| ParanoidKidu a întrebat:

Acum 5 minute m-a sunat un strain care se apuca si ma injura si nu injuraturi usoare ci unele care dor...Cum pot afla cine este el ca imi apare pe telefon nr necunoscut? Funda:*:X

Răspuns Câştigător
| LoLo a răspuns:

Buna! Mergi la agentia de telefoane la reteaua care esti tu(Orange, cosmote etc.)depui o cerere, si cei de acolo pot sa iti spuna cine te-a sunattongue.(scuze daca nu m-am exprimat cum trebuie)

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu poți afla cine te-a sunat, nimeni nu dă un desfășurător de la un alt număr în afară de al tău!
Pa, pa.

| ddanaraluca a răspuns:

Buna Alexandru
Hmm, pai nu prea se poate asta este problema, adica ai putea afla de la cei care se ocupa special cu asta (ORANGE, SRI...), insa acele informatii nu prea se dau, numai in cazuri de urgenta
P. S Stai linistit, o fi ceva...nebun,care n-are ce facewinking

| bibyyy143 a răspuns:

Imi pare rau dar nu poti sa afli...
si eu am incercat sa aflu chiar am fost la Vodafone sa imi afle cine m-a sunat cu numar necunoscut si mi s-a zis ca nu poti sa afli...
fundita te rooooog! love strucklove strucklove struck

| Shine a răspuns:

Nu poti afla cine e decat daca lucrezi la FBI sau in politielaughing Dar stai linistit ca tuturor li se intampla la un moment dat sa primeasca un telefon de la un tampit care sa-l ameninte sau sa faca glume proaste. Ce pot sa zic? Oameni care nu au viitor. Nu iti face griji ca nu ai de ce!winking

| NutellaIsMyDrug a răspuns:

Odata in tabara o fata din scoala mea mai mare decat mine a sunat un numar ales aleatoriu. Dupa ce l-a format cu nr. ascuns a sunat persoana respectiva si a inceput s-o injure. Dupa 10 min ce convorbirea s-a incheiat, numarul respectiv/doamna aceea a sunat si a incercat sa afle detalii despre colega mea.
Stiu ca daca lucrurile sunt grave trebuie sa sunt la departamentul de relatii cu clientii al retelei in care te aflii si vei ruga un consultant sa afle numarul.Trebuie sa ii spui ora apelului si durata lui daca nu ma insel.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
PaPa

| DemonicAngelofDeath a răspuns:

Cea mai buna metoda cand face asa pune-i black metal la maxim.iti garantez ca nu te mai suna in veci