Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3172009intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Kurtmann
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
22 Oct
SATI 273.895AFISARI
167.100VIZITE
151.106V. UNICI

Ce varsta trebuie sa am sa ma pot inscrie la crucea rosie? Si ce studii trebuie sa am?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • Raspuns castigator
  a răspuns:

  Http://www.crucearosie.ro/
  Incearca acest site! Iti spune tot ce trebuie sa stii.

 • 2 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • Raspuns anonim:
  Ca sa te poti inscrie ca voluntar la Crucea Rosie nu conteaza ce varsta ai poti sa ai si sub 18 ani ca nu conteaza si nici studiile nu conteaza oricum te invata ei acolo tot ce trebuie sa faci.
 • a răspuns:
  16 ani pentru Tineret, si peste 18 ani pentru tot ce iti doresti. Referitor la studii, minim 8 clase dar s a ai cei 7 ani de acasa < Au programe de formare : Tot ce iti trebuie sunt cateva calitati, dorinta de a ajuta, Formare profesionala si desigur do9rinta de a invata ceva util, folositor, mai ales ca te si specializeaza, in prim ajutor, si orice alt program desfasurat de Crucea rosie. sau facut de tine. Studiile superioare sunt doar ceva ce ai deja, dar, din experienta spun, o facultate, nu te face mai destept ci doar te va ajuta mai departe in viata, in schimb, practica, o poti invata de oriunde prin activitati, programe, desfasurate prin voluntariat, deoarece iti permite sa devii tu insuti mai bun, dar s a ajuti si pe altii!