| dana2313ggg a întrebat:

Am 17 ani si cred ca sunt insarcinata am niște dureri abdominale un san mie mai greu parcă îmi și cresc sanii am niște crampe și sunt si constipata sincer dacă sunt as vrea sa pierd pentru ca părinții mei nu ar fi de acord și nici al iubitului meu chiar nu știu ce sa fac nu mia băgat penisu dar m-a atins de câteva ori fără sa își dea drumul îmi poate spune cineva niște sfaturi sau sa îmi spună dacă îi normal sa simt aștea fără sa fiu însărcinată dau funda

3 răspunsuri:
| CodrutElian1990 a răspuns:

Nu, nu esti insarcinata. Discuta cu parintii ce sa iei pentru crampe. Pentru constipatie mananca ceva gras sau mergi la farmacie si ia medicamente sau supozitoare. Asta doar daca ai constipatie multe zile.

| Floareasoarelui26 a răspuns:

Daca ceea ce ai scris nu este o gluma, atunci cred ca ar trebui sa intelegi cum se formeaza o sarcina. Urmatoarele doua conditii trebuiesc indeplinite obligatoriu:
1. femeia sa fie in perioada fertila a ciclului menstrual;
2. sperma sa ajunga in interiorul vaginului.

Din cate spui tu, sperma NU a ajuns in interiorul vaginului.In conditiile astea, este ABSOLUT IMPOSIBIL sa se fi format o sarcina.

Simptomele pe care le ai tu se pot datora sindromului premenstrual sau poate fi vorba de alte cauze, de exemplu o activitate hormonala crescuta/dereglata.

Ciclul tau menstrual este unul regulat, adica sangerarea incepe mereu la aceeasi perioada fixa de timp? Ex.: 28, 30 zile etc.

| Teo29 a răspuns:

Mereu exista acest risc de sarcina, daca este act sexual neprotejat.
Fiti responsabili!
Folositi prezervativul inaintea fiecarui contact sexual pe viitor!