fericirea voastra munciti - faceti-va datoria acum ca mai tarziu sa va fie bine! postat la 28 Ianuarie 2010 22:01 -
raspuns alesAriciul are o teapa in plus. postat la 28 Ianuarie 2010 18:01Raspuns la intrebarea:
Cum deosebesti ariciul de aricioaica? -
raspuns alesRasplata fara munca nu te va stimula niciodata sa muncesti mai mult. Daca fata vrea fundita, va trebui sa se concentreze mai mult la raspunsuri si cu siguranta va avea raspunsuri premiate. Nu cred ca se va simti bine stiind ca nu ei i se cuvenea premiul. Decizia iti apartine! postat la 28 Ianuarie 2010 14:01
-
raspuns alesCavalerii Pardaillan, Fausta, Fausta invinsa, Epopeea dragostei, Pardaillan si Fausta, Regina Margot, Vicontele de Bragellone, Fiul diavolului, Gemenii lui Nevers. postat la 24 Ianuarie 2010 10:01
-
raspuns alesPoti descarca de aici - http://fisierulmeu.ro/22FBAG19LJ86/Setup-Windows-XP-Limba-Romana-avatarul-webs-com-msi.html postat la 24 Ianuarie 2010 10:01
-
raspuns alesTe sfatuiesc sa folosesti VLC media player - e mult mai bun si fara pretentii -free pe net. Isi ia singur subtitrarile daca sunt in acelasi folder cu filmul. postat la 21 Ianuarie 2010 20:01
-
raspuns alesAeriseste caloriferele, fara insa a uita sa completezi cu apa circuitul. Este posibil sa ai aer in circuitul inchis al centralei. postat la 19 Ianuarie 2010 18:01
-
raspuns alesHttp://www.filmeregale.com/filme/comedie postat la 19 Ianuarie 2010 9:01
-
raspuns alesIti vor face o reducere la pretul unui telefon, cu conditia sa treci la un abonament superior. Reducerea este in functie de valoarea facturilor platite in decursul celor 2 ani de abonament de pana acum. Eu am avut full option 110, am trecut la full option 130 si am beneficiat de 75 euro reducere la pretul unui telefon. postat la 18 Ianuarie 2010 10:01
-
raspuns alesHttp://download.chip.eu/ro/Yahoo-Friend-1.1.9_1458226.html
Descarca si instaleaza - vei fi incantata. postat la 14 Ianuarie 2010 21:01Raspuns la intrebarea:
Vreau si eu emoticoanele noi pentru mess.Merg si la mess 10? -
raspuns alesHttp://www.filmeregale.com/?s=twilight postat la 13 Ianuarie 2010 9:01Raspuns la intrebarea:
Stie cineva un site din care sa descarc filmul Twilight?dau pamblica la cel mai reusit link! -
raspuns alesCateva detalii poti gasi pe www.customs.ro dar nelucrand frecvent in domeniu iti va fi mai greu sa alegi ce te intereseaza. Sfatul meu este sa mergi la un comisionar in vama din zona in care locuiesti si sa-l rogi sa faca acest lucru ptr tine. Spun asta ptr ca regulile difere de la o vama la alta (traim in Romania). Pentru paleti nu trebuie sa ai nici un certificat, insa la piper vor trebui - certificat fitosanitar, calitate si conformitate si ce va mai dori vama romana (n-am inclus actele uzuale ptr import - factura, document transport, etc). Toate aceste acte vor fi intocmite in tara de export. La ambalarea in plicuri si saculeti...poveste lunga - trebuie acordul protectiei consumatorului, etichete traduse si inca multe altele. Ar fi bine sa cunosti pretul piperului si al transportului, ca acelasi comisionar in vama sa-ti faca si un calcul al taxelor vamale, si astfel adaugand si efortul reambalari, sa ai o idee daca merita sa faci importul sau nu. In functie de zona unde locuiesti, te pot ajuta cu mai mult, sau nu. postat la 7 Ianuarie 2010 15:01
-
raspuns alesPtr ca bunicii ii tremura mana foarte tare. (se subintelege restul - sper) postat la 7 Ianuarie 2010 11:01Raspuns la intrebarea:
BANC !
De ce Ionel vrea sa mearga la pipi numai cu bunica ? ;)) -
raspuns alesAcest ceas iti va arata ca in fiecare secunda ma gandesc la tine cu prietenie. postat la 21 Decembrie 2009 17:12
-
raspuns ales001 postat la 21 Decembrie 2009 13:12
-
raspuns alesLa barajul Vidraru este amenajat ceva de genul asta. 100 euro saritura dar cred ca merita ptr cei care au curajul sa sara. postat la 21 Decembrie 2009 11:12Raspuns la intrebarea:
Unde pot sa execut si eu sarituri ca bungee jumping? -
raspuns alesExecrabil, inimaginabil, deplorabil, josnic. Au murit oameni acum 20 de ani ca sa ne putem exprima liber dar ce face acel individ, clar bine platit nu este exprimare. Este incalificabil si m-as bucura daca cineva ar lua atitudine si omul si-ar primi rasplata. Dar ma indoiesc. Daca o televiziune sare calul plateste. Ca omul (daca poate fi numit om) asta, vomita tot veninul neamului lui cretin si nesatisfacut, nu va plati ptr voma lui ma inspaimanta. Ma inspaimanta vremurile ce vor veni. Indiferent cat de "imbecil" ar fi un om nu merita asemenea balacareala de sant. Da - asta este reconcilierea promisa si confirmata prin numirea lui Boc ca prim ministru si a blondei Udrea si ma duc dracu in Botswana ca sigur va fi mai bine acolo... postat la 19 Decembrie 2009 22:12
-
raspuns alesStiam doar poanta, cu diferenta dintre noi si cei din Botswana - ei sunt o tara de lei care platesc cu p**e, iar noi suntem o tara de p**le care platim cu lei. Dar mai invat... postat la 18 Decembrie 2009 19:12
-
raspuns alesMalwarebites te opreste si bine face. Si mie mi se intampla asta si imi apare o notificare cum ca a reusit sa impiedice accesul unui IP la calculatorul meu. Daca-mi dai site-ul pot incerca si eu sa vad daca se intampla la fel. In principiu te sfatuiesc sa ai incredere in malwarebytes si sa renunti la a accesa acel site. postat la 3 Decembrie 2009 13:12
-
raspuns alesAm avut deosebita placere sa cunosc o femeie - sofer pe un mastodont de 20 de tone (are 1,65 m innaltime). Facea curse intre Anglia si Romania. Este un punct de reper ptr mine daca judec tontovanii care dorm la volan in Romania. Dar doar exceptia confirma regula. Exista foarte multe femei care conduc impecabil precum exista foarte multi barbati care conduc lamentabil. Condusul unei masini eate o arta pe care o practica oamenii indiferent de sex. "Tolomaci" (criminali pe 4 roti ) sunt de ambele sexe. Cred ca doar pasiunea te face sa fii un sofer "bun" desi asta nu te scapa de accidente. Sexul este mai putin important la volan. Parerea mea... postat la 2 Decembrie 2009 21:12Raspuns la intrebarea:
Ce parere aveti despre femeile la volan? -
raspuns alesPentru ca esti sensibil(a) sufleteste. Nu este nimic rau in asta. Nu cred ca trebuie sa faci nimic. Sunt din ce in ce mai rare persoanele sensibile sufleteste. Pastreaza-te cum esti si incearca sa te feresti de "profitorii de suflete"! postat la 1 Decembrie 2009 22:12
-
raspuns alesLa multi ani Romania! Innaltator cant. Ar trebui sa acopere vocile celor ce dorasc din nou sfaramarea si ruinarea acestei tari. Se invart in morminte cei ce si-au dat viata ptr unitatea aceste tari. Mare pacat ca in loc sa le sfintim numele le calcam mormintele...(unii dintre noi) postat la 1 Decembrie 2009 21:12
-
raspuns alesLa mine in fiecare zi este ziua recunostintei ptr cei care mi-au adus un pic de bine in viata. Cat despre americani...scuze, nu-i cunosc asa cum nici ei nu cunosc lasata secului ptr postul Craciunului de la noi. Avem suficiente sarbatori frumoase si care dainuiesc de multe veacuri. Daca nu auzeam despre Sf Valentin...nu sarbatoream Dragobetele nostru drag. Nu te supara pe mine te rog dar sarbatorile noastre sunt mult mai vechi decat toata istoria americanilor. Sa-si manance curcanii lor sanatosi1 postat la 26 Noiembrie 2009 21:11
-
raspuns alesDaca nu-l opresti inseamna ca nu esti un prieten adevarat. Alt argument? postat la 25 Noiembrie 2009 22:11
-
raspuns alesCand in jurul gatului ai zgarda prostiei si la celalalt capat al zgarzii este un tarus, ai o singura solutie - te invarti in cerc trecand mereu prin aceleasi locuri. Cand forta centrifuga va invinge prostia vom iesi de pe orbita. Pana atunci...halim consecintele. Vin ai vostri, pleaca-ai nostri, noi ramanem tot ca prostii. Din pacate. postat la 25 Noiembrie 2009 21:11Raspuns la intrebarea:
Decembrie '89 - Adio comunism!
Decembrie '09 - Wellcome back? -
raspuns alesIn fiecare zi intrtu acolo de cateva ori ca sa vad daca mi s-a adresat cineva in mod direct sau daca cineva a facut vreun comentariu despre mine. postat la 25 Noiembrie 2009 21:11
-
raspuns alesFreddy Mercury a fost el insusi homosexual, dar muzica lui a mangaiat, mangaie si va mangaia multa vreme sufletele multora dintre noi. Daca controversat(a)ul Lady Gaga este atat de iubit ptr muzica ei(lui0, cum n-am putea oare iubi muzica lui Aznavour? Mie imi place asta: http://www.bestmusic.ro/video/Isabel/Charles_Aznavour-id3429-it148368-l-1 postat la 25 Noiembrie 2009 20:11
-
raspuns alesE greu sa-ti recomande cineva o carte nestiindu-ti varsta si gusturile literare. Eu am cca 7-8.000 carti in calculator in format word, zipp si pdf. As putea sa-ti trimit daca as sti ce gen iti place. postat la 25 Noiembrie 2009 17:11
-
raspuns alesEu am un amic in SUA si mi-a adus un laptop Pentium, HP Pavilion dv 5 cu 4 GB Ram, 320 Gb HDD, procesor Intel core duo T6500, telecomanda, tastatura titan, webcam, iesire audio 5+1, 2 microfoane, windows 7 preinstalat la uriasul pret de 526,11 Dolari (fix 1500 ron. Cauta (pe net) sa vezi cat costa unul la noi si ai sa intelegi de ce sunt atat de mari diferentele de pret. Daca scad pretul unei licente windows 7, inseamna ca am platit pe laptop 1000 ron. Ma apuca furia cand vad cat de jecmaniti suntem... postat la 23 Noiembrie 2009 15:11
-
raspuns alesCei de la Orange codeaza telefoanele ptr a nu putea fi folosite in alta retea. Pot fi decodate la un centru de reparatii. postat la 23 Noiembrie 2009 14:11
-
raspuns alesIti trebuie un router daca vrei sa te conectezi wireless. Dupa ce configurezi reteaua va trebui sa introduci un cod pe care-l gasesti scris pe router. postat la 23 Noiembrie 2009 10:11
-
raspuns alesHttp://www.filmeregale.com/actiune/2012.html De aici poti sa-l descarci. postat la 20 Noiembrie 2009 9:11
-
raspuns alesDaca vrei sa fii sigura ca dupa dezinstalarea unui program nu mai ramane nimic in PC foloseste - Revo Uninstaller. E free pe net. Eu il folosesc de multa vreme si sunt foarte multumit.
http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html postat la 20 Noiembrie 2009 8:11 -
raspuns alesApa de ploaie nu intra in vapoare - se scurge de pe puntea vapoarelor in mare. Daca totusi se intampla asta (ma refer la vasele deschise - slepuri, barje, ceamuri) exista un compartiment pe "fundul" navei care se numeste santina unde apa de ploaie este colectata si purjata peste bord cu ajutorul pompelor de santina. Toate navele au acest sistem. Navele au sisteme de porti etanse care separa nava in compartimente etanse. Chiar daca unul dintre aceste compartimente este inundat, de ploaie sau din cauza unui sabordaj (gaura in peretele navei) aceasta nu va reduce nivelul de flotabilitate (proprietatea navelor de a pluti). Si poti crede ce am scris - nu este copy / paste ci experienta profesionala. postat la 20 Noiembrie 2009 8:11Raspuns la intrebarea:
De ce nu se scufunda vapoarele cand ploua? -
raspuns alesImprimanta laser implica costuri reduse si fiablitate mare. Eu am HP 1020 - un refil costa 60 ron si ma tine 6 luni (un cartus nou - 220 ron). Un cartus cu tus, pret mediu 60-100 ron tine cam 10% din cat tine unul cu tonner. Cele laser functioneaza pe principiul copiatoarelor. postat la 18 Noiembrie 2009 19:11
-
raspuns alesSa mearga URGENT la medic sa faca antitetanos, sa-i curete si sa dezinfecteze rana. Nu este gluma. Stiu pe cineva care a ajuns la operatie din acelasi motiv, desi a facut antitetanos. postat la 18 Noiembrie 2009 18:11
-
raspuns alesEra un banc -
Un bou avea un prieten magar si o sotie vaca. Intr-o zi venind mai devrema acasa, boul a gasit magarul facand dragoste cu vaca.
Morala - daca esti bou si ai o nevasta vaca, niciodata sa nu-ti faci un prieten magar.
Eu nu am curajul sa-mi imaginez asaceva. Dupa 25 de ani de casnicie, viata mea n-ar mai avea nici un rost.... postat la 17 Noiembrie 2009 17:11 -
raspuns alesO trusa de ras (cu toate cele) - eu port barba de 27 de ani. postat la 17 Noiembrie 2009 17:11Raspuns la intrebarea:
Care a fost cel mai nepotrivit cadou pe care l`ati primit vreodata? :) -
raspuns alesAm avut un oaspete din America. Mi-a adus un film prezentat pe Discovery despre tiganii din Romania. Deci cam asta era si perceptia lui despre noi. La plecare a spus ca nu exista greseala mai mare decat sa apreciezi romanii dupa comportamentul tiganilor. Din pacate doar cand vin aici se conving ca adevarul este altul si nu pot veni toti. Cred ca decat sa cheltuie banii pe scene ultrascumpe, ministrii astia ai turismului mai bine ar incerca sa prezinte adevarata fata a Romaniei. Mai sunt si oameni cinstiti si corecti in tara asta si sunt mult mai multi decat leprele care ne fac de rasul lumii. Sunt "in strada" protestand atat cat pot (nesemnificativ cred). postat la 17 Noiembrie 2009 10:11
-
raspuns alesSuficient de multe ca sa nu le mai stiu numarul. postat la 12 Noiembrie 2009 8:11Raspuns la intrebarea:
Cam cate carti ati citit pana acum,in total,aproximativ ? -
raspuns alesAcum 3-4 ani mergeam spre Bucuresti cu maisina si aveam cu mine o batrana de 87 de ani. Eu fumam si am aruncat tigara pe geam. Batrana mi-a zis - ehhee muica, nu mai intram noi in Europa cu deastia ca tine...nici intr-o suta de ani. M-am simtit...asa cum eram - un ....De atunci vreau sa cred ca mi-am schimbat radical mentalitatea, macar la modul de a arunca gunoiul. Este foarte complex termenul - respect natura. Incerc sa fiu civilizat in ce priveste poluarea si reusesc in oarecare masura. postat la 11 Noiembrie 2009 21:11Raspuns la intrebarea:
Cati din voi respectati natura? -
raspuns alesRazi tu Otonis dar sunt pe aici unii ca doamnaaaa Udrea care se admira si se apreciaza singuri.... postat la 11 Noiembrie 2009 20:11
-
raspuns alesSustinatorii astia au un stil aparte de a conversa cand nu le convine subiectul. Tu ii intrebi ceva iar ei vorbesc altceva. Culmea este ca devin agresivi daca insisti si te jignesc tot pe tine intrebatorul. Cat despre cucoana care se aapreciaza singura....numai dispret. Sa minti cu atata nerusinare e dezgustator (chiar si ptr un ministru de 2 lei). Nu vezi ca nu are curajul sa apara la tv nici in campania electorala? Au comentat cumva cum e cu averea fiicelor? Cu afacerea inarmata a fratelui? Pariu ca nu va comenta niciun sustinator aici? Cainii latra ursul trece....... postat la 11 Noiembrie 2009 15:11
-
raspuns alesNimic deosebit. Ti se va publica dar sunt destui ochi ageri pe aici ca sa te taxeze cu o gluma, daca pui o intrebare despre motorul masinii la categoria dragoste si sex. postat la 11 Noiembrie 2009 14:11Raspuns la intrebarea:
Voi cum procedati la alegerea categoriei in care doriti sa va apara o intrebare?