| Miruna Pavel a întrebat:

Am 1, 75 inaltime la 13 ani si nu imi place deloc sa fiu inalta. ce pooot face? sfaturi ceva?crying

11 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Gandeste-te la viitor. Momentan ti se pare aiurea dar peste cativa ani vei fi foarte bucuroasa. Crede-ma ca e mai rau sa fii scunda ( cel putin asa gandesc fetele ).

kratos
| kratos a răspuns:

Sa fi increzatoare si sa faci inot.

daniela
| daniela a răspuns:

Nu poti face nimic, de crescut vei creste daca asa ti-e dat. Eu am 1, 75 si dupa 18 ani asta nu a mai fost o problema. Sotul meu are 1, 90.

| roox a răspuns:

Wewaiting
nu'ţi dai seama cât de norocoasă poţi fiiiiiiiiii
eu am 1. 68 şi mi se pare că's scundă (tot 13 amlaughing )

| Яùxsi a răspuns:

Hai nu fii trista. asta e. Nu te poti micsora. dar... priveste partea plina a paharuului. smug

nimeni nu`i perfect.

si plus de asta mie imi place sa fiu inalta happy

| fsdfdsfdsf a răspuns:

Nu prea ai ce, asta e organismul. Dar asta nu. i un motiv de tristete, cred ca multe fete te'ar invidia [ in special cere care viseaza sa ajunga " modele " ].

| deea16_3869 a răspuns:

Da eu ce sa mai zic ca am 1. 50 la 14 ani laughing m-am obisnuit. esti norocoasawinking

| Zodiac a răspuns:

Pune-o pa maicata sa te bage la apa.laughing

| mdeea a răspuns:

Taie`ti din picioare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii ca eu am 12 ani si am aceeasi inaltime ca tine, am fost intodeauna cea mai inalta fata din cls. si asta ma bucura sa stii.Pt. ca fetele inalte pot fi foarte frumoase, multe fete le invidiaza pe cele inalte.Si sa nu uiti un lucru fetele inalte au cei mai draguti iubiti.:-P

| Găinuşa_9006 a răspuns:

Scumpo fi fericită, unele fete ar ucide pentru înălţimea ta.
De exemplu sunt unele scunde care au la 14 ani doar 150
[şi eu-_-] şi crede-mă că ar dori să fie în locul tău sau măcar cu vreo 10 cm mai ănalte. Vei ajunge la liceu şi înălţimea pe care o vei avea ţi se va părea una normală.