| Cristian226 a întrebat:

Am 19 ani și nu am avut niciodată o iubita. În general nu prea am lipici la fete dar nu înțeleg motivul probabil ca eu sunt mai timid. Ma consider prea diferit ca să am vreodată o relație cu o fata deoarece eu vad altfel lucrurile fata de alții:mie nu îmi place sa înjur, sa vorbesc prostii, sa merg în cluburi sau festivaluri iar în general fetelor le place sa se distreze un cluburi etc. Eu sunt cuminte și adesea luat în ras de alții. Dacă eu abia pot avea grija de mine și nu ma pot apara singur cum as putea sa am grija de o fata? În ziua de astăzi mentalitatea fetelor este cam aceeași dar eu am alta mentalitate. Pur și simplu ma consider prea diferit și în general fetele nu ma baga în seama. Și nu cred aceea chestie cu sufletul pereche cum ca fiecare are pe cineva în lumea aceasta. Ce credeți ca ar trebui sa fac?

24 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Să nu mai fi pămpălău, ăia e un mare turn off și să poți deschide și menține o conversație. cu cluburile, festivalurile etc nu-i relevant că-s destule fete ca tine

| Totenkampf a răspuns (pentru Adry05):

Duhnești a misandrie, se pare că multora le trebuie educație în stil revoluționar, m-aș oferi să vă fiu tartor. Cum să-i spui așa unui băiat care în mod clar suferă de timiditate socială? (story of my life also)

| Adry05 a răspuns (pentru Totenkampf):

și dacă stă și suferă în continuare cu ce se alege? cu manajatu ăsta nu rezolvi nimic. Mie îmi trebuie educație în stil revoluționar sau lui care nu e în stare să vorbească cu altă persoană în real life? că eu n-am nicio problemă în sensu ăsta și am fost în stare singură să mă aduc la nivelul ăsta. Deci da, îmi permit să vorbesc cum vreau de ații care nu-s în stare să se pună singuri pe picioare. Poți să-l ododod băiatu mamii cât o-i vrea, nu rezolvi nimic. oamenilor le trebuie impulsuri puternice.

| Trustmotorcy a răspuns (pentru Adry05):

Nu mai comenta pe subiectele astea că nu ajuți. Să-l faci pămpălău având timiditate, o emoție nu ușor de controlat, mai mult i-ai luat cheful. Faci exact ce a văzut în jurul lui și l-a adus în această fază, etichetezi pentru ceea ce simte.

În felul ăsta hai să dăm vina pe toți care suferă, că au momente slabe și-s pentru pămpălăi emoțiile, serios? laughing

| Totenkampf a răspuns (pentru Adry05):

Mda, deci mi s-a confirmat faptul că susții teroarea si dominația, nu cumva vrei să spui și că pacea funcționează doar când toți gândesc la fel? Ori ai uitat că există și individualism, diferențe enorme între oameni și multe altele, unii mai puternici, alții mai slabi, dar la sfârșitul zilei asta suntem, doar substanțe și enigme. Așa că tu consideră-te norocoasă, că ai ajuns la nivelul la care ești (aparent mulțumită) și să știi că militarismul de care dai dovadă nu stă bine unei doamne/domnișoare.

SPQR - Legio Aeterna Victrix! cred că ți se potrivește rolling on the floor

| Adry05 a răspuns (pentru Trustmotorcy):

E o diferență între a avea o perioadă proastă și a fi down atunci și a suferi pentru că ai un motiv și total ata să fii așa zi de zi pentru că nu faci o schimbare.
dacă nu reușeam să fac singură schimbarea asta la mine poate i-aș fi plâns și eu de jale, dar cum am reușit ș eu, pot și alții dacă pun mâna și caută, se duc la psiholog etc și lasă plânsul pe net. a întrebat ce problemă are, i-am zis, dacă e băiat deștept știe ce să caute să îndrepte, dacă nu, să rămână în continuare cu bocitu. Voi că continuați să-l susțineți „aia e, așa ești tu" nu-i faceți nimic, mai rău îl adânciți acolo. Nicio fată n-o să vrea vreodată să iasă cu unu căruia îi e rușine și să dea comanda la restaurant, să fim serioși.

| Adry05 a răspuns (pentru Totenkampf):

Nu susțin nicio terorare și dominație, susțin a se zice clar și direct ce vrei, ce să faci decât să ne ascundem după deget. I-am zis ce problemă are de îl evită lumea, vrea schimbare, are studii grămadă despre cum să scape, psihologi, chiar psihiatri și medicație, soluții sunt, iar plânsul pe TPU nu e una dintre ele. Cum pot eu, poate oricine, voință să ai.

| Totenkampf a răspuns (pentru Adry05):

Așa, și nu mai bine îi spuneai: "Labor omnia vincit improbus" și nu "ești pampălău"?

| Adry05 a răspuns (pentru Totenkampf):

Și nu cred că e cazu tocma tu care mai sus vorbeai despre diversitate și bla bla să-mi spui ce și nu se potrivește unei domnișoare. Eh uite că și așa „nedomnișoară" spre deosebire de alții am o viață socială, am avut și ceva relații amoroase, deci mă descurc foarte bine ca om din punct de vedere social, concluzie, am dreptu să-mi dau cu părerea. Dacă eram vreo ratată antisocială care stătea mereu închisă în casă că n-aveam pe nimeni, poate n-aveam dreptu să comentez, așa, cred că îmi permit. În fine, nu văd unde discuția asta și mi se pare că pierdem timpul.

| Totenkampf a răspuns (pentru Adry05):

Într-adevăr, pierdem timpul. Pentru mine rămâi rasă inferioară oricum, după cele afirmate, într-un mod atât de agasant. O seară frumoasă!

| Adry05 a răspuns (pentru Totenkampf):

Mi se rupe sincer cum mă consideră o anonimă de pe un forum laughing) de părerea oamenilor de care mă interesează îmi pasă, restul îmi sunteți egal cu 0 cel mult.

| Totenkampf a răspuns (pentru Adry05):

Sunt un anonim, și foarte bine, fii anarhistă cât vrei. Încă o dată, o seară frumoasă!

| Trustmotorcy a răspuns (pentru Adry05):

Dacă te ducea capul, luai din rolul de psiholog așa cum puteai și nu-l făceai pămpălău, asta dacă într-adevăr ai chef să ajuți sau vrei băgare de seamă.

Privești prost și degeaba subiectiv, numai consiliere ca a ta să nu găsească.
Ai impresia vagă că merge să-i spui "hai revino-ți ce-i așa de greu" și o să funcțieze, las-o așa că mă lupt cu morile de vânt. laughing

| Adry05 a răspuns (pentru Trustmotorcy):

Ei na, dar de ce să iau rolul de psiholog? Sunt plătită să fac asta? oamenii iau 70 lei minim pe ședință și eu să ofer gratuit? Dacă vrea explicații în plus n-are decât să ceară sau să pună mâna să caute că nici mie nu mi-a oferit nimeni ședințe gratis și uite că m-am descurcat. Și mă duce foarte mult capul, stai liniștit, tocma de aia nu-mi dau prea mult din timp gratis pentru cineva care poate nici nu citește sau nu ia în considerare. Cu prietenii da, le ofer și orele de consiliere dacă vor, de calitatewinking pentru străini am rețineri, le ofer o mică doză, cu explicații în plus dacă îmi cer și atât. pentru ce să investesc din timp? nu mai bine fac altceva cu el?

| Trustmotorcy a răspuns (pentru Adry05):

Du-te investește-ți timpul în altă parte te rog frumos. laughing))))

| Adry05 a răspuns (pentru Trustmotorcy):

Mă duc, numa lasă-mă cu reply-urile. A, și nu uita să-ți iei rolul pentru care m-ai învinuit pe mine că nu mi-l asum, adică psihologu lui.

| Trustmotorcy a răspuns (pentru Adry05):

Nu mai vreau din timpul tău de calitate, poți să pleci. laughing)))) Dă-ți cu părerea la prietenii tăi.

| IsabelaIssa a răspuns:

Păi din ce spui, nici nu ar părea că îți dorești o relație, si dacă e așa, nu e nimic rău. Nu trebuie să facem lucruri doar pentru că alții din jurul nostru o fac. Poți face cursuri de autoapărare ca să te simți mai încrezător, dar nimeni nu pornește într-o relație cu gândul că nu poate apăra o fată, căci nu ai de ce să pui răul înainte. Mai degrabă te poți întreba ce poți să oferi unei fete. Poate că nu toate fetele ies în cluburi dar, la vârsta aceasta majoritatea tinerilor doresc să experimenteze distracția, deci ar trebui să fii distractiv prin alte moduri și să ieșiți în alte locuri. Dacă tu ești plictisitor, poate că ar trebui să îți schimbi părerea despre tine și să te schimbi, să fi mai sociabil.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să nu faci nimic, că dacă nu faci nimic, nu se întâmplă nimic.

| anonimg a răspuns:

Nu sunt mai fericiti ca tine nici aceia care sunt acum intr-o relatie.
75% din cei casatoriti au divortat;
25% sunt in prag de despartire/divort sau nefericiti in relatiile lor, fie ca sunt relatii de casatorie, concubinaj sau prietenie.
Si toate acestea din cauza egoismului: pentru ca toti isi fac relatii pentru ca lor sa le fie bine, si nu celuilalt.
Asta este sondajul meu. Daca vede cineva altfel lucrurile, sa dovedeasca; dar nu cu 1 sau 2 exemple de pe planeta.

Tu deci nu te uita dupa astfel de fete usuratice; cele mai multe sunt usuratice. Din lipsa de educatie sunt asa. Relatii reci cu parintii lor. Nu sunt stabile in relatiile lor. Asa sunt si cu baietii in aceeasi masura. Pus in balanta caracterul lor, este mi usor decat un fulg. Din pricina aceasta vin toate aceste nenorociri peste planeta. Pentru ca oamenii cred ca pot sa faca si sa traiasca cum vor fara sa fie pedepsiti.

Citeste cartea "Iubeste inteligent". Vei incepe sa vezi lucrurile mai bine decat le vezi acum.
https://www.viatasisanatate.ro/iubeste-inteligent

| AlphaAttitude a răspuns:

Parerea mea ca nu esti atat de diferit pe cat pari.
Problema ta e ca tu ai o timiditate aparte, si de aici problema ta cu referire la femei.
In idee, si tu ai aceleasi doreri si asteptari pe care le au si fetele, dar si ceilalti baieti.
Problema ta e ca esti inhibat de aceasta timiditate si nu poti admite, nu poti recunoaste asta.
Intr-un fel, vrei sa te complaci in situatia data, si cumva, sa cauti o problema altundeva, dar nu la tine, nu acolo unde trebuie.
Asta e problema la tine.

Sa fim sincer, si daca ai vrea sa mergi in cluburi sau la festivaluri, ai avea cu cine? Te-ai simtii ok? Cel mai probabil nu. Si stii de ce? Pentru ca esti timid, iar ideea ca vei fi langa alte persoane straine, sau chiar cunoscute, dar fata de care nu esti apropiat de sperie, te face sa te gandesti ca nu vei stii ce sa spui, ca nu te vei integra, si ca te vei simtii aiurea.
Si uite asa, te-ai exclus posibilitatea de a face parte din majoritate, fara macar sa incerci, de ce? Pentru ca esti timid.

Mai departe, ai spus ca nu-ti place sa injuri, ok, dar oare asta nu e tot legat cu problema ta? Cu timiditatea?
Ei bine, dupa mintea mea, cat timp tu esti timid, si nu te simti bine intr-un grup, intr-un anturaj, nu te vei putea exprima liber, deci din start, adio curaj de a injura in acel grup.

Asadar, in opinia mea, am explicat de ce nu esti atat de diferit pe cat ai crede, sau, cel putin, ca timiditatea ta te diferentiaza de ceilalti.

Acum trecand mai departe, ai recunoscut ceva, cum imi place mie sa spun, interesant.
Si anume: "Eu sunt cuminte și adesea luat în ras de alții. Dacă eu abia pot avea grija de mine și nu ma pot apara singur cum as putea sa am grija de o fata."

Bingo...

Vezi, asta-i problema la tine, ca esti luat in ras de altii, ca nu ai incredere in tine, deci, revenind la ce ai zis mai sus, cum ai putea tu avea curaj sa injuri intr-un grup? Cum ai avea curaj sa mergi cu o gasca undeva? Pur si simplu intervine teama ca se va rade de tine, si de asta, pierzi oportunitatea.

Deci, ceea ce ai de facut, e sa incepi sa lucrezi la increderea in tine.
De aici, pleca totul.
Daca nu ai incredere, nici la fete nu o sa ai lipici, pentru ca, nu vei avea curaj sa porti o conversatie interesanta, vei fi plictisitor, iar fetele te vor evita.

Asadar, cauta modalitati de a incepe sa acumulezi incredere in tine, de acolo va pleca totul.

Mult succes!

| Clint a răspuns:

Pai tine de mentalitate ai dreptate, oricum asta se poate schimba și ajusta, păi dacă ești timid nu este nici o problema foloseste-te de dezavantajele tale, daca tu gândești că nici o fata nu te dorește din cauza asta, greșești, fetelor le pasa mai mult de cum gândești tu despre tine și ce părerea ta despre ele, decât de părerea lor despre tine, poți foarte ușor sa ai o prietena care zice in prima instanță că esti un timid și că nu-i place asta.

| DaniNovember a răspuns:

Zic ca ar trebui sa cauti in continuare si pana la urma vei gasi. Nu este sac fara petec happy Gasesti tu pe cineva. Nu vei gasi pe cineva cu tupeu, care umbla prin cluburi si se imbraca extravagant. Tu nu esti asa si nu vei atrage fete fitoase. Nu te descuraja, ai numai 19 ani. Ai tot timpul inainte de gasit persoana care sa te completeze.

| Trustmotorcy a răspuns:

Cel mai bun sfat pe care aș putea să ți-l ofer este să te antrenezi, nu doar pentru un corp mai lucrat, dar și pentru că vei scăpa de timiditate, iar în același timp vei avea o minte oxigenată, vei comunica cu mai multă ușurință. Trebuie să pari aranjat și curat, poți încerca un set de haine care să arate bine pe tine și să-ți ofere un avantaj vizual. Este nevoie să încerci aceste lucruri, să ieși din zona ta de confort ca să te obișnuiești.

Nu e nevoie să te comporți agresiv, nu te arăta cine nu ești de fapt, multe sunt cu capul în nori acum, iar abia la 20 și ceva de ani vor realiza că își doresc exact un băiat ca tine. Nu te comporta încordat, fetele vor mirosi repede nesiguranța, contează să crezi în ceea ce spui, ia-te în glumă și renunță la imaginea pe care încerci să o protejezi atât de mult. Comportă-te natural și sincer, nu te schimba pentru o fată, nu deveni feminin.

Nu mai suntem în secolul 14 să ai grijă de fata cu care ești, nu are nevoie de protecție exagerată pentru că nu mai sare nimeni la bătaie pe stradă.

Mentalitatea fetelor a luat-o la vale, îți ofer perfectă dreptate. Din păcate nu există buni samariteni care să te înțeleagă, va trebui treptat să-ți creezi încredere în tine, un caracter și o părere greu de doborât. Nu are rost să te descurajezi, să măsori timpul și să te grăbești, alege calitatea dintr-o fată și nu o persoană care doar să fie acolo. Am încredere că ești un băiat bun și te susțin, vei avea o iubită și sunt convins că-i vei oferi toată dragostea.