| Missin`you` a întrebat:

Am nevoie de niste sms`uri haioase de Craciun.;-)

Răspuns Câştigător
| AnemonaP a răspuns:

Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)

Catelus cu parul' cret
sa ai jeepu' in cotet
si o vila cu piscina
Andreea Marin ca vecina
o lopata pentru bani
La Anu si la Multi Ani

Anul nou... o bucurie
viata toata sa va fie!
bani, masina, tot ce vreti...
sanatate,'nalti nameti,
nu-i de-ajuns sa le doresti.
tipa, lupta, da-ti din coate
asa le obtii pe toate!

Oriunde te-ai afla,
Mos Craciun te va vizita,
i-ti va aduce ce-ti doresti,
un merry christmas ca-n povesti,
si te rog nu-l refuza,
ca vine din partea mea!

L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!

Datorita lipsei de inspiratie cauzata de absenta zapezii de afara va urez un simplu Craciun Fericit, si mega sanatate.

Pe la colturi unii spun, ca exista Mos Craciun
Ca i-ai scris si c-o sa vina
Sa-ti aduca in pumni lumina
Langa brad si langa foc
Sa-ti aduca mult noroc!

Spune anului ce vine,
sa-ti aduca numai bine...
si mai spune-i sa iti dea,
tot ce vrea inima ta...
fericire, sanatate si multi bani
"La Anu'si La Multi Ani!"

Spune anului ce vine,
tot ce vrea inima ta...

Sa va fie casa, casa
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu’n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine.

Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!

Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, ia ca si Craciunul vine. Craciun Fericit.

1. Sms-rile haioase aduc un zambet pe chipul celor care le primesc. Sunt potrivite pentru colegii de clasa, prieteni, frati, veri si chiar pentru alte rude adulte care au simtul umorului.
• Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul!
• Catelus cu parul cret, sa ai jeep-uri in cotet si o vila cu piscina, pe J.Lo.ca si vecina, si-o lopata pentru bani, la anul' si La multi ani!

2. Sms-urile serioase sunt de obicei adresate rudelor, profesorilor, parintilor, si altor persoane apropiate
• Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!
• Craciun Fericit! Mosul sa fie darnic, liniste sufleteasca si intelegere de sarbatori! La Multi Ani!

3. Sms-urile religioase sunt potrivite persoanelor care sunt mai apropiate de biserica si credinta. Acestea mesaje ar trebui bazate pe ceea ce sarbatorim, adica pe nasterea Domnului, ci nu pe Mos Craciun sau pe cadouri.
• Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatare, belsug si fericire!
• Sfintele sarbatori ale Craciunului si Noului An 2007 sa va aduca sanatate si fericire, iar cantecele ingerilor care vestesc nasterea Domnului sa va umple sufletele si casa de bucurii si sperante! La Multi Ani!

12 răspunsuri:
| c0rn3l1uss a răspuns:

Aho copii si frati,
Ochii din calc sa nu-i luati,
Pe messenger sa intrati,
La prieteni sa le urati,
La multi ani cu bucurie,
Si un BUZZ sa imi dati mie,
S-au ignore sa-mi dati din prima,
Ca n-am facut bine rima,
Ia iesiti din invizibil,
Ca doar eu sunt disponibil,
Si nu mai stati voi cu Buzy,
Ca n-ai treaba, ai iluzii,
Vrei sa pari tu jmecher mare,
Ca ai status cu emoticoane,
De imagini ce sa zic...,
Parc-ai fi un mare vip,
Cu DND nu ma lua,
Ca ma doare undeva

Daca ti-a placut mesaju,
Nu iti scarpina obrazu,
Dal si tu in continuare,
Ca doar ai o lista mare.

:]

| Aly07 a răspuns:

E o porcarie, dar poate inveselesti pe cineva cu el rolling on the floor.
Daca un picior de-al tau ar fi Pastele iar altul Craciunul, pot sa te vizitez intre sarbatori?
Succes si Sărbători fericite happy.

| yuli10 a răspuns:

1.Am vorbit cu Rudolph, Mosul ajunge mai tarziu ca e blocat in trafic. Asa ca ai timp sa mai trimiti niste mesaje la prieteni. Craciun fericit!
2.De Craciun brad incarcat, mos bogat, vin laudat, petreceri de neuitat si-un An Nou imbelsugat!
3.Salut, sunt inlocuitorul Mosului. Trec pe la tine mai tarziu, ai pregatit ceva bun de Craciun? Sarbatori Fericite!
4.Anu’ asta Mos firav s-a oprit la tine-n prag, nu-l goni ca afara-i frig iar la anul nu-ti mai strig "Un Craciun mai fericit!"
5.Mosul darnic din povesti ma intreaba unde esti sa-ti aduca dar ales, insa n-are GPS. Iti trimit din partea sa o urare, uite-asa: La multi ani, domnia ta!
6.De Craciun totu-i sublim! Este oare de la vin? Ca-l vedem pe Mos cum zboara… si prin casa, si pe afara!
7.Mos Craciun cu suflet bun iti aduce in Ajun un prilej de bucurie pentru anul ce-o sa vie si cadouri fara numar… ca sa nu le mai enumar!
8.Mosule, ce ai in sac? Pentru rele un capac, pentru ghinioane un zid, pentru criza un tub cu Flit, iar tie c-ai fost cuminte… un mandat de presedinte!
9.Craciunul sa-ti aduca sarmale fericite, cozonaci veseli, un vin naravas si invitati poznasi. La anul si la multi ani!
10. Un Craciun imbelsugat garnisit cu bunatati, cu cei dragi asezonat, s-ajunga la toti!
11.Sanie cu zurgalai se aude-n zare, este Mosul care vine, hai sa-i faci carare!
12. Aho, aho, copii si frati, Mos Craciun soseste, cand il auzi pe horn inchide focul ca-l parleste!
13.Craciunul sa-ti aduca ceva mai rosu de-acum, mosul vine intr-un Ferrari si pleaca… doar cu sacul!

| ATB a răspuns:

Datorita crizei financiare din acest an spiridusii au fost concediati, renii sunt in greva, craciunita a divortat si mos craciun a plecat la femei asa ca o sa primesti cadouri din p... arti. Lasa tu sa fi sanato/a si fericit tot anul viitor. Craciun sarac dar fericit.

| princessmary a răspuns:

Catelus cu parul' cret
sa ai jeepu' in cotet
si o vila cu piscina
Andreea Marin ca vecina
o lopata pentru bani
La Anu si la Multi Ani

Anul nou... o bucurie
viata toata sa va fie!
bani, masina, tot ce vreti...
sanatate,'nalti nameti,
nu-i de-ajuns sa le doresti.
tipa, lupta, da-ti din coate
asa le obtii pe toate!

Oriunde te-ai afla,
Mos Craciun te va vizita,
i-ti va aduce ce-ti doresti,
un merry christmas ca-n povesti,
si te rog nu-l refuza,
ca vine din partea mea!

L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!

Datorita lipsei de inspiratie cauzata de absenta zapezii de afara va urez un simplu Craciun Fericit, si mega sanatate.

Pe la colturi unii spun, ca exista Mos Craciun
Ca i-ai scris si c-o sa vina
Sa-ti aduca in pumni lumina
Langa brad si langa foc
Sa-ti aduca mult noroc!

Spune anului ce vine,
tot ce vrea inima ta...

Spune anului ce vine,
tot ce vrea inima ta...

Sa va fie casa, casa
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu’n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine.

Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!

Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, ia ca si Craciunul vine. Craciun Fericit.

| Slavic a răspuns:

Catelus cu parul cret
sa ai jeep-uri in cotet
si o vila cu piscina
pe J.Lo.ca si vecina
si-o lopata pentru bani
la anul' si La multi ani!

De anul nou nu vreti?
La multi ani mai dragi colegi
Nu mai fiti atat de blegi
La multi ani cu sanatate
Sa ne dea Diriga toate
Numa de 3 sa scapam.
A 11-a sa n-o repetam!
sa ne dea x un zece
La info sa putem a trece
S-avem s'in rest numa' de zece
Majorate sa putem petrece!
Bautura sa curga garla
Banii intr-una sa v-ajunga
In buda tigari nu mai fumati
Ca plamanii vii stricati
Da prin PH sa umblati
Cu iubita la brat
si de politie scapati!
Manati mai, HAI-HAI!

Legenda:
X- se inlocuieste cu numele unui profesor
PH-un club. Inlocuiti cu ce vreti voi

| kittyshor a răspuns:

Chiar copy paste de pe net. chiar toti?

| irina222 a răspuns:

Spune anului ce vine,

tot ce vrea inima ta...

Spune anului ce vine,

tot ce vrea inima ta...

Spune anului ce vine,

tot ce vrea inima ta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lovite-ar trenul fericirii, trasnite-ar fulgerul iubirii, cadeti-ar in cap un sac cu bani si un bilet cu La multi ani.
Craciunul nu s-ar mai numi Craciun, si Sarbatorile nu ar avea aceeasi semnificatie daca nu ati fi voi, ingerii mei. Craciun fericit!
• Inainte nu intelegeai de ce mancam cu furculita si de ce ne spalam asa de des, acum faci Craciunul prin Dubai si te rasfeti cu masaje anti stres.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Moj`Craciun din drumul meu s-a oprit mereu. ca`ci eu sunt o pacatoasa ca ma doare drept in basca dar totus` gandindu-ma la tine l-am rugat pe moj asa mojule ai grija de toata lumea dale sanatate bucuri si tot ce se poatebatting eyelashesstraight face! uhhhuu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul mesaj sms.
Aho, Aho copii si frati,
Ochii din pc sa nu-i luati,
Pe messenger sa intrati,
La prieteni sa le urati,
La multi ani cu bucurie,
Si un BUZZ sa imi dati mie,
S-au ignore sa-mi dati din prima,
Ca n-am facut bine rima,
Ia iesiti din invizibil,
Ca doar eu sunt disponibila,
Si nu mai stati voi cu Busy,
Ca n-ai treaba, ai iluzii,
Vrei sa pari tu jmecher mare,
Ca ai status cu emoticoane,
De imagini ce sa zic…,
Parc-ai fi un mare vip,
Cu DND nu ma lua,
Ca ma doare undeva
Daca ti-a placut mesaju,
Nu iti scarpina obrazu,
Da-l si tu in continuare,
Ca doar ai o lista mare!
Heee heee…Sexul e ca ninsoarea:niciodata nu stii cat o sa dureze si la cati cm o sa ajunga.

| Mihnea_4399 a răspuns:

Google...tongue

Întrebări similare