| anonimadinAlba a întrebat:

Am inceput sa il simpatizez pe verisorul prietenului meu cel mai bun... tipul respectiv imi cere mereu sfaturi despre fete si mereu l-am ajutat.
Ieri am iesit mai multi si era si el. Am incercat sa-i dau semn in momentul in care am dat sa aprind o țigara, iar el cand a vazut s-a ridicat si a dat sa se mute la masa de langa, unde erau alti prieteni. L-am intrebat "nu-ti plac fetele care fumeaza?", raspunsul lui a fost "normal ca nu"... atunci eu i-am zis "ok atunci nu mai fumez" si am aruncat tigara de abia inceputa.
El a luat-o ca pe o gluma. Eye contacturile pe care incercam sa le initializez nu functionau, nici nu se uita catre mine.
De ce ne intragostim de cine nu trebuie?

Răspuns Apreciat de Editori
| Kerre a răspuns:

Ideea este ca noi nu ne indragostim de cine nu trebuie, noi ne indragostim de ceea ce ne lipseste noua cel mai mult. Intr-o relatie cauti mereu sa fii completata, cauti mereu pe cineva care poate sa te completeze cu ceea ce nu ai, cu ceea de ce ai nevoie. So, daca chiar iti place tipul respectiv incearca sa petreci cat mai mult timp cu el, da-i anumite semnale si vezi daca iti raspunde. Daca face asta inseamna ca este atras de tine, daca nu iti raspunde, daca chiar ajunge sa te ignore ar trebuie sa nu-ti mai pierzi timpul si energia, cauta o alta persoana cu care poti rezona la un nivel mult mai profund.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Atat timp cat are maciuca si iti place se rezolva in secret fantezia ta, multe cazuri de incest se intampla acum, inainte mi se parea ciudat inadmisibil. Dar daca minorele de la 12 ani incep sa dea de gustu puly atunci de ce nu profiti ocazia? Fiecare sa isi faca nebunia lui pana nu e tarziu

| Jassmina a răspuns:

Asta nu-i indragosteala, ci simpatie, asa cum ai spus si tu.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Findcă. Ce înseamnă a te îndrăgosti? Să simți o atracție sexuală, adică nevoia de a face sex.
A te îndrăgosti de cine nu trebuie, este o exprimare a faptului că relațiile sexuale sunt reglementate de legi, norme și moravuri.

| timidu89 a răspuns:

Inimii nu ii poti porunci, te poti indragosti de la prima vedere. Se intampla, nu poti controla asta. Cati ani ai?

| Eibogu a răspuns:

Nu poți sa îndrăgostești o persoana la tine, dacă nu are nici o atracție(((
Iar tu nu fuma...nu îți strica sănătatea ca ești fata si de la fumat pe viitor poți sa nu ai copii

Succese!)