anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A murit cel mai bun amic al meu imi era ca un frate azi p 27...mereu imi dadea sfaturi si imi zicea sa imi traiesc viata etc. Avea doar 18 ani eu am 16 ma simt super nasol si nu stiu ce sa fac imi vine sa merg dupa el.Plangeam dupa el cand plec sa lucreze prin tara sau in strainatate acum ca stiu ca nu il mai vad nicaieri parca mor... ce sa fac nu ma pot linisticrying?

3 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

In primul rand, condoleante! E trist ca se intampla asa ceva la tineri, dar tocmai asta e defectul mortii:ca e imprevizibila.Nu poti face altceva decat sa te resemnezi desi o sa dureze ceve timp.Sa nu te gandesti ca daca el a murit trebuie sa il urmezi indeaproape. Ti-a fost un bun prieten, nu o sa il uiti niciodata dar gandeste-te ca el si-a incheiat treburile aici, pe cand tu mai ai multe de facut

| anka a răspuns:

Incearca sa iti aduci aminte de el asa cum era in viata. Daca ti-a dat sfaturi atat de bune urmeaza-le si astfel el va fi mereu cu tine. Asa a vrut Dumnezeu. Sa se odihneasca in pace!

| nicko a răspuns:

Pe moment nu ai ce sa faci... dar cu timpul o sa incepi sa iti revii si chiar daca se zice ca tb sa te iei cu altele tot e greu deci lasa timpul sa treaca si roaga-te sa il visezi. mie mi-a murit nanul acum pe 24 dec. ieri am fost la priveghi si sotia lui tipa disperata fetele. erau sokte. a fost oribil si mai urmeaza inmormantarea. dar ce sa facem asta-i viata inviem si murim...