| king5151 a întrebat:

Am 15 ani si am 1.68-170, sunt scund, am prieteni care au 17 ani si au aceeasi inaltime..mama are 1.70, tata 1.85, si am 2 frati care au 1.90, cand o sa ma inalt si eu?laughing

3 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Scund ar însemna să ai 1, 60.

| Denisaregina a răspuns:

Nu esti scund. Scund esti cand ai 1.50. Baietii se dezvolta mai tarziu decat fetele. De la varsta ta ar fi posibili sa mai cresti, avand in vedere ca si familia ta este mai inalta. Poti incerca sa faci un sport (de exemplu inot sau baschet). Asteapta si vezi iar in caz ca nu mai cresti asa mult, nu este o mare nenorocire. Majoritatea fetelor au sub 1.70 asa ca nu e de ingrijorat. happy Priveste partea buna, nu esti scund, esti aproape de medie.

| NoricDiana a răspuns:

1.68-1.70 este destul de putin. Dar hei, priveste partea buna, esti aproape de medie! La 15 ani ar trebui sa iti dai drumul sa cresti. Baietii in jur de varsta asta incep sa se dezvlote. Amicul tau de 17 ani nu prea mai are cum sa creasca el atat de mult, dar tu ai sanse destul de mari as spune. Conteaza foarte mult si inaltimea familiei tale ( nu numai parinti ). Luand in considerare inaltimea fratilor tai, ai sanse sa te inalti si tu destul de mult. Daca chiar iti doresti sa te faci inalt, poti incerca sa te apuci de baschet :'). Acum iti poti intreba fratii cand au inceput ei sa creasca si foarte posibil la fel o sa patesti si tu. ( Romanii sunt in general mai mici de inaltime, deci esti aproape de media Romanilor. In Olanda spre exemplu e foarte putin ) Succes!