micşorează boxul
Categorii
- 60901 intrebari (713 noi) Adolescenti
- 2938 intrebari (17 noi) Afaceri & Financiar
- 2850 intrebari (21 noi) Arta si Cultura
- 2219 intrebari (6 noi) Auto & Moto
- 14455 intrebari (156 noi) Beauty & Fashion
- 4047 intrebari (27 noi) Cariera
- 1942 intrebari (4 noi) Casa & Gradina
- 24 intrebari (0 noi) Cauze nobile
- 44330 intrebari (320 noi) Conversatii
- 27872 intrebari (235 noi) Dragoste si Sex
- 9012 intrebari (87 noi) Educatie si Cultura Generala
- 6035 intrebari (35 noi) Familie & Relatii
- 1078 intrebari (81 noi) Filme & Seriale
- 6626 intrebari (20 noi) Gastronomie
- 5819 intrebari (59 noi) Hobbies & Pets
- 11377 intrebari (76 noi) Informatii Utilitare
- 3564 intrebari (8 noi) Legislatie, Politic & Social
- 21196 intrebari (244 noi) Muzica
- 17166 intrebari (86 noi) Sanatate
- 3440 intrebari (30 noi) Shopping
- 3770 intrebari (23 noi) Stiinta si Filosofie
- 21862 intrebari (163 noi) Tehnologie
- 30403 intrebari (318 noi) Timp liber
- 5263 intrebari (31 noi) Trivia/Amuzante
- 2070 intrebari (5 noi) Turism
- 463 intrebari (1 nouă) Voluntariat/ Ecologie
micşorează boxul
Ultimele Raspunsuri
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
| TRAFIC 07 Sep |
342.581AFISARI | |
| 83.850VIZITE | ||
| 71.095V. UNICI |
Raspunsurile utilizatorului cristian
-
Inveti in timp postat la 2 Martie 2010 22:03Raspuns la intrebarea:
Cum pot sa scriu mai repede la tastatura:)?voi cum scrieti repede sau incet? -
Lasa-l gasesteti altul nu e pentru tine:)) postat la 9 Februarie 2010 0:02
-
Draguta sa stii ca timitatea face parte din noi toti in anumite momente indiferent de varsta.Tu trebuie sa intelegi ca esti mica si trebuie sa-ti vezi doar de ale tale fara nici o jena.cum ar fi:sa te joci cu cpii pe care crezi u ca te apreciaza sa nu te gandesti la altceva decat la joaca voastra si la bucuria pe care ti-o da atmosfera aia cand esti intre prietenii tai, trebuie sa te impaci cu ideea ca cineva daca se uita la tine nu e de rau.Si mare grija ca daca nu te implici in grupul tau or sa te dea la o parte ai grija Mogaldeatza.Pe curand:-h
postat la 8 Februarie 2010 19:02 -
Doamna nu stiu ce meseriasi tin cont de criza asta ca la ei e mai mare criza.Asa ca nu va pot ajuta cu nimic imi pare rau Succes
Stii din puntul meu de vedere L.A este un oras bazat foarte mult pe stiinta in rest nu prea e prietenie acolo
suna cam asa:
Vecinii:
vecin1:-Buna vecine.
vecin2(in gand)ia uitel ma si pe asta ce mai vrea;))
vecin2:Buna.
vecin1:Ce mai faci?
vecin2(in gand)cum sa scap ma de asta ca ma cam terorizeaza
vecin2:-Bine bine ce sa fac tocmai plecam in casa,La revedere:-h
vecin1(in gand):Nu a vrut inganfatul asta sa stea cu mine de vorba
vecin1:-Pe curand papa postat la 8 Februarie 2010 19:02Raspuns la intrebarea:
Buna! a fost cineva in L.A? Daca da, cum vi se pare orasul?:) -
Draga mea poti da pe google si gasi muzica cu bsb cata vrei doar sa ai oleaca de timp liber daca vrei mai multe detalii versus_cstrike id mess si te indrum eu .Succes
Ceva este foarte clar in vise tu nu poti vorbi ci doar persoanele pe care le visezi ele sunt sigurele cu acces la orice.Cred ca o particica din amintirile tale petrecute cu el te face sa-l visezi nu te speria sunal si intreabal de sanatate doar sa vada ca inca cineva se mai gandeste la el doar atat si sunt sigur ca visele tale cu el vor inceta.papa
Draga mea nu fii lenesa ia versurile de pe you tube si vezi pe google un dictionar online si le traduci acolo.Nu fii lenesa:P;))
postat la 7 Februarie 2010 17:02Raspuns la intrebarea:
Puteti sa imi dati versurile de la Brad Paisley - Whiskey Lullaby in romana va rog? -
raspuns alesTPU este un site minunat atata timp cat nu stiu cocalarii si pitzipoancele de el :P postat la 7 Februarie 2010 17:02Raspuns la intrebarea:
Ce parere aveti despre site-ul TPU -
In iasi e ca in Mimami.:))
postat la 7 Februarie 2010 17:02 -
Draga mea Adina nu trebuie sa te ingrijorez chiar deloc esti foarte norocoasa ca ai aceste semne fii multumita pentru darul asta primit.Stai linistita ca si asa o sa te placa lumea.Nu stiu daca exista un remediu impotriva acestor chestiute dragutze.Nu te speria papa postat la 7 Februarie 2010 14:02
-
In termeni corecti parasuta e aia cu care sarim din avion si o deschidem pentru o aterizare lina.In termeni mai de dupa blocuri "parasuta"e comparata cu o femeie care isi ofera placerile trupesti "DOmnilor Generosi":D Sper sa te ajute raspunsul meu postat la 7 Februarie 2010 14:02Raspuns la intrebarea:
Ce este o parasuta si cum arata ea, dar ce este aceea o japita? -
Stii nu vreau sa te dezamagesc dar...Sa stii tu ca cel mai frumos vis e cel ce nu se va indeplini niciodata.Vrei nu vrei tre sa accepti asta.Si eu visez la Jeniffer Lopez dar din pacate nu mio pot permite stai linistita ca treci printr-o perioada pe care u o intelegi altfel ai sa-ti dai seama atunci cand iti gasesti un baiat pe care sal iubesti.Ai grija...Visele sunt doar vise
postat la 6 Februarie 2010 0:02 -
Gasesti pe okazii.ro daca te intereseaza .Sper sa iti rezolvi problema papa:-h postat la 5 Februarie 2010 23:02
-
Da add versus_cstrike id de mess si iti trimit eu ceea ce cred despre avorturi am documentare "Cum se fac avorturile:P" postat la 3 Februarie 2010 13:02Raspuns la intrebarea:
Buna la toti.Ce credeti despre avorturi? -
Un respiro cu sanse de imperechere:d postat la 3 Februarie 2010 13:02Raspuns la intrebarea:
Ce sunt pentru voi cluburile?:x -
Da este un orgasm . postat la 3 Februarie 2010 13:02
-
Esti virgina atata timp cat inelul din interior nu este inca rupt indiferent de contact sexual.Sunt cazuri in care acel inel este foarte elastic si in urma uniu contact sexual nu se rupe medical vorbind chiar si atunci esti virgina. postat la 3 Februarie 2010 13:02
-
Nu prea ma lasa sa public ceea ce vor fetele.Dar din punctul meu de vedere nu cred ca am sa inteleg niciodata ce vor femeile .versus_cstrike@yahoo.com postat la 3 Februarie 2010 12:02Raspuns la intrebarea:
Intrebare pentru baieti, din punctul vostru de vedere... "Ce-si doresc femeile?" :) -
Mda...Blasfemic.Dar nui nimic Dumnezeu te va ierta ca nu stii ce faci.Dumnezeu fie cu tine...
postat la 3 Februarie 2010 12:02 -
Buna intrebare dar intai trebuie sa te gandesti ca El e unic El ne-A creeat si noi nu avem nicin un drept sa-L judecam .El are tot dreptul sa Se manie pentru ca a creeat oameni nu monstrii din noi care au ajuns sa gandeasca de partea raului pentru a distruge tot ceea ce e frumos ceea ce e creat de El.Crezi tu ca atunci cand tu sau alt om Il injura pe El nu Il doare cand Vede ca oamenii sunt rai?El e Unu singur noi suntem foarte multi.Raspundemi si tu la intrebarea asta.Si iti mai dau un sfat nu te lua dupa ceea ce scrie in biblie ci dupa simturile tale fata de Dumnezeu caci din biblie poti invata anumite lucruri care te face sa gresesti fata de alti oameni.Cel mai important este ceea ce simti tu nu iuta.Sper sa iti schimbi parerea despre ceea ce ai spus papa postat la 3 Februarie 2010 12:02
-
Cel mai bine e sa-i spui mamei tale exact unde te duci.Si atunci cand ea nu va accepta ca sa te duci undeva sau la cineva ea stie de ce iti spune asta.Pentru a evita frica asta a ta fata de mama ta trebuie sa fii mai directa cu ea si sai spui ceea ce vrei ca ea va intelege.PaPa:-h postat la 2 Februarie 2010 15:02
-
Buna sunt Cristian.In legatura cu intrebarea ta trebuie sa-ti dai singura un raspuns .De ce ?Pentruca 90%dintre fete au devenit femei la varste mult mai fragede.Asa ca eu cred ca aceasta boala depinde de organismul fiecareia.Sper sa fi inteles papa.
postat la 2 Februarie 2010 15:02 -
Buna aceeasi intrebare mi-am adresato si eu dar inca nu am primit raspuns.Am sa vizitez mai des siteul tau la aceasta intrebare poate fur si eu ceva sorry. postat la 2 Februarie 2010 13:02
-
Draga Anca sfaturi prea multe pentru tine nu am nu sunt expert dar stiu in ce situatie esti.Greu intradevar...tu, in primul rand trebuie sa intelegi ca viata e trecatoare si nu trebuie sa pui accent pe anumite perioade de dragoste prin care tu treci.Tu nu vrei sa te desparti de el,ca te-ai oisnuit cu ideea ca trebuie sa ai pe cineva langa tine si cu teama ca nu iti vei mai gasi curand pe altcineva asa ca sfatul meu ca sa il poti da uitarii e sa ramai cu el in continuare pana iti vei gasi intradevar pe cineva compatibil tie.Atunci tu te vei simti protejata oarecum de cealalta persoana si ai sa-l dai uitarii pe actualu.Cam atat pot spune sper sa mearga ciao numai bine. postat la 2 Februarie 2010 13:02
-
Sa stii ca aceasta intrebare are mai multe raspunsul dupa capul necunoscatorilor.Nu ea nu e romanca sunt doar speculatile celor fara creer:-h
postat la 2 Februarie 2010 12:02Raspuns la intrebarea:
Angelina jolie este romanca? -
Buna numele meu este Cristian sa stii ca si eu am fost in situatia ta dar cand eram mai mic si iar a inceput sa apara aceasta boala sa stii ca neglijenta e pe primul loc nu te invinovatesc dar...de asta miam dat si eu seama ca am facut neglijent.sfatul meu e sati iei un strugurel de buze cu glicerina si sa il folosesti de fieacare data cand iesi din casa va functiona garantez bye bye :-h
postat la 2 Februarie 2010 11:02 -
Hai sati dau un sfat iubirea e doar o slabiciune umana ea nu prea exista la felul cum ne comportam noi (baieti/fete)pentru noi mandria e mai importanta ca orice asa ca iti dau un sfat distreazate si simte tot ceea ce vrei fara resentimente :* papa ;) postat la 2 Februarie 2010 11:02
-
Draga mea sfatul meu e sa imi dai add versus_cstrike id de messenger si vbim mai multe dar totusi gandul tau emo nu e prea bun cu toate ca si mie imi plac fotografiile si am trecut prin aceeasi situatie daca vrei raspuns eu te ajut cu placere fara contracost:D
postat la 2 Februarie 2010 11:02 -
Cu undita :))normal cu bani si restu in seama banilor:)) postat la 2 Februarie 2010 11:02Raspuns la intrebarea:
Fetelor,cum v-ar placea sa va atraga baietii? -
Da
postat la 2 Februarie 2010 11:02