anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am 20 de ani,e normal sa fiu atras de femei mature,milf.35, 40, 45..care arată bine! Eu sunt sincer.E normal sau nu? Ma excită f tare laughing)

12 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dacă ești băiat, e ok dar chiar și dacă ești fată e ok. Apropo, ce ești - că nu zici?

| Anonim explică (pentru sierra1):

"e normal să fiu ATRAS..."
"Eu sunt SINCER."
Oare ce e?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ar fi anormal să nu fii atras. Așa ai venit tu pe lume, căci toți strămoșii tăi până la tine, au respectat legea atracției. Așa că dacă ești normal, comportă-te ca atare. Du-te la ele și fii sincer. Nu te ascunde după deget, adică după organ, am vrut să spun.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Acestea nu sunt femei mature. Femeile mature sunt peste 45 de ani. Acestea sunt cu experienta, care te invata multe. Ti-o spun din experienta. Eu am facut primul sex la 17 ani cu o femeie de 40 de ani. Am ajutat-o, deoarece avea barbatul paralizat.laughing

| uchihasasuke09 a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Asta ii nesimtire. Daca nu merge relatia pur si simplu sa discute si daca nu se mai poate face nimic sa nu mai fie in relatie.Cum te-ai simti sa ai sotie si sa te insele cu altul? Familia ii cea mai importanta si dragostea, sexul ii doar asa pana iti dai seama ce e mai important, mai experimentezi.Ii ca si cum ai zice imi place berea dar trebuie sa ma imbat ca nu are rost sa beau daca nu ma imbat(alt exemplu nu mi-a venit acum dupa 2 ore de somn).

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru uchihasasuke09):

Ai dreptate doar daca familia este bazata pe dragoste. Dar cate familii nu au la baza intrese? Amantul sau amata este un obicei vechi cam de cand este si prostitutia. Sa stii ca sunt familii care admit asa ceva, daca unul din parteneri nu poate sa mai faca fata.
M-ai intrebat cum m-as simti eu. Eu i-am spus sotiei ca ma poate sa ma insele, ca nu o sa o urmaresc, dar sa nu stiu nici eu, nici altcineva.

| uchihasasuke09 a răspuns (pentru CodrutElian1990):

De aia te-am facut nesimtit doar la faza aia cu nu trebuia sa o ajuti pentru ca ea era cumva foarte slabita psihic din cauza starii sotului ei.Dar presupun ca atunci nu aveai minte cum nu avem toti la 17 anii, vad ca nu esti pro inselat deci am gresit eu aici(am crezut ca incurajezi inselatul scuze). Faza e ca omul trebuie sa isi gaseasca o sotie/sot dupa caz(dragoste adevarata sa fie) si sa aiba o vocatie si niste hobby-uri.Dar asta e extrem de greu de facut din pacate si cum se incurajeaza toate prostiile ca si poze nud, goana dupa banii, distractie cu droguri si betii se duce tot mai tare pe rapa importanta lucrurilor importante. Sper ca sotia ta sa nu te insele(eu pun accent mare pe casatorie), asta ar fi nasol si sa nu stii si sa stii. Daca te inseala inseamna ca ori e intr-o perioada proasta, ori nu mai stie ce sa faca, ori nu mai tine sau nu mai are tot ce ii place la tine.Naspa ar fi de gura lumii sa stie dar si tot naspa ar fi sa te insele.Eu tot sper sa creasca numarul de cupluri fericite si oamenii fericiti.

| uchihasasuke09 a răspuns (pentru uchihasasuke09):

Aproape totii la 17 ani.

Răspuns utilizator avertizat
| uchihasasuke09 a răspuns:

Ii normal deoarece in majoritatea cazurilor se poarta mai frumos, stiu ce vor si nu se gandesc doar la sex ca alea de 15-29 de ani(nu toate la varsta de 15-29).

| uchihasasuke09 a răspuns:

Oricum daca sunt casatorite sa le lasi in pace, vorbesti cu ele doar ca si prieten si atat.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru uchihasasuke09):

Si daca ele nu mai au ce are baiatul? Nu-i frumos sa nu le ajute.