Comunicarea este cheia. El stie ce simti pentru el dar tu stii ce simte el pentru tine?![]()
Vorbeste cu el deschis si intreaba-l ce nu ii convine si daca poti schimba asta
Buna, pai ce relatie aveti? Intr-o relatie e nevoie de incredere, comunicare si intelegere, depinde de relatia care o ai tu cu acea persoana si cum decurge, tu sti mai bine cum sta treaba intre voi, poate daca mi-ai da mai multe detalii despre relatia ta ti-as fi dat mai multe sfaturi, poti sa imi trimiti daca vrei un mesaj privat, sa imi povestesti despre relatia ta ca sa imi dau seama mai bine, adica despre ce e intre voi, varsta voastra, sau de cat timp ai acea relatie, mai multe
...
Explica-i cine esti, de unde esti, ce vrei in viata, ce idealuri ai in viata, ce-i cu parintii tai, cu cati te-ai culcat daca te-ai culcat. eventual poti sa-i spui de ce ai un nick name asa lipsit de inspiratie, etc. Spune-i tot ce vrea sa stie, pentru ca el considera ca aveti o relatie si e normal asa. Daca te intereseaza, e valabil si reciproca.
Dar ce simti pentru el? Daca il iubesti trage-l deoparte si poarta o conversatie cu el. Explica-i ce vrei de la el. Intreaba-l ce vrea el de la tine. Negociati, faceti mici compromisuri intre voi. O relatie perfecta este ceva utopic. Daca nu ajungeti la niciun compromis, mai bine tai raul din radacina.