|

Am 14 ani, si numi cresc sanii deloc. Ce pot sa fac sa-mi creasca mai repede. Ceva bun, cu care sa functioneze.Nu-mi trebuie sa plec la nici un doctor.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Până la 20 de ani cresc. Nu ai ce să faci. Ești perfect normală, fiecare se dezvoltă în felul lui și nu trebuie să îți faci griji.

Altă treabă nu ai de făcut decât să îți măsori circumferința pieptului?

Baftă

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Ce vrei sa faci cu ei? Alaptezi? Bucura-te ca esti naturala. Vor creste pe parcurs. Mai bine ii ai mai mici si mai fermi decat sa iti creasca mari si pe la 20 de ani sa ai titamai pieptu si sa se si lase. Cea mai mare prostie. Astea nu sunt probleme reale. Cu cat esti mai naturala cu atat mai bine. Crede-ma daca vei vrea pe viitor sa iti faci vreun implant sau ceva exista sanse mari ca ceva sa se intample gresit... Si daca reuseste 100% dupa vreo 4-5 ani se vor lasa si ei si trebuie sa te duci iar la medic. Un baiat nu se uita la astawinking Copii de varsta ta poate dar oricum ei sunt asa ca e varsta si pana la urma daca vad un sân real nu stiu ce sa faca cu el raman blocatilaughing. Asa ca nu iti face probleme.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Whoa, disperato. Dar unde vrei să ajungi cu ditamai tâțele? DN1 sau 2?
Fii fericită că e așa. Dacă îi ai mari incă de acum, pe la 30 de ani e posibil să îți atârne și să arate destul de nașpa fară implanturi.
Oricum, o să îți crească și ție. Nu te lua după proștii care te judecă aiurea, n-ai de ce să te simți complexată.
Cu drag, Jelli.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează