Ai cam slabit motoarele, ca sa zic asa.Nu te lasa, tine stacheta ridicata, altfel la liceu o sa ajungi la 7, 00.Bine, asta nu inseamna ca media 7, 00 este una proasta, dar te vad o persoana ambitioasa care n-ar trebui sa-i fie indiferenta media de final.Cu timpul o sa se ajunga sa se dea o mai mare importanta mediei de final de an pentru. intrarea la facultate.
Sa stii ca nu conteaza cu ce profesor faci o materie, asta e mai mult o scuza.Ar trebui sa inveti la toate ca nu sti la ce facultate dai si cum ti-ar putea folosi materia.Mediile si implicit notele sunt subiective, ceea ce conteaza cu adevarat e cu ce ramai tu in cap dupa toti anii de scoala.Gandeste-te ca la liceu o sa fie si mai greu de tinut pasul.Nimeni nu iti cere sa fi printre primii din clasa dar nici printre codasi![]()
Bafta!
Probabil in timp a scazut motivatia si nu ai mai fost la fel de atenta. Incearca sa constientizezi importanta acestor medii. Eu in clasele V- VIII am avut medii slabe. Abia intr-a 8-a am avut 8, 30.
E important sa realizezi ce vrei. Eu la sfarsitul claselor V - VIII mi-am zis ca e important sa realizez ceva in viata, sa ivat deocamdata si asaam facut. Am avut medii bune in anii 9 -12 si am participat si la multe concursuri, olimpiade si am fost si in strainatate cu un proiect. Poti realiza multe si sa ai satisfactii enorme.
Gandeste-te bine si incearca sa iti gasesti o motivatie ca sa inveti mai bine.
Eu 5-6 aveam media 10 in 7-8 9. 88 si 9, 92 ti se pare ca m-am prostit
)? E numai vina lu Base din cauza tezelor.
Nici mie nu prea imi plac unele materii, dar le invat pentru ca trebuie, imi vor folosi la o facultate, stii, daca ar pune astronomia ca materie, as lua numai 10 sau la engleza, cartile sunt oribile si noroc ca am acasa arborele lumii in care invat engleza si-mi place fiindca este cu desene, incearca sa gasesti o carte interesanta legata de fizica de exemplu cu desene astfel incat sa intelegi, la mine a mers. Eu intr-a 7a am avut media 9, 17, desi eu eram eleva buna de 9, 76.
Eu am avut in a v-a 9, 67 in a vi-a 9, 66 iar acum pe primul semestru in a vii-a am 9, 35 si trebuie sa scot 10 la toate sa imi iasa 9, 67 anual.Si cred ca e vorba despre zilele proaste, nu te-ai prostit tu.
Pai daca ar fi dupa plac, n-am invata la nicio materie. mie nu imi place mai nimic. dar asta nu inseamna ca nu mai invat. daca e asa, mergem la scoala degeaba.in viata trebuie sa facem si lucruri care nu ne plac.nu e asa greu si nu e nici imposibil sa inveti chiar si la materiile care nu-ti plac.eu zic sa revii cu picioarele pe pamant si sa te pui pe invatat, chiar daca nu o faci tocmai din placere.iti va parea rau mai incolo daca te lasi pe tanjeala si continui sa "scazi" in felul asta.eu niciodata nu am invatat pentru mine.ci pentru medie.si pentru parinti.nu suport scoala, dar niciodata nu am avut medie sub 9, 70.pentru ca ma straduiesc.si incerc sa scot medie cat mai mare.momentan,alta ocupatie mai importanta decat scoala nu avem.asa ca trebuie sa depunem putin efort.
succes!
Eu in clasa a 5a am avut 9. 65 apoi in a6a 9. 53 in a7a 9. 41 si in a8a pe primul semestru am 9. 30. tu ai slabit cam drastic
Referitor la răspunsurile de mai jos.
@calin
Nici prin cap nu-mi trece!
@onutzu
Mie nu mi se pare o scuză. Dacă ea stă şi. stă, eu ce pot face*? Nu să stau şi. să stau?
În fine, pe semestrul II is hotărâtă. Dacă nu-mi iese peste 9, 40 nu mai intru aici'.
Mulţumesc pentru răspunsuri.
Ti-au intrat in cap baietii
. Vezi ca esti inca tanara si baietii mai pot astepta. Cand inveti nu te gandi la avioane, papusi, BAIETI, ci concentreaza-te la ce inveti. Incearca sa iti aduci aminte cum dicta profesorul in clasa lectia respectiva(daca erai atenta), iar in clasa nu te mai uita la avioane, uitate la profesor si fii atenta(eu asa fac si nu mai trebuie sa invat acasa). Profesorul vazand ca esti atenta si iti dai silinta o sa-ti dea note mai mari(crede-ma). Poate un Memo Plus te poate ajuta cand vrei sa inveti serios.
Tezele alea unice nu stiu cu ce te-au suparat Rubbie dar pe mine m-au ajutat enorm
poate fara ele nici nu eram la profilul la care sunt. Dupa parerea mea sunt foarte usoare si dinaia trebuie scoase. Trebuie revenit la sistemul de dinainte cu examinarea la sfarsitul claselor V-VIII (admiterea).
Pwp si pune-te pe invatat!