|

Ajutor.

Am nevoie disperata de ajutor.

Sunt baiat si merg ca o fata, toti din liceu spun ca sunt gay si fac misto de mersul meu. Nu sunt gay. Help!

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Inca mai merge faza cu "esti gay"? De ce pui suflet la toata treaba si te amarasti? Stii ca nu esti, deci calu merge cainii latra.

Daca iti schimbi mersul fortat s-ar putea sa para putin ciudat. Incearca sa faci pasii cumva paraleli unul de celalalt, nu un pas in fata altuia (nu ca la defilare pe podium). Uite aici ceva bun care te va ajuta pentru inceput https://www.youtube.com/watch?v=1BKNQPv9fw8.

Acum... zici ca se iau de tine :)

Poate e timpul sa divizi si sa cuceresti (ca sa zic asa). La propriu, asteapta sa se separe de grup cam cel mai slab dintre cei care rad de tine si ia-l mai tare. Nu zic sa-l lovesti, nu te va ajuta prea mult, a doua zi la scoala ii va chema pe prietenasi si te sifonezi mai mult decat din vorbe. Fa-ti un speach care sa loveasca mai bine decat un pumn dar asigura-te ca nu pici in latura penibilului sa para ca ceri mila.

Si dupa aia mai ia-i si la misto. Stop feeding the trolls! Chestii de genul "Aveti ceva cu gayii? V-au facut?" iar cu cine stii ca nu te ia la puricat "N-o intrebi pe maica-ta daca sunt? Lasa ca o intreb eu diseara." Tine doar de imaginatie modul in care raspunzi.

Iar daca nimic nu tine si se scufunda corabia, macar scufunda-te cu stil, anunta profesorii ca esti victima bullying. Vei fi paracios dar macar un paracios pe care nimeni nu-l mai face gay.

Bottom line, cu cat vad ca te aprinzi mai tare cu atat le faci jocul mai amuzant. Deci nu te mai ambala.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Poate esti si tu nu stii.

| a răspuns:

Încearcă să îți schimbi mersul, mergi normal.

| a răspuns:

Nu-i mai băga în seamă pe cei din jur. Știi tu ce ești si nimeni nu te poate schimba. Oricum, oamenii tot timpul vor gasi defecte, oricat de bun ai fi.
Altă dată nu-i baga in seamă, sau spune-le ca nu esti, sa creadă ei ce vor. Si ca nici ei nu sunt perfecți.
Oricum, nimeni nu poate fi perfect, si niciodata nu-i multumeste pe toți...winking
Deci nu te mai stresa din prostia asta

| a răspuns:

Uneori poate fi foarte greu să suporți gura persoanelor din jurul tău, mai ales atunci când ești criticat și nicimic din ceea ce spun ei nu este și adevărat. Dar încearcă să nu pui la suflet vorbele lor, preocupă-te cu diferite lucruri, pasiuni, altfel încât să nu îți mai umpli capul cu gânduri negative la adresa ta. Omul este o ființă căruia îi place să judece fără ca măcar să cunoască 10% din persoana în sine judecată. Tu știi cum ești tu cu adevărat și asta este tot ceea ce contează. Nu-i lăsa pe colegii tăi din liceu să te facă să te simți prost.
Găsește prieteni noi, care să îți dovedească că nu este nimic neînregulă cu tine ca om, persoane care să aibă aceleași pasiuni ca și ale tale.
Fie că ești normal din punct de vedere sexual, fie că nu ești, este strict problema ta. Nu și a celor din liceul tău așa că nu trebuie să îți pese de părerea lor despre tine. Ești cum vrei, iar tu știi asta sigur.