| metal.dream a întrebat:

Am nevoie de ajutor: trebuie sa aflu ce stil am. Imi plac: piercing, tatuaje, sa ma zgari cu sarme (sau orice ca ataie bine) pana iese sangele da nu sa-mi tai venele, bratarile cu tepi, lanturile, aproape toate hainele mele sunt negre... daca nu e de ajuns puneti-mi intrebari si eu raspund cat pot de repede...mersi.

12 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Se cheama "sinucigas".

| hamsterx a răspuns:

Asta e o gluma nu? adica ma rog fiecare cu genul lui dar tu:-s deja exagerezi cu ceea ce faci gen zgarieturile, sangele.in fine.nu stiu ce sa-ti zic...

| Paris a răspuns:

Hm, cred ca esti manelist! laughing)))))

| gabryel a răspuns:

Hmm...esti cam emo.

| eu_stie_tot a răspuns:

Ah, stiu eu ce stil ai. Pot sa-ti dau sfaturi despre imbracaminte si despre cum sa-ti alegi prietenii daca vrei. In cazul tau e bine sa porti camasi cu maneci lungi, foarte lungi, exagerat de lungi, care se pot prinde de corp, iar prietenii tai cei mai buni sunt cei imbracati in halate albe. Iar camera ar fi bine sa ti-o decorezi cu gratii la fereastra, sa scoti toata mobila si sa captusesti cu saltele peretii. Sa fim serios, si eu ascult metal dar tu chiar exagerezilaughing

| Sniper a răspuns:

Gothic - Undergroundwinking

Oricum, asa ceva nu se intreaba pe un site, ci il aflii tu singura. Banuiesc ca ai intrebat pentru ca vreeai sa intrebi ceva si nu stiai ce.

| Dediii. a răspuns:

Okkk. TU intrebi pe altii despre cum esti tu? Din ce zici ar fi ceva gen gothic-punk-emo-rock habar nu am. Persoanele care te cunosc poate ar stii mai bine. Oricum faza cu zgariatul/taiatul o sa iti treaca repede, te asigur, si cand o sa iti treaca o sa te gandesti ce faci cu semnele pentru ca eu am o gramada de litere pe maini si chiar nu am idee ce sa fac sa se duca, pentru ca eram la fel.laughing
Normal ca unii iti zic ca esti EMO gata clar te tai. Ne, poate ca te simti tu bine sa vezi cum curge sangele din tine da ei nu inteleg.
Na tu esti TU. Ceva mai bun de atata cred ca nu ar putea sa iti zica nimeni.

| Derpina204 a răspuns:

Eu cred ca esti o fata de 12-14 ani ce se da in vand dupa curentul emo. Dar cine sunt eu sa judec? straight face :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

So bizzare.:-s

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rockerita emonica!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.best-tattoo.net modele tatuaje, piercing

| jokerro a răspuns:

Simplu. EMO!