| madalinutza_9688 a întrebat:

Am 15 ani si vacanta asta vreau sa fac bani. Dati-mi metode prin care as putea face bani. Rog seriozitate.

Răspuns Câştigător
| EuElyEla99 a răspuns:

Pai...si eu sunt ca tine numai ca eu sunt si mai mica. eu am 12 ani si am pe aici pe unde stau eu vreo 4-5 vecini care nu au timp sa stea cu cateii si eu am grija de ei ii spal, ii plimb, ma joc cu ei etc.eu iau 15lei pe ore pentru un catel.acum depinde si ce poti gasi de ex poti avea grija de catei daca iti plac sau daca nu poti imparti pliante pe strada sau poti face limonada sa o vinzi si eu faceam asta vara trecuta si limonata cu menta si gheata era 3 lei paharul si cea simpla decat 1. 5leilaughing sau poti face chiar si bratari ale prieteniei si sa le vinzi
sper ca te-am ajutat

| NicollHellen a răspuns (pentru EuElyEla99):

Daca doriti va pot ajuta. Dati add la ladys. business. ( nu este vorba de videochat, nu trebuie sa faceti munca de teren, program flexibil! Puteti castiga de la 50 de lei in sus o data la doua saptamani, daca sunteti harnica!winking O seara placuta!

4 răspunsuri:
| MimiPopescu a răspuns:

La varsta pe care o ai, in afara de a vinde limonada nu prea stiu ce poti face. Dar poti face usor bani cu o masina de falsificat. Bine, o sa te prinda politia si o sa ajungi la inchisoare de acolo iti poti face noi prieteni. Acum, lasand gluma la o parte, nu prea poti castiga bani prea multi la varsta asta angajandu-te undeva. Ai putea sa faci bratari si sa le vinzi sau sa te apuci de pictura. Nu stiu ce talente ai dar le poti exploata.

| NicollHellen a răspuns:

Dati add la ladys. business. ( nu este vorba de videochat, nu trebuie sa faceti munca de teren, program flexibil! Puteti castiga de la 50 de lei in sus o data la doua saptamani, daca sunteti harnica!winking O seara placuta!

| simona1596 a răspuns:

Buna... Ai putea sa te angajezi undeva la terasa. ca barmanita pe plaja... se castiga destul de bine, cu toate ca e cam obositor