| roox a întrebat:

rolling eyes
Deci nu mai am deloc prieteni...straight face
Toţi sunt proşti şi falşi

Sunt a 7-a
Vorbesc cu o mulţime de persoane pe mess...
Da' afară nu ies deloc straight face
Nu ştiu cum să le propun să vină big grin

Parcă sunt sălbatică...
Nu sunt deloc socilabilă...
Nu ştiu ce să mai fac.

Un sfat vă rog puppy dog eyesbatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| dulc3'maria a răspuns:

Si eu imi cautam prieteni cu care sa ies pe afara sunt aproape la fel nu prea stiu cum sa socializez uneori insa o fata m-a invatat sa nu mai fiu asa si am castigat multi prietenihee heeeu sunt din bucuresti"salajan" daca esti de prin apropriere da un mesaj cu id-ul tau si vorbim pe mess poate iesim si pe afara pe undeva pup:*

4 răspunsuri:
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Messul cu realitatea nu se împacă niciodată. Rar pe internet un om va fi la fel ca şi pe mess, sunt două realităţi diferite. Dacă ai prea multă încredere într-una, nu te aştepta prea mult de la cealaltă. Acum să revenim la problema ta. Poţi propune simplu: "Vii afară?" (de multe ori cea mai simplă variantă e cea mai bună).
Cât despre sociabilitate...nici eu nu sunt cea mai socială persoană, dar sunt acceptat...nu ştiu ce să îţi mai zic. poate dă vreun mesaj pe privat, poate te pot ajutahappy

| miauu a răspuns:

De unde esti?
invitati o colega la o prajitura ceva, sigur va veni
dupa asta o poti chema la tine
si va apropiati
apoi voi 2 mai chemati etc...
si o sa iti formeszi un grup eu am doar 2 prietene.
dar cu ele is peste tot deji inv la liceuri diferite

| eounik a răspuns:

Prima impresie conteaza intotdeauna, dar, poti incepe prin a fii draguta. a face complimente [bine, nu in exces, ca sa creada ca esti disperata] Faptul ca nu esti sociabila se datoreaza si faptului ca poate nu ai destula incredere in tine...Ca sa incepi ceva, trebuie sa fii increzatoare ca vei reusi, propune`ti ceva care poti sa indeplindesti in ziua respectiva nu ceva greu de atins de exemplu : "Azi nu voi mai manca chips`uri", " Azi ii voi face ochii dulci unui baiat oricare, necunoscut pe strada", nu conteaza cum va reactiona el, ci cum vei reactiona tu in momentul de fata. Nu fii pesimista, s`ar putea sa iti fac si el la felwinking daca mai e ceva` lasa`mi un mesaj, daca nu vrei sa fie public, ca e foarte naspa pana ce iti dau astia de pe TPU accept la comentarii rolling eyes

| fefe_9932 a răspuns:

Daca zici de unde esti poate vb, ne imprietenim:d.