| NebuniaLuSalam a întrebat:

Am niste cosuri pe fata si as vrea sa stiu cum ati procedat voi ca sa dispara.
si nu vreau sa ajud chestii gen du-te la dermatolog. puteti sa ma ajutati va rog?

3 răspunsuri:
| JadeT a răspuns:

@silviu.nu e bine ce ai zis.si ea a specificat ca nu vrea la dermatolog.fii mai atenta

scumpo. poti sa iti cumperi o crema de la AVON.de la Clear Skin.este 10 lei.si eu o folosesc...te speli cu ea dimineata si seara.pentru folosire ai detalii pe spatele cremei. daca nu vrei crema.sau pana o cumperi. spala'te cu sapun dimineata si seara pe fata. poti sa le folosesti pe amun2.intai crema dupa aia sapunul.in scurt timp o sa iti dispara.si dupa fiecare spalare iti las pielea mai fina.si eu folosesc acelasi tratament si e foarte buna

| Silviu_7451 a răspuns:

Dupa ce nume ai cred ca ar trebui sa astepti sa treci de pubertate si apoi o sa dispara de la sine.
Du-te la un salon si fa-ti o sedinta pentru chestia asta (iti da cu aburi pe fata apoi ti le stoarce si dispar)
Sau du-te la dermatolog si ia-ti o reteta pentru un medicament de genul (Zynerit e cel mai bun)

| NebuniaLuSalam explică:

Cum adica dupa ce nume am? rolling on the floor))))))))))) e asa la caterinca oh go on