| anonim_2270 a întrebat:

Am 13 ani jumate si ma dau cu fond de ten crede-ty ca ma imbatraneste? big grin? :*

12 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Artificialul imbatraneste, naturaletea straluceste.

| nobody_9468 a răspuns:

Te inteleg...si eu ma dau.
Oricum nu bine sa'l folosim de la varsta asta, insa am devenit, si eu, dependenta de el.Nu te da zilnic, macar o zi-doua pe saptamana lasa tenul sa respire. Fa'ti niste masti naturale, eu chiar ieri mi-am facut una si am constatat ca tenul meu nu e asa "defect" cum credeam ci doar folosirea fondului il strica si mai mult. Da'te doar cand e necesar. Oricum daca te'ai obisnuit sa-ti ascunzi orice mic defect numai poti sa scapi de fendul de ten, ti se va parea ca esti oribila fara! Si eu ma simt la fel, insa voi incerca sa mai renunt... sper sa pot!
Daca nu ai tenul atat de urat, nu-l mai folosi! Si da, cred ca imbatraneste, in timp se vor observa si efectele negative, cu toate ca acum se observa doar cele pozitive!

Bafta.

| T30D0RA a răspuns:

Daca fondul de ten e mai inchis la culoare decat pielea ta, atunci da, te imbatraneste.

| deea_1980 a răspuns:

Pai, nu stiu, eu imi dau cu fond de ten inainte sa plec la scoala si cand vin ma demachiez, incerc sa nu mai folosesc fond de ten, dar inca nu am reusit.

| Alice_6278 a răspuns:

Buna!

Ash zice si eu ca te face mai frumoasa.

Insa el chiar te imbatrinesthe.

Cel mai bine e sa fii naturala.

Parerea mea.:*

| 16.laura.16 a răspuns:

Daca te dai cu mult fond de ten, da!

| masly a răspuns:

Suta la suta te imbatraneste
tenul tie prea sensibil prea firav sa il strici de pe ak pe la 20 de ani vei arata de 25 30 de ani naspa rau

| cucalic a răspuns:

Ai numai 13 ani! tenul tau e intr-o continua schimbare.nu te da cu fond de ten de acum e prea devreme! ce ai sa faci la 18-20 ani ai sa fii dependenta de el numai sa arati bine? lasa-te cu pielea naturala si arata-ti frumusetea prin ceea ce esti nu prin fon de ten si mii de fardui.esti inca o copila starfrumusetea naturala e cea m-ai frumoasa.chiar daca ai cosuri e normal, esti intr-o perioada continua de schimbare.eu am aproape 27 ani si nu folosesc fon de ten si mie foarte bine.invata sa fii naturalahappy

| dianarockstar42_8784 a răspuns:

Ok, si eu am 13 ani ma dau dar nu mult cum se dau anumite pitzi din scoala.ma dau ca sa imi acopar micile defecte... dar cand vin acasa ma demachiez... daca fondul de ten e inchis decat pigmentul fetei tale ar fi o problema pentru ca te imbrateste.mai bine te dai cu aceiasi culoare pentru a nu avea probleme dupa cativa ani.nu iti interzice nimeni sa nu te dai dar putin si sa fie dat klumea.winking. succes.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred asta, nu ar avea cumwinking.
Sfatul meu e sa nu te dai cu prea mult pentru ca iti acoperi porii si tealegi cu cosurisau cu o acnee.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cu siguranta

| sorynna03 a răspuns:

Atata timp cat iti ingrijesti tenul, te demachezi si dimineata si seara, iti faci diferite masti, folosesti zilnic o crema hidratanta (si ca baza pentru fondul de ten) si nu folosesti "o tona" nu are de ce sa te imbatraneasca.Depinde si de cat de bun e fondul tau de ten si daca e potrivit pentru tipul tau de ten. Dar el este bun deoarece are si factor de protectie solara si te protejeaza de vant, radiatiile solare, praf, etc. Dar nu uita sa te demachezi, chiar daca nu folosesti fondul de ten intr-o zi deoarece noapte tenul are nevoie sa respire.