| AnaMaria15ARMY a întrebat:

Am o întrebare mai mult pentru fete. Cum e sa te epilezi cu ceară(de aceea ce trebuie pusă la foc)? Și de ce contează ce fel de ceara iei? Nu e tot ceara? După cât timp îți apare parul la loc? Se găsește și în farmacii?
Ps:Am vazut o metodă naturala in care te poți epila cu zahăr.
Care e mai bună?

Răspuns Câştigător
| Denisa0954 a răspuns:

Despre epilarea cu zahar nu am ce sa ti spun că nu am incercat. In schimb, nu recomand ceara aceea care se încălzește pe foc, din cauza ca se încălzește mult mult.prea tare, trebuie sa astepti sa se mai răcească, nu dureaza mult si se întărește la loc.
Conteaza a fie o ceară mai de calitate, pentru ca unele se rup bucăți cand tragi de pe piele si nu smulg fierele cum trebuie
Parul nu creste tot.deodata, creste treptat si asta se intampla diferit la fiecare persoana in parte. De exemplu, mie dupa vreo 5 zile începe să mi creasca, dar e foarte putin vizibil pentru ca ceara si epilatorul fac ca parul sa creasca mult.mai greu si mai subtire. De gasit o găsești si in supermarket, dar iti zic sincer ca pentru mine a fost un chin sa încălzesc, sa se răcească, sa pun o data pe piele si apoi sa fie iar rece sa trebuiască sa o pun din nou la foc.
Dacă vrei să te epilezi cu ceara iti poti cumpara un aparat din acela in care pui ceara si bagi in priza.(Nu mi vine acum cum ii Zice). Sau sa stii ca si epilatorul face o treaba foarte buna

1 răspuns:
| romeo78 a răspuns:

Mergi la un salon de înfrumusețare și cere un sfat profesionist.
Așa cum a zis și cealaltă persoană, ceara caldă, nu este recomandată pentru o zonă sensibilă.