| Wary_Forsaken_2001 a întrebat:

Am 14 ani si o sa sune prostesc, dar sambata seara de pe la 18 : 00 pana pe la 4 : 00 : D am avut o noapte de filme horror cu un prieten si ne-am uitat la The Conjuring, Insidious 1/2/3 si Graves Encounters 1/2 plus ca ne-am mai jucat Outlast si Amnesia : A Machine for Pigs. Sa fiu sincer, dupa aceasta noapte am prins o frica uriasa de intuneric pe care n-am avut-o nici cand eram mic, am numai tampenii in cap si sunt constient ca nu-s reale dar totusi acest lucru ma streseaza foare mult, de exemplu intre camera mea si baie este un hol unde s-a ars becul si urmeaza sa il schimba dar aseara cand a trebuit sa ma duc la baie, m-au luat niste fiori de la spate si am avut o viteza pana la intrerupatorul de la baie de ii spuneam unui avion " ce faci lenesule? " ( la figurat vorbind )... Am nevoi de niste sfaturi si va rog nu imi ziceti ca trebuie sa ma duc la psiholog sau sa vobesc cu prieteni /parintii ca ar fi ceva extrem de jenant. Dau fundita big grin!

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

Nu am văzut Grave Encounters, în sfârșit încă ceva horror la care să mă uit.
Totul ține de mintea ta. E normal să fii așa prima noapte după un film din ăsta, chiar și a doua, dar trebuie să îți treacă. Adică nu are ce să ți se întâmple și când conștientizezi asta e ok.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un sfat bun ar fi sa te lasi de filme horror, si jocurile alea, cel mai bun.
Daca se agraveaza problema, poti sa te duci si acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te lasi purtat de val, iti lasi alte ganduri negative sa te manipuleze, aia e si mai jenant. Frica e doar o ILUZIE. Iti spun ceva, asa-i ca iti este frica sa mori? Frica aia pe care o ai tu cu tampeniile din filmele horror te duce cu gandul la moarte, sau la ce? Ce vei pati? Ce vor face tampeniile cu tine? Iti vor baga cutitul in inima? Ele chiar exista? NU, sigur ca nu laughing) Foloseste logica, e pe gratis, nu trebuie sa ai vile ca Leo de la Strehaia ca sa o dobandesti sa stii... Mai stai cu becul stins, obisnuieste-te sa stai in intuneric, nu se va intampla nimic, controleaza-ti gandurile si relaxeaza-te. Atat.