micşorează boxul
Categorii
- 60901 intrebari (713 noi) Adolescenti
- 2938 intrebari (17 noi) Afaceri & Financiar
- 2850 intrebari (21 noi) Arta si Cultura
- 2219 intrebari (6 noi) Auto & Moto
- 14455 intrebari (156 noi) Beauty & Fashion
- 4047 intrebari (27 noi) Cariera
- 1942 intrebari (4 noi) Casa & Gradina
- 24 intrebari (0 noi) Cauze nobile
- 44330 intrebari (320 noi) Conversatii
- 27872 intrebari (235 noi) Dragoste si Sex
- 9012 intrebari (87 noi) Educatie si Cultura Generala
- 6035 intrebari (35 noi) Familie & Relatii
- 1078 intrebari (81 noi) Filme & Seriale
- 6626 intrebari (20 noi) Gastronomie
- 5819 intrebari (59 noi) Hobbies & Pets
- 11377 intrebari (76 noi) Informatii Utilitare
- 3564 intrebari (8 noi) Legislatie, Politic & Social
- 21196 intrebari (244 noi) Muzica
- 17166 intrebari (86 noi) Sanatate
- 3440 intrebari (30 noi) Shopping
- 3770 intrebari (23 noi) Stiinta si Filosofie
- 21862 intrebari (163 noi) Tehnologie
- 30403 intrebari (318 noi) Timp liber
- 5263 intrebari (31 noi) Trivia/Amuzante
- 2070 intrebari (5 noi) Turism
- 463 intrebari (1 nouă) Voluntariat/ Ecologie
micşorează boxul
Ultimele Raspunsuri
- criss84 - Cel mai bine ar fi sa suni sa vezi ce se intampla:)...
- McDreamy - Da azi apare, iar pe vplay.ro maine sau poimaine cel...
- catty89 - Este nevoie de timp, de exercitiu si de multa atentie...
- Un utilizator anonim - @maddy09 Salut, Dintr-un film pe care il ai in calulator...poti
- ∂nª☺ oลn Ÿ ☻ - Pe messs nu insemna tare multe pentru o fata:)mai bine...
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
| TRAFIC 07 Sep |
342.581AFISARI | |
| 83.850VIZITE | ||
| 71.095V. UNICI |
Raspunsurile utilizatorului smaranta
-
Sincer as opta ptr betonul amprentat din motive estetice nu ptr ca e o moda.Sunt modele care imita f bine pavajele vechi din piatra ceea ce pavelele nu fac.Am vazut cateva foto foarte faine...dar ma mai gandesc.La pret cred ca nu e mare diferenta.Va multumesc ptr raspunsuri. postat la 9 Septembrie 2010 9:09
-
Eu ma mai intreb in ce domeniu o sa lucram la 65 de ani,ca nu toti suntem doctori sau functionari,sau intr-o mana o sa tinem carja si in cealalta scula.si ce te faci ca sunt o gramada de someri trecuti de 40 ani pe care angajatorii se feresc sa-i angajeze,de astia ce s-o alege,ca de la 40 la 65 e cale lunga.La probleme de-astea nu se gandesc,scot doar legi asa ca sa nu se plictiseasca. postat la 10 Februarie 2010 14:02
-
Titanic postat la 8 Februarie 2010 15:02Raspuns la intrebarea:
Spuneti-mi va rog cel mai trist film vazut de voi?:D Gen: Drama -
Da,chiar acum,tot timpul ma delogheaza, am pus o intrebare acum o ora si nu apare nicaieri,chiar adineaori ziceam in gand ceva la adresa siteului... postat la 8 Februarie 2010 12:02Raspuns la intrebarea:
Ati avut probleme cu site-ul?eu da! -
Imi place cand...spal vasele...Woow postat la 25 Ianuarie 2010 16:01Raspuns la intrebarea:
Funditza pentru cel mai inedit raspuns, continuare a propozitiei:
Imi place cand... -
Superstitii ,nesuperstitii , astea sunt sarea si piperul,sunt mici maruntisuri care dau farmec si fara de care n-ar mai fi nunta ci o adunatura banala de neamuri si prieteni.Oare de ce vrem sa banalizam totul si renuntam asa de usor la vechile obiceiuri? postat la 25 Ianuarie 2010 16:01
-
Da si este una dintre formatiile mele preferate. postat la 25 Ianuarie 2010 9:01
-
Vezi,tocmai de aceea,decat sa ne plangem de mila mai bine ne-am cauta scopul in viata. ;) postat la 23 Ianuarie 2010 15:01
-
Cu toate ca nu e foarte nou ,deabia acum am reusit sa vad o parte din Lost,mai precis 4 sezoane,daca nu l-ai vazut ti-l recomand. postat la 23 Ianuarie 2010 15:01
-
Esti ca si Monk :))Eu am mania ordinii si curateniei in casa ,tot timpul am de adunat dupa ceilali,care sunt fff dezordonati si mor cand vad cum isi arunca lucrurile prin casa. postat la 23 Ianuarie 2010 15:01
-
Pe la noi este o vorba:Nu-i da Doamne omului cat poate duce! si de oricata suferina ai avea parte deznadejdea si sinuciderea se exclud.Pana la urma ,orice situatie disperata are o rezolvare si cu rabdare,speranta si credinta toate se rezolva,Viata e un dar ,nu e proprietatea noastra,asa ca nu avem dreptul sa o curmam.Si inca ceva daca ai credinta nu te gandesti la sinucidere si nici macar nu ajungi la disperare,pentru ca ai incredere in ajutorul divin.Daca Dumnezeu e cu noi cine e impotriva noastra?Si da, am simtit de nenumarate ori mana salvatoare a lui Dumnezeu si a Maicii Domnului si pentru asta multumesc tot timpul. postat la 23 Ianuarie 2010 15:01
-
Toleranta postat la 23 Ianuarie 2010 14:01Raspuns la intrebarea:
Cum v-ati descrie intr-un singur cuvint? -
raspuns alesPana miercuri ,spun meteorologii.O sa treaca si asta cumva si apoi o sa vina primavara:)si mai avem o" consolare"cica vara asta o sa fie deosebit de calduroasa de o sa ne coacem,asa ca se compenseaza . postat la 23 Ianuarie 2010 14:01
-
Dar de cei care-si fac temele ce zici?Fiecare cu dilema lui. postat la 22 Ianuarie 2010 22:01
-
Cred ca ar face un cuplu reusit,in timp ce greierele ar canta ,furnica ar muncii mai cu spor! postat la 22 Ianuarie 2010 21:01Raspuns la intrebarea:
Chiar credeti ca harnicia furnicii e mai presus decat cantecul greierului? -
Nu este obligatoriu ,obiceiul asta se practica mai mult la noi ptr ca stam rau cu drumurile,in tarile civilizate nu se face sa te descalti cand mergi in vizita la cineva,dar acolo trotuarul e la fel de curat ca si in casa. postat la 22 Ianuarie 2010 21:01
-
De ce?ti se pare greu? postat la 22 Ianuarie 2010 21:01
-
Super bancul silvio :)) si al tau vivi. postat la 19 Ianuarie 2010 17:01
-
Si eu! postat la 19 Ianuarie 2010 15:01
-
Am incasat si eu 2stupide,ieri si ma intreb de ce.Unii mai dau stupide si din razbunare,in cazul unor raspunsuri care ,lor li-se par mai dure sau contrare propriilor pareri.Mai ales cand apar probleme de morala ,ploua cu stupide. postat la 19 Ianuarie 2010 15:01
-
Nu in exclusivitate dar face.Conteaza si cum areti,pentru prima impresie. postat la 19 Ianuarie 2010 14:01Raspuns la intrebarea:
Se zice ca ;haina face pe om ; o fii asa ?voi ce ziceti? -
La noi e soare,parca ar fi primavara :) postat la 19 Ianuarie 2010 14:01
-
Mare dreptate ai Tabu!trebuie sa tina cu dintii de job cei care-l mai au.Nu e loc de mofturi acum. postat la 18 Ianuarie 2010 14:01Raspuns la intrebarea:
Cum sa rezisti la job? -
Nimic nu se face fara sacrificii!De fapt asta e ideea si cu sacrificiul Anei. postat la 18 Ianuarie 2010 13:01
-
raspuns alesMai nimic,nu sunt astrolog,dar sunt atatea site-uri care se ocupa de asa ceva ,de ce nu incerci acolo,te-ai lamurii intr-o secunda asupra nedumeririlor tale zodiacale.Sau vrei un linck? postat la 18 Ianuarie 2010 12:01Raspuns la intrebarea:
Ce puteti sa imi spuneti despre zodia sagetator? :) -
Sau domestos postat la 18 Ianuarie 2010 12:01
-
Stim!Nu-i nevoie sa te obosesti.
postat la 18 Ianuarie 2010 9:01 -
Am vazut si brunete blonde ;) postat la 17 Ianuarie 2010 20:01Raspuns la intrebarea:
Care e mai grea de cap, blonda sau bruneta? :D intrebare pentru toti;;) -
Cred ca aflai mai repede de pe goagal si efortul era acelasi postat la 17 Ianuarie 2010 19:01Raspuns la intrebarea:
Care sunt limitele europei? -
Da dar mai ai ceva de asteptat pana mai vine...Sa fii cuminte anu asta ,ca Mosul te vede. :) postat la 17 Ianuarie 2010 15:01Raspuns la intrebarea:
Exista mos craciun? -
Culmea ca stupide se dau cu mare usurinta!lol postat la 17 Ianuarie 2010 15:01
-
Depinde care ;) postat la 17 Ianuarie 2010 15:01Raspuns la intrebarea:
Ciao gente! Va plac senzatiele tari? -
Nu mi s-a intamplat si nici nu as face asa ceva.Am o vorba pe care n-o uit niciodata,mi s-a intiparit adanc in constiinta:ce tie nu-ti place altuia nu-i face. postat la 17 Ianuarie 2010 14:01Raspuns la intrebarea:
Vi s'a intamplat sa va folositi de o persoana?in ce mod?pe urma nu ati avut remuscari? -
Chemati salvarea sau mergeti ciu el rapid la urgenta ! postat la 16 Ianuarie 2010 21:01
-
Malina vine de la malin care este un arbust cu flori mov sau albe binemirositoare,si mie imi place . postat la 16 Ianuarie 2010 19:01
-
Nu sunt deacord cu mincina,dar cateodata,cate una nevinovata recunosc ca imi scapa...esti nevoit uneori sa o faci,poate e putin lasitate dar uneori e necesara :"> postat la 16 Ianuarie 2010 19:01Raspuns la intrebarea:
Tu de ce minti? -
Oui,oui :)) postat la 16 Ianuarie 2010 18:01
-
raspuns alesMersul pe jos e placut si sanatos,si eu merg la piata pe jos cu toate ca nu e f aproape,ma relaxeaza si ma binedispune.Decat cu harburile de autobuze mai bine pe jos,la o gura de aer curat. postat la 16 Ianuarie 2010 18:01
-
Parerea mea este ca mai intai trebuie sa-ti revizuiesti atitudinea fata de cei din jur!poate ca suna cam dur dar nu poti primii daca nu daruiesti si tu.Te-ai intrebat vreodata de ce nu te intelegi cu nimeni?Intreaba-te mai intai unde gresesti tu ,ce nu faci bine in relatie cu ceilalti si incearca sa te apropii de ei.Comportamentul tau are efect de bumerang,daca zambesti vei primi un zambet, daca injuri o sa te injure si altii,iar de sinucidere ...numai lasii fac gesturi disperate de genu asta iar tu nu pari sa faci parte dintre ei din moment ce ti-ai luat viata in maini.Ai ajuns intr-un mic impas si crezi ca e sfarsitul lumii dar nu e de loc asa.Trebuie sa iti faci putin curaj,sa vezi unde gresesti tu mai intai ,sa incerci sa te corectezi si o sa vezi ca toate se vor schimba in bine.Succes!Relaxeaza-te si zambeste mai mult! :) postat la 15 Ianuarie 2010 15:01
-
Incearca Relaxirem, se elibereaza fara reteta si contine valeriana si floarea pasiunii. postat la 15 Ianuarie 2010 15:01 -
Va pricepeti la copiat,nu gluma :) bravos! postat la 15 Ianuarie 2010 14:01Raspuns la intrebarea:
Ce inseamna cuvantul ''COGNITIV"? -
Multumeste-te deocamdata si cu atat,poate in viitor sa se schimbe si ea si sa te placa si altfel,nimic nu e imposibil.Multe relatii frumoase au plecat de la o simpla prietenie! postat la 13 Ianuarie 2010 11:01
-
Daca ai bani nu e o problema.Mergi la Praktiker,Ambient ,Baumax etc.si ideile iti vin pe moment. postat la 11 Ianuarie 2010 14:01Raspuns la intrebarea:
Cum pot sa-mi amenajez casa cat mai frumos?/ -
Gelozia nu e buna la nimic draguta,iti otravesti mintea degeaba.Daca vrea sa te insele o poate face fara sa mearga prea departe.Asta inseamna ca n-ai incredere in el,ti-a dat vreun motiv? postat la 8 Ianuarie 2010 14:01
-
Da intr-adevar super!Cam asta este maniera in care televiziunile ar fi trebuit sa vorbeasca in primele zile ale anului nou,in loc de tonul funest in care se invoca la nesfarsit criza si efectele ei.Puteau sa ne scuteasca macar in primele zile,si sa transmita un mesaj mai optimist ca si asa bietii romani sunt napastuiti destul.Multumesc Tabu! postat la 7 Ianuarie 2010 14:01Raspuns la intrebarea:
Cum sa incep bine noul an? -
Cred ca o cura de vitamine i-ar prinde foarte bine. postat la 7 Ianuarie 2010 14:01
-
Azi maine o sa ne taxeze si aerul respirat.Astea-s deja semne de disperare inseamna ca e groasa gluma. postat la 6 Ianuarie 2010 16:01Raspuns la intrebarea:
Ce credeti despre taxa pusa pe fast-food , dulciuri si sucuri?:) -
Viseaza ,visele pot deveni realitate daca crezi in ele.Verificat! postat la 6 Ianuarie 2010 15:01Raspuns la intrebarea:
Daca vrei ceva cu adevarat, ... continuati, va rog :) -
Nimic, nici un leu. postat la 6 Ianuarie 2010 15:01Raspuns la intrebarea:
Cati bani ia lunar banca transilvania pentru intretinerea unui cont? -
Zici ca e mare casa.Probabil ca fiind mare nu e incalzita suficient iar in momentul cand gatesti sau usuci hainele ,aburii fac condens si gata igrasia si mucegaiul.Si eu sunt de parere ca prima data trebuie inlaturata cauza.O solutie de moment ar fi sa mentii in casa un minim de 19 grade ,iar la primavara pana-n toamna sa izolezi pe exterior.Poti sa stergi cu solutii ca sa omori germenii, dar e doar o solutie de moment. postat la 6 Ianuarie 2010 15:01