| BAIATUL a întrebat:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

5 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Bunahappy.
Cred ca deja toti ne-am dat seama ca, de fapt, acel amic esti tu.La faza cu sarutul "normal" nu este greu.Pur si simplu, ii dau un pup:* pe bot si gata.Si in cazul sarutului "french", nu te mai stresa atat! Totul vine de la sine. Fata aceea nici macar nu o sa-si dea seama ca tu nu ai mai sarutat pe nimeni inainte.
Totul este sa fii relaxat ca si cum ai fi facut asta de 1000 de ori si sa te bucuri de senzatie.De saruturi vei avea parte acum cu miile:*.
Baftahappy.

| basexcu a răspuns:

Aha si acel amic esti chiar tu!

| LaadyH a răspuns:

Buna happy
Pai eu cred ca este mai bine sa ii spuna,adica daca se saruta cu ea si nici nu ii spune,iar ea vede ca nu stie atunci se face de ras happy.
Poate nici ea nu e experta,dar cel mai bine este sa ii spuna.
In fine, mult noroc, sper ca te-am ajutat :*.

| yoyo_6418 a răspuns:

Pararea mea ca nu are de unde sa stie fata daca stie sau nu doar daca a trecut si ea prin aceasta experienta.Eu as vrea sa-l cunosc pe amicul tau, daca imi spui din ce oras sunteti sau macar ce zona.Astept msj. :*

| XSecretLov3X a răspuns:

Nu-i nimic daca nu stie, dse invata treptat, iar daca fetei nu-i convine sa fie sanaoasa, daca il place cu adevarat, crede ca nu doar sarutul este important intr-o relatie.Mult noroc:*. Poate vr sa-mi dai si o fundyza?:*:*:*(doar daca vrei).happybig grin