|

Alessiamihaela12

Alege un răspuns câştigător

Bună! Am și eu o poveste: Acum 4 zile am fost la bunicii mei în alt sat, acolo am cunoscut un băiat foarte drăguț, amuzant și frumușel foc. Dupa ce am facut cunoștință am început sa ne atașăm unul de celălalt, eram foarte apropiați, ne tachinam, ne bateam, ne mușcam, glumeam..si tot așa. În ultima seară am rămas singuri in urma celorlalti, m-a luat in brate, m-a muscat încet de gât si dupa a vrut sa ma sarute, dar ne-a întrerupt niste copii micuți.A doua zi m-am trezit cu cerere de la o fată ( iubita lui pe care stiam ca n-o mai are) si dupa cu un mesaj, " ce treaba ai tu cu băiatul ăsta?" am vorbit si-am incercat sa-l scot pe el si am mintit-o mai multe, si m-a crezut, dar ca sa ma creadă total a trebuit sa-l blochez. Nu mai știu ce sa cred, el a zis ca n-are iubită, la prieteni pe Facebook n-o are si am înțeles de la ea ca sunt certați. Mie acum imi pare într-un fel rau ca l-am blocat. Credeți c-am procedat corect? Sa vorbesc cu el cand o sa ne vedem fata in fata despre asta? Ce părere aveti despre comportamentul luo față de mine chiar daca, să zicem, avea iubită în timpul ăla? Fundă la cel mai bun răspuns! ☺

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Atunci inseamna ca te poti imprieteni cu el, mai bine, tinand cont ca sunteti la acelasi liceu.Si daca il vrei cu adevarat pentru tine, nu-i mai da block.Nu baga in seama ce zice aialalta, mai bine intreaba-l cine e fata aia si ce treaba are cu ea.Succes.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Dar tu te-ai gandit macar ce vei face in caz ca vei avea o relatie cu el? Te vei muta la tara la bunicii tai ca sa fiti aproape? Sa presupunem ca ramai cu el, distanta nu te ajuta, daca intr-adevar el are alta iubita, chiar daca acum sunt certati, aialalta are mai multe avantaje fata de tine, pentru ca este mai aproape de el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Nu chiar, ea e la 43 de km fată de el. Iar el e a 12-a in acelasi liceu cu mine, eu sunt a 9-a.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt sigur ca el nu o prea mai place pe "iubita" lui, si faptul ca te'a cunoscut pe tine probabil il face sa o uite.

NU ai procedat corect ca i'ai dat block. Tu trebuie sa incerci sa vorbesti cu baiatul. Afla ce intentii are. Nu trebuie sa lasi totul balta doar pentru ca asa ti'a zis fata aia. Daca iti place baiatul, lupta putin, dar inainte de asta vezi daca merita.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează