| Awesom a întrebat:

Acum 3 ani,cand eram la liceu, m-am certat urat cu o fata si ea m-a lovit in zona sensibila si eu am ripostat dandu-i o palma. Apoi eu m-am trezit si cu 2 puncte scazute la purtare si apoi si batut de prietenii fetei.Pai este corect asa sa-mi iau si 2 puncte la purtare si bataie si ea sa nu pateasca nimic?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da mi se pare corect, e chiar o pedeaspa prea mica pentru ca ai lovit o femeie

| chaserpixie a răspuns (pentru suntserios):

De ce ar trebui sa fie o pedeapsa diferirta intre a lovi o femeie(tu fiind barbat) si a lovi un barbat(tu fiind femeie)? Din punct de vedere al legii daca bati o femeie sau daca bati un barbat, tot aia e!

| suntserios a răspuns (pentru chaserpixie):

Nu era cazul de pedepse legale.

oricum si intr un caz ed vatamare corporala cine crezi ca face ravagii mai mari? O palma data de o femeie unui barbat sau o palma zdravana data unei femei de catre un barbat. Sa stii ca si legal, daca e sa pune asa problema, vatamarea corporala se pedepseste si proportional cu zilele de spitalizare.

oricum discutie era din punct de vedere moral.

| TheUnforgivenIII a răspuns (pentru chaserpixie):

Ba nu e. Ar trebui să știți toți că nu puteți lovi o fată/femeie. Dacă vă credeți mai puternici ca femeile, de ce le puneți la egalitate când vine vorba de bătaie? Oricât de tare l-a lovit ea, nu are voie să dea în ea. Simplu. Nu e corect, și e și un gest urât. Dă dovadă de lipsă de bun simț. Și nu spun că îi iau apărarea fetei, într-adevăr, nu trebuia nici ea să-l lovească. Aici contează și motivul pentru care s-au certat. Dar mai bine să nu mai analizăm atât problema, doar s-a întâmplat acum trei ani, presupun că a trecut peste. Dar nu înțeleg de ce a postat întrebarea. Nu cred că se simțea împlinit dacă noi îi spuneam că are dreptate și că nu-și merita pedeapsa.

| Awesom explică (pentru suntserios):

Daca ea te loveste pe tine in balls tu nu reactionezi stai si inghiti in tine durerea si nu reactionezi in nici un fel?

| suntserios a răspuns (pentru Awesom):

Ce pot sa iti zic... gandire de cocalar. Nu ca ea ar fi mai presus. Dar sa lovesti o femeie doar ca te a lovit si ea... reactie de cocalar.

| Leey a răspuns:

Buna. Ce rost mai are daca deja au trecut trei ani? Asta e viata, fata respectiva poate nu era chiar,, fata,, din toate punctele de vedere ci doar o,, mahalagioaica,, n-are sens sa te mai agiti acum. Treci peste.

| Awesom explică (pentru Leey):

Nu ma agit cu nimic.