| Dorinuttza96 a întrebat:

AJUTOOOR!
Cum ma imprietenesc cu un baiat? Fara faze de genul "apropie-te si spune-i ca vreti sa fiti prieteni!" Funda

3 răspunsuri:
| anytimeanywhere a răspuns:

Daca vrei sa te apropi de el gaseste un subiect comun care lui ii place si discutati apoi va mai apropiati! Poate chiar te invita la un suc uite aici ceva ca sa-ti dai seama ca te place:]


Cand vine vorba de sentimente, in general baietii sunt mai greu de citit. Nu inseamna ca pentru fete nu este o provocare sa-si exprime sentimentele. Desi s-au scris foarte multe si fiecare persoana vine cu „solutia" in functie de experienta sa de viata, problema este ca, nu exista nicio modalitate de a sti cu certitudine daca un baiat/ o fata te place. Fiecare situatie este diferita, fiecare om este diferit si, exista intotdeauna exceptii.

Insa, exista lucruri pe care majoritatea barbatilor le fac cand plac o fata si invers. Daca respectivul face unul dintre lucrurile pe care le voi mentiona mai jos, nu iti face sperante prea mari, deoarece nu semnifica prea mult. Daca din lista de mai jos bifezi cel putin 4-5 exemple nu e o garantie, insa exista o sansa foarte mare. Trebuie sa stii ce vrei si ce cauti.

Cele mai multe dintre exemple nu te vor surprinde. Unele s-ar putea. Trebuie doar sa ai incredere in tine si sa privesti cat poti de obiectiv atitudinea Fat Frumosului. Doar asa iti poti da seama daca te place sau nu…Iti zambeste tie atunci cand te afli intr-un grup.

Rade la glumele tale, chiar si la cele mai putin inspirate.

Iti sustine opinia si te apara in fata altora.

Se intereseaza despre tine, pune intrebari cunoscutilor. Intra in vorba cu tine si te intreaba mai mult decat genericul,, Ce mai faci?" –care a ajuns sa se spuna automat, din politete dupa salut.

Face glume privind o posibila relatie intre voi, o intalnire.

Il surprinzi holbandu-se la tine.

Este stangaci ori de cate ori vorbeste cu tine. Se balbaie, nu-si gaseste cuvintele, se impiedica, scapa ceva din mana etc.

Iti pronunta numele des cand vorbeste cu tine. Il stie si ii place sa-l pronunte.

Te striga, iti vorbeste dupa porecla ta, dupa un alint. (Ce faci pisicuto? Ce faci iepuras?)

Iti cere sa „iesiti" candva. (In special pentru baieti, cuvantul intalnire poate fi ca usturoiul pentru vampiri, astfel incat ei vor spune „iesit" in loc,, intalnire". Oricum ar spune-o, tot inseamna ca vrea sa petreceti timp impreuna.)

Te suna. Majoritatea barbatilor (fetele) nu prea agreaza sunatul (eventual mesajele) cand vine vorba de exprimatul sentimentelor. Daca un baiat/fata te suna, inseamna trei lucruri: te considera un amic foarte bun, are nevoie de ajutor la teme, calculator (sau altceva) sau i s-au aprins calcaiele dupa tine.

Se poarta matur(a) cand esti in preajma lui (ei).

Iti face complimente: „Arati bine astazi" se traduce prin „Sunt atras(a) de tine.

Cand face o gluma este prima persoana la care se uita pentru o reactie.

Daca aveti cursuri optionale, activitati, incearca sa intre in aceleasi grupe cu tine.

Ii intreaba pe prietenii tai despre tine stiind ca acestia vor veni sa-ti spuna.

Te atinge, chiar si subtil – o mana pe bratul tau, pe spate, te apuca de umeri.

Te intreaba ce parere ai despre anumiti baieti (fete). Incearca sa afle daca iti place de cineva.

Iti cere sfatul privind alte fete. Acesta poate fi modul lui viclean de a te face geloasa.

Isi aduce aminte lucruri despre tine pe care ceilalti oameni nu si le aduc aminte. Ce ai purtat intr-o anumita zi, emisiunea ta preferata, muzica etc. Daca stie lucruri care te pasioneaza fara ca tu sa i le fi spus Alerta- este foarte interesat(a) de tine!

Mult succes si o zi buna! :*

| OannaAnna a răspuns:

Vezi ce hobiuri arewinking deschide un subiect despre el sau daca este bun la o anumita materie poti sa pretinzi ca nu esti grozava la materia respectiva si ai nevoie de ajutor. abordeaza orice subiect vrei tu :*

| KittyErika a răspuns:

Pai comportate frumos cu el, Ajuta'l, intreaba'l despre el. Etc. Sa va cunoasteti mai bine. big grin Funda?winking

Întrebări similare