| oaare a întrebat:

Ajutoooor urgeeent!rolling on the floor
am jucat pool cu un prieten pe pedepse si m'a provocat sa'i cumpar un cadou de craciunlaughing
vreau si eu niste sfaturi cu ce as putea sa'i iauthinking adica vreau sa zic sa nu fie ceva costisitortalk to the hand vreau sa fie o ceva:d / un obiect pe care sa pot scrie ceva.thinking ceva dragutbig grin dar nu in genu esti un prieten foarte bun vreau sa fie ceva amuzantlaughing big grin...
ajutoorpuppy dog eyes

3 răspunsuri:
| mrdoru a răspuns:

Ai putea sa ii iei o figurina mica cu Mos Craciun. 30RON nu cred ca e costisitor.

http://www.luxurygifts.ro/produs/1443/figurina-mos-craciun/

| StupidKid a răspuns:

Welhee hee in prumu' rand.eu nu am intzeles ai jucat pool cu o fata sau cu un baiat?batting eyelashes... daca e fata poti sa-i cumperi o palarie de craciunitza(daca tot vine craciunul), o cana sau o farfurie pe care sa scrie ceva amuzantlaughingsau in cazul in care e o pr mai apropiata ii potzii cumpara un lanztisorlaughing nu stiulaughing daca e baiat... ii poti cumpara ceva mai amuzantlaughing cum sunt chestiilea alealaughing de ex ceva de genu' alea care seamana cu nr de masinalaughing doar ca sunt mai amuzantelaughingsper ca tziam dat ceva idei!

| oaare explică:

E baiat :-s...:d da vreau ceva amuzaaantt:X:X laughing)blushing