| Biianca81215 a întrebat:

Ajutorr! Azi mi sa itamplat ceva groaznic eram exagerat de fericita pana cand mai sunat telefonul.La telefon era baiatu pe care il plac de 9 luni care mi-a propus sa ne intalnim... M-am intalnit cu el si mi-a zis ca s-a despartit de prietena lui si mi-a cerut sa fiu cu el. I-am zis da deoarece sunt inebunita dupa el iar cand am ajuns in casa m-a sunat si mi-a zis ca nu mai poate fi impeuna cu mine deoarece ma place fratele lui (fiind cu 2 anii mai mic, ca mine)nu stiu ce sa fac maine cand dau ochii cu el. Ce sa fac? Dau fundita plus vot va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| ziz a răspuns:

Asta inseamna ca nu te place cu adevaratstraight faceCred ca a vrut sa ii faca in ciuda fostei prietene sau doar ca sa ii mai treaca din suparare.
Cat despre fratele sau.thinking cred ca atunci cand a aflat. s-a suparat pe el.si de asta nu mai voia sa fie cut ine.Insa daca te placea incerca sa ii explice ca si el te iubeste.si ca i'a luat'o inainte.In fine oh go on.

Sa te comporti exact ca. tine.happyDoar sa fii putin indiferenta, plictisita.cand vorbesti cu el. iar daca te intreaba ce ai patit poti sa-i spui : Ce am?:o.

Fuunda?batting eyelasheshee hee

8 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Pai vb cu el... spune-i ca tu nu il placi pe fratele lui ci pe el... si insista putin.

| ιяιηυк a răspuns:

Buna!

Pai incearca sa discuti cu el si cu fratele sau pentru a lamuri lucrurilestraight face Doar pentru faptul ca lui si fratelui sau ii place de tine asta nu inseamna ca trebuie sa va despartiti.

Totusi, ai grija pentru ca este posibil ca acel baiat sa vrea sa fie impreuna cu tine doar pentru a o face geloasa pe fosta lui prietena[este doar o presupunere nu te ingrijora din timp, fa-ti totusi cateva sperante, dar nu fii foarte sigura pentru ca sunteti abia la inceput.]

Sper ca te-am ajutat!

Pa, pa!:*

| shtephie a răspuns:

Spune-i ca pe tine nu te intereseaza fratele lui! Daca mormaie...ins ca nu te iub cu adevarat!

| Adinutza_7662 a răspuns:

ignora-l
din ce ai spus tu aici pare ca si-a batut joc de tine
putea sa se gandeasca la asta cu doua ore in urma, nu cred ca a aflat chiar inainte sa te sune

| Formula449 a răspuns:

Ehm zii ca"iti pot dovedi ca te iubesc si vreau sa fii cu mine" apoi ii dai pup big grin funda?

| karyna1992 a răspuns:

Buna...pey ce sa facii? o sa stai de vorba cu el. o sa-i explici ca tu il placi pe el.si fratele lui nu vad ce legatura are in toata chestia asta.ma face sa cred ca acesta a fost un motiv de despartire. un pretext ca fratele lui te place si ca trebuie sa va desp[artiti.happy. r aiurea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Comporta-te ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te plac amandoihappy