anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie urgent de ajutor, acum mai mult ca niciodata! Dau funda!
Pe scurt: sora mea a ars covorul! Nu judecati, ci cititi mai departe...acum vreo jumatate de ora, intru eu in camera sora-mii si o vad arzand o bucata de hartie. Ma reped la ea si incerc sa o sting, insa din neglijenta, amandoua o dam pe jos, unde arde cam 10 secunde, facand covorul praf. Cel putin, o bucatica din el. Acum s-a intarit tare-tare si, desi am incercat sa il spal cu Vanish, niciun rezultat!
Trebuie sa scot pata inainte sa o vada parintii sau menajera.
Sora-mea e copil, ce poti sa ii ceri, dar eu, eu care nu am avut nicio treaba de fapt, cum ies din chestia asta?!

Deci intrebarea mea este...cum curat covorul, mai ales ca e intarit?

Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| Ramooon a răspuns:

Din pacate daca a ars nu ai ce sa ii faci, eventual sa dai cu o culoare asemanatoare covorului pe ea si sa speri ca nu o descopera nimeni, daca nu cel mai usor ar fi sa recunosti ceea ce s-a intamplat si sa speri la ce este mai bine. Daca era intuneric, poti spune ca au oprit curentul ai fost nevoita sa aprinzi o lumanare... cel mai bine si usor ar fi sa recunosti, oricum o sa descopere. ASa ca mai bine sa scapi de grija odata pentru totdeauna

3 răspunsuri:
| OMarmotaO a răspuns:

Hmm pai nu cred ca se mai curata deoarece este ars! si eu am incercat sa curat dar nu am reusit nu merge tot ramane urma ...pana la urma i-am spus mameibig grin

| DjDariuS a răspuns:

Nai cum sa mai cureti covorul. E de aruncat. Mai bine spune-le parintilor ce s-a intamplat cu adevarat si sunt sigur ca o sa inteleaga. Bft si Funda te rog.

| alexandracoroi a răspuns:

Urat. nu cred ca poti face ceva acasa. poate sa incerci cu otet sau fairy, dar spalatoria profesionala ramane cea mai buna alegere (din pacate nu si in cazul tau). sorry pentru covor...