| xxemoelfyxx a întrebat:

Ajutor... una din trupele mele favorite s-a desfiintat...sunt traumatizata.nu mai stiu ce sa fac ma tot gandesc la ei, si nu stiu parca mi-a cazut cerul in cap. ce ma fac. ( nu pot sa stau fara sa ma gandesc la ei nu pot sa ii uit) trupa de care este vorba este Cinema Bizarre

Răspuns Câştigător
| AlecSSyA a răspuns:

Si mie imi pare foarte rau. Iubeam formatia acesta.Nu ai ce sa faci decat sa te resemnezi.

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Din pacate totul sta in strategia de marketing a trupei.
Imaginaza-ti ce s-ar intampla daca s-ar destrama THsurprise
I don't want to see

| Aly07 a răspuns:

Si ce daca, cantecele lor vor ramane vesnic, nu are rost sa-ti para rau.
Succes happy.

| cristina4love a răspuns:

Cum sa se desparta...Mare pacat.SIncer imi pare rau ca s`au desaprtit deoarece erau o trupa foarte buna. Draga mea gandeste`te ca ne-au lasat foarte multe melodii ale lor care o sa ramana mereu. O sa treci si peste asta.sad

| Me,myself & I a răspuns:

Traumatizata doar de atat? pentru o trupa, va atasati prea repede...gandeste-te ca asta nu e nimic in comparatie cu ceea ce traiesc cei din haiti sau multi oameni nevoiasi din romania. o sa ai parte in viata de dezamagiri mai mari decat aceasta.cu timpul o sa uiti

| kurt a răspuns:

Deci, fratilor ascultati slipknot sau system of a down sau nirvana, mcr sau th mai au mult pana sa ajunga la nivelul lor, sau cel mai bine ascumtati moonspell happy

| M_5636 a răspuns:

In scurt timp ai sa iti revii cred ca trebuie sa iti ocupi timpul cu ceva. sau sa incerci sa asculti si alta muzica nu doar al lorbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Forta Nicolae Guta