|

A trecut mult timp de când m-am despărțit de fostul meu prieten daca pot sa ii spun așa. A fost o relație în care eu am o pus prea mult suflet si mult prea multe sentimente.Tin sa precizez ca nu ne-am despărțit din cauza înșelatului ci el a ajuns să ma ignore complet ca să descopăr ca m-a scos și de la prieteni pe o rețea de socializare. Cand am văzut acest lucru efectiv mi-au dat lacrimile insa nu știu din ce cauza. Am inceput sa urăsc serile când stau și plang dupa el deși sunt conștientă ca nu va mai fi langa mine. Am incercat tot ceea ce e posibil ca sa il uit, dar degeaba, orice fac orice melodie îmi aduce aminte de el. El a fost prima mea iubire și tind sa cred ca din aceasta cauza nu pot renunța asa ușor la ce simt pentru el. As vrea sa ii trimit un mesaj in care sa ii spun tot ceea ce simt dar nu stiu daca ar fi ok lucrul asta. Îmi puteți da niste sfaturi in legătură cu toată situația asta de care nu pot scapa?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

E posibil să aibă pe altcineva iar pe tine nu te mai iubește.
Nu-l căuta, nu te umili.
Lasă-l, fii puternică și cu timpul o să îl uiți.
Dacă vrei să lași totul în urmă blochează-l peste tot, inclusiv numărul de telefon, renunță la lucrurile care îți aduc aminte de el.
Ocupă-ți timpul cu diverse activități, ieși cu prietenele tale pe afară, la un suc, la film.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Este evident ca el nu a avut sentimente atat de puternice si i-a fost usor sa se desparta de tine.
Din paacte, cand pui suflet si esti parasita, suferi, dar chiar nu ai ce-i face si nici schimba situatia, daca el nu te mai vrea.
Nu are sens sa-i trimiti nimic, ca oricum nu-l mai interesezi.
Iar tu, incearca sa te eliberezi de obsesia unui "fost" de care te-ai despartit, eliminand din casa si viata ta, tot ce te-a legat de el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu face greseala sa te milogesti de el pentru ca daca s-a "despartit" atat de usor de tine atunci cel mai probabil nu ii mai pasa si mai mult ii arati cat de ranita esti

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pur si simplu si-a pierdut interesul. In situatia asta am fost si eu cu fostul, pur si simplu nu mai simteam nevoia sa fiu cu el, nu mai existau sentimente, iar el nu avea nicio vina, era un baiat bun. Poate singura vina a fost ca nu a incercat nici el prea mult sa traga de relatia aia.
Si distanta sa stii ca poate sa strice o relatie, era o vorba, ochii care nu se vad se uita, foarte adevarat.
Stiu ca suferi dar o sa intalnesti tu pe altcineva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Doar daca poti vorbi cu el detasat, fara sentimentalisme.
Si eu m-am indragostit si idealizam persoana.
Dar s-a dovedit ca totul e in mintea mea.
Si ea s-a culcat cu unul ce a convins-o la Vama Veche.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează