| Nordic a întrebat:

Am facut azi un gest care nu vroiam sa-l fac nici odata. Am ranit inima unei tipe de 16 ani. Ea a vrut sa fie cu mine, a venit aseara in timpul unui concert si mi-a cerut nr si ID-ul. Eu ca sa nu fiu neam prost i-am dat ce a cerut. Dupa concert am mers cu ea intr-un loc mai retras sa vb cu ea sa vvad cine e ea de fapt. Nu e proasta sau nesimtita. E chiar foarte ok. Dar nu ma simt atras de ea. Nu e urata, dar nu ma atrage. Si am vb azi cu ea chestia asta. Si am stat mai distant special sa nu se ataseze de mine. Si azi se plinba singura prin oras de colo colo, era super suparata. Stiu cum e. Acasa nu are o familiea extraordinara, cu prietenii nu stiu cum sta si daca am mai distrus-o si eu cu refuzul meu va dati seama cum se simte. Mai inainte m-a sunat plangand spunandu-mi ca ma iubeste. Si nu pot rezolva problema pentru ca tipa nu ma atrage. Si credeti-ma, mi-e mila de situatia in care se afla, ma simt prost de tot, si as vrea s-o pot ajuta ca nu e o persoana rea.Ce as putea face?

Răspuns Câştigător
| คиค a răspuns:

Buna, Stef!

Observ ca intrebarea e putin veche, dar totusi raspundhee hee

Vezi tu, noi fetele [bine... nu toate] de obicei cand vedem pe cineva care ne place cu adevarat si cu care vrem sa fim impreuna suntem oarecum orbite big grin
Chiar daca tu i-ai explicat sincer este posibil ca ea sa nu fi inteles. Adevarul doare sau chiar raneste.
Spune-i ca ar fi ok sa ramaneti amici, nu mai mult happy
Poate ca acest lucru ar ajuta-o. Depinde si de fata, exista posibilitatea sa o amageasca mai mult. Fiind in compania ta, dar nu calitatea la care ea visa, s-ar putea sa fie neplacut straight face

Mi-se pare perfect normal sa se simta singura, si sa nu fie in apele ei. Hai sa fim seriosi... cui i-ar pica bine?! Dar mai presus de toate acestea este ceea ce iti dicteaza tie inima.
Nu poti avea o relatie cu ea doar din mila...

Este minunat faptul ca te gandesti si la ce simte ea, si incerci sa o intelegi... dar daca o luam logic, daca ea nu te intelege pe tine din prizma faptului ai refuzat-o din dorinta de a nu avea o relatie de complezenta inseamna ca intr-adevar nu era de tine!
Este demn de apreciat faptul ca ai fost sincer cu ea, astfel nu i-ai dat sperante desartewinking
Insa nu trebuie nici sa ai regrete. Ai facut ceea ce a trebuit.

Ar fi bine ca fata a inteles.
Nici eu nu sunt genul care sa nu mai raspund la telefoane sau etc... dar totusi chiar acum aproximativ o saptamana am facut-o.
Ma rog... un tip care era genul de baiat "Cool" care fumeaza, bea, pierde noptile pe disco cu una si alta, corigent., intrat la cel mai prost liceu. oh go on, etc. Am si eu anumita prestanta, intrata la cea mai buna clasa a liceului, cu o gasca ok, nu ma puteam autodeprecia cat sa umblu cu astfel de persoane. Simpla lui prezenta mi-ar face rau, dar totusi din bun simt am acceptat sa-i dau numarul in speranta ca v-a intelege I don't want to see
Faza e ca initial i-am explicat la telefon faptul ca nu suntem facuti unul pentru celalt, faptul ca nu putem fi impreuna, ca nu ne potivim, nu avem nimic in comun... Apoi a continuat cu SMS-uri, telefoane, si replici "inteligente de agatat" care ma dezgustau.
Apoi i-am reexplicat la fel de sincer, dar tot nu a inteles. Si inca odata, apoi iar si iar... dar tot nu inceta.
Pana la urma nu am mai gasit alta alternativa decat aceea de a nu-i mai raspunde... Vad ca in continuare ma cauta, cand la telefon, cand pe facebook ma complimenteaza, chestii... Eu nu vreau sa "il prind de dusman" fiindca locuiesc intr-un oras micut si ne mai intalnim om cu persoana. Acum, mi-e putin teama ca printr-un simplu "Merci" el sa nu inteleaga faptul ca mie mi-ar face placere ca el sa continue sa ma caute oh go on

Pana la urma a inteles fata? E ok? happy

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ii poti explica ca tu i-ai dat id si numarul de telefon crezand ca ea te vrea ca un amic si ca iti pare rau ca nu va potriviti asta e viata si mai spune-i ca sa rabde pana da de altul.

| Nordic explică:

Va multumesc pentru raspunsuri. Ideea e ca am facut tot ce mi-at sigerat sa fac chair ieri

| Deyu_4766 a răspuns:

Bv macar ai fost sincer si nu ai luat-o la misto incearca sa o faci prietena ta vorbeste cu ea spune-i de situatie dar nu prea CRUD si incearca sa fiti prietenii cei mai buni tu poate nu iesi in castig dar sufletul ei va fi mai bine cand va afla ca veti fii prieteni PS sunt baiat si cred ca asa as face eu.

| LeylaLeyla a răspuns:

Ai facut bine ca ai fost sincer de la inceput, deci cu toate ca i-ti inspira mila e mai bine sa continui asa si sa fii sincer dar in nici un caz din mila nu fa gesturi tandre fata de ea, nici macar o simpla imbratisare pe care ea o poate interpreta gresit ( o poate lua ca pe o speranta ).
Timpul le rezolva pe toate si asa va fi si in cazul ei ( ii va trece in timp ).
Nu poti sa stai cu cineva daca nu i-ti place doar pentru ca familia ei nu este tocmai familia ideala si te gandesti sa-i fii aproape. Multi sau putini, prieteni are cu siguranta.
Daca imprejurarile ar fi fost altfel si ea nu te-ar fi iubit, te-as fi sfatuit sa-i oferi prietenia ta dar in cazul de fata orice apropiere de ea ar cauza probleme pentru ca ea ar lua orice gest al tau ca pe o speranta ca veti putea forma un cuplu.
Deci ramai pe aceeasi pozitie.