| adrianadoolce a întrebat:

Am 13 ani sunt in clasa a 8a si imi place de un baiat din clasa si nu stiu cum sa fac sa ii spun ca il plac

Răspuns Câştigător
| anDa a răspuns:

Incearca sa i-o arati prin simple gesturi. Dupa ce se termina orele intreaba-l daca vrea sa va plimbati doar voi doi prin parc si trage-l putin de limba (daca are prietena = asta e vital daca vrei sa ajungi cu el la o relatie) si discutati diverse subiecte sa vezi ce aveti in comun. Sfat: fii cat mai naturala si BE YOURSELF! Succes! :*

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu e neaparat nevoie sa-i spui. Arata-i, demonstreaza-i!
Zambeste-i, fa-l sa rada, flirteaza cu el, fa-i complimente din cand in cand, invita-te la un sucwinking, fa-l sa se simta special, deosebit (este, nu?)...
Succes! Numai bine!

| bsorynovidiu a răspuns:

Te duci l el si ii zici ca il placi.
greu tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai poti sa te duci la el sa-i spui ce simti sau daca ti-e prea rusine ii poti scrie un biletel sau sa-i trimiti un mesaj pe telefon sau pe calculator!

| oanafrumusica a răspuns:

Incearca sai pui biletele cu nici un nume mesul meu este oanabaloi78@yahoo.com ca sa-ti spun mai multe

| anonim_3682 a răspuns:

Niciodata sa nu-i spui asta in fata! este cea mai mare greseala! poti trimite un prieten comun de-al vostru sa il intrebe ce parere are despre tine, iar in functie de raspunsul lui actionezi mai departe... daca raspunsul este nuh, iti cauti alt baiat, iar daca raspunsul este da incep sa flirtezi cu el. sper ca ti-am fost de ajut-o kiss