|

Am 14 ani si sunt trist. Simt ca nimeni pe lumea asta nu ma poate intelege si nu am pe nimeni care sa ma asculte si caruia sa ii pot spune ce probleme am. Si desi am incercat mereu sa fiu prietenos cu toata lumea si am dat ce e mai bun din mine parca toata lumea ma uraste. Daca aveti vreun sfat de dat, o incurajare, o melodie care sa ma inveseleasca, absolut orice, va rog sa imi spuneti. Multumesc

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu poti sa ai probleme de la 14 ani. E doar in imaginatia ta... Esti doar un copil si nu intelegi lucrurile acum, dar ai sa vezi ca peste 5 ani tu vei rade de ele cand iti vei reaminti. Mai bine traieste viata, nu mai sta suparat, timpul nu iarta pe nimeni... Bucura-te de orice clipa si acolo unde sunt nori, tu fa pe cerul tau soare!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Povesteste-ne ce ti s-a intamplat, pentru ca mi-e greu sa inteleg cum te poate ura toata lumea, cand tu ai facut numai bine tuturor.
Trebuie sa fie undeva, ceva gresit si nu realziezi asta.
As intelege sa te urasa unul, dar toata lumea... ceva este putred in explicatia ta.
Asadar, explica-ne ce ti s-a intamplat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu ar trebui să ai motive să crezi că te urăște lumea.
Cu siguranță este doar în imaginația ta.
Ești tânăr, ai tot viitorul în față.
Fii optimist, ar trebui să găsești o motivație să mergi înainte.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai doar 14 ani, viata ta de acum începe. Ești fără experienta și probabil problemele ți se par mari acum și simți ca te copleșesc dar nu îți face griji, timpul le rezolva pe toate, vei întâlni și persoane care sa îți fie aproape. Încearcă sa citești ceva drăguț, sa vezi un film care sa te binedispună, muzica care îți place o găsești pe YouTube. Încearcă sa ți faci un prieten, un vecin sau un coleg cu care sa mai vorbești

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Toata lumea te uraste?

Cauta atunci sa faci ceva voluntariat, sa te imprietenesti cu oameni noi si sa faci totodata si ceva util.

Ar fi indicat sa practici si un sport care sa iti ordoneze putin viata.

Psihologul te poate asculta/ajuta daca ii ceri sprijinul pe viitor. Gandeste-te ca puterea deciziei e doar in mainile tale. Stai si te plangi pe net sau cauti o rezolvare pe termen lung la problemele tale.

Sunt copii la anii tai ce se chinuie prin oncologie, s-ar bucura sa traiasca inca putin timp dar din pacate timpul este limitat. Iti zic asta ca sa apreciezi mai mult ceea ce ai si sa cauti motivatia sa faci ceva bun.

( Ai si carti o multime care sigur te-ar ajuta, fa o vizita in librarii )

Succes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează