| YourInsomnia a întrebat:

A fost cineva la vreo olimpiada la romana si a participat si la faza pe municipiu? Eu am dat faza pe scoala inainte de vacanta de iarna si nu s-au calificat decat doi elevi din toata scoala. Eu, care am luat cel mai pare punctaj: 93, 5 si o colega de-a mea, care a obtinut, din cate-mi amintesc, 88 de puncte. Insa profa de romana ne-a zis sa nu ne intristam daca nu ne calificam mai departe, nici daca suntem apte pentru ca sunt pile, deci se trece pe aranjamente. Destul de dezamagitor. Eu inca sper ca nu va fi asa, dar daca ne-a anuntat e clar... La o olimpiada de mate sau fizica nu prea cred ca se poate, dar la una de romana este posibil. Sincer, nici nu ma mai simt motivata in vreun fel sa mai merg. Voi ce credeti? Asa o fi, pe pile? Chiar aici a ajuns mafia si coruptia in general in tara noastra?

3 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

La olimpiade nu sunt pile, ca dovada majoritatea colegilor tai au picat.
Olimpiadele nu se iau pe pile, ci pe invatat serios, pentru ca comisia care rezolva lucrarile, nu este din acelasi judet unde se sustine examenul.

| Jassmina a răspuns:

Imi pare rau sa iti spun, dar profesoara voatra de limba romana nu este prea desteapta si nici buna, ca profesor, odata ce doar 2 copii din gramada aia, ati fost in stare, sa va clasificati la olimpiada.
Un profesor cu adevarat bun, se cunoaste dupa masa imensa de calificati, la olmpiade, fiindca se implica serios si ii pregateste.
Nici nu ma mir de ce a mentionat "aranjamentele" pentru locuri, fiindca i-a fost rusine sa recunoasca adevarul, ca-i incompetenta ca sa pregatesca elevii.

| YourInsomnia explică (pentru Jassmina):

Buna! Ne-am calificat doar noi doua pentru ca atatea locuri mai erau disponibile. Daca luam amandoua 70 si nimeni nu lua mai mult, ne calificam chiar si asa. Dar oricum nu mai conteaza, nu-mi doresc sa particip mai departe.