| Cosmin_9592 a întrebat:

Am 16 ani si nu stiu ce sa aleg un PC sau un laptop...ma mai joc dar peste 1-2 ani oare ma vor interesa jocurile? Voi ce ati alege? funda pentru cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| Adriana_3396 a răspuns:

Paaaai. daca iti cumperi un laptop poti sa o duci oriunde. ma gandesc ca si pe un laptop poti sa joci. eu a'si alege laptopul pentru ca poti sa vb sau sa te joci si staand in pat :X

6 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
Greu de ales, crede-ma.
Laptopul poti sa ti-l iei oriunde, dar nu poti juca orice joc pe el.
Calculatorul nu poti sa ti-l iei oriunde, poti juca jocuri multe, in functie de memorie, placa video, rami, giga, etc.
Este adevarat ca peste 1-2 te vei plictisii de jocuri.
Este decizia ta si numai a ta.

Toate cele bune!happy

| GuessWho a răspuns:

Laptotpu`:X
Il poti lua peste tot. poti sta si in pat.
Si mai nou, sunt stikurile alea care poti sa le iei oriunde si vei avea netbig grin
Ia. ti laptotpu`big grin

| Mike959 a răspuns:

Pc: il poti folosi si pentru jocuri si pentru tot, in schimb laptopul este mai slab ca si un pc cu aceleasi perfomante! Bafta

| SecretWish a răspuns:

Nu are treaba alegerea laptop-ului sau PC-ului cu jocurile, cu aman2 te poti juca!
Eu una am laptop si este foarte bun.
So...

| Petre a răspuns:

Ia-ti un laptop (dar K-Lumea)! Eu am un HP Compaq 6720s (Martie 2008) si merge orice joc (in fine, aproape orice joc big grin)

| Dany2335 a răspuns:

Depinde acum ce poftesti tu. Daca iti place sa calcatoresti un laptop iti e urmasul, dar daca nu iti place cum proceseaza el atunci iti ei un PC mare. Dar daca ai laptop asta nu inseamna ca nu te poti juca cu el poti sa stai in pat in cada oriunde. Spre de exemplu tu vrei sa te duci la cineva care nu are un PC; daa? si tu ai un PC mare cum sa il tot transportii atat dupa tine.Solutia:E un laptop il bagi in saculet unde stii tu si ai plecat cu el. E frumos sa ai asa ceva langa tine are langa placa de Enthernet atasat placa de internet fara fir(LAN) care se numeste Wireless.Ai internet cu viteza de 54 mb/s.Succes.De preferat firma Hp sau Acer culoare:Negru sau gri.Frecventa procesor:2. 1 Ghz Model Procesoor Amd nu Intel ca nu ai ce face cu el.