| theStar a întrebat:

Am o nelamurire uriasa! De ce fete de 16-19 ani sunt disperate sa se imbrace cu haine de femei de 30 de ani? Vad fete in scoala mea de 17 ani care arata ca femei de 30, de unde aceasta disperare? isi i`au botine din acelea si palton f clasic... arata oribil! eu am 17 dar ma imbrac f sport pentru ca nu am bani, dar am eu probleme sau ele?

Răspuns Câştigător
| hândel a răspuns:

Poate n-au bani sa-si cumpere haine pentru. varsta lor, asa c-or imbraca ce gasesc la mama in sifonier, sau poate chiar le place sa afiseze o imagine de femei mature. Indiferent de motivul lor, pe la 40-60 de ani sunt sanse sa le vezi imbracate ca pustoaicele, asa cum vad femei imbracate pe strazi, de toata caterinca.

10 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Daca tu ai probleme inseamna ca si eu am laughing Si eu ma imbrac sport dar fiecare cu gusturile lui. Daca lor le place n'am nimic impotriva happy

| Paris a răspuns:

Nu iti impartasesc parerea. Faptul ca tu te imbraci in adidasi si geaca nu inseamna ca toata lumea este asa. fetele trebuie sa fie feminine, iar o tinuta de genul pe care il descrii tu, cu palton, ghetute botine cizme sau eu mai stiu, e clasica, dar f frumoasa si la moda. Ele nu au probleme in niciun caz, dar nici tu. Tine de caracterul fiecaruia si de educatia pe care fiecare a primit-o in materie de vestimentatie happy

| dada a răspuns:

Totusi... fiecare cu gusturile lui. nu ca sunt disperate...

pana la urma esti fata si trebuie sa te imbraci feminin...

| LCD a răspuns:

Gusturile nu se discuta!
o fata imbracata elegant, imbracata bine, aranjata si imbracata in tendinte, o sa atraga atentia oricand.Cand iti faci prezenta in scoala in pantaloni sport si adidasi...nu iesi cu nimic in evidenta.Fi feminina, frumoasa, cocheta.ca de aia esti fata / femeie.
Atunci ai sa ai langa tine, un baiat pe care orice fata si-l doreste.
asta e parerea mea tongue sper sa nu te deranjeze cu nimic.Eu am invatat toate astea de curand, de la el :X happy

| Aly_9916 a răspuns:

Ca poate cred a revenit moda de pe atunci sau poate ca vor sa impesioneza si ele baietihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alighieri, fiica mea are opt ani, este clasa a doua. se imbraca cu hainele sotiei mele, si nu-i dai mai mult de 8 ani.chiar daca se imbraca cu hainele sotiei care are 43.isi pune chiar si sutien. e de coma. dar cum tanara generatie merge cu viteze superluminice, daca aum se face sex la 11-12 ani pot sa spun ca mi s-a facut frig. imi ingheata spatele ...asa...oare de ce? ca si la sport daca se duce, pana nu scrie pe trening hana montana, nu pleaca de acasa.macar de ar urma exemplul aleia. da DOOOAAAAMNEEEE>

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand omul vrea sa fie penibil o face fara sa isi dea seama. problema e a lor si nu iti trebuiesc bani ca sa fi cel mai bun... ce sa zic
?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da... ce sa zic eu nu o sa ma imbrac niciodata in haine de 30 de ani daca eu am 17 sau 18 sau...ani.Deci mie mi se pare ca ele au problema

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am raspunsul pentru tine.
doar pentru ca ele se imbraca asa, nu inseamna ca trebuiesa le critici. vei arata mai bine decat ele pentru ca vei arata mai bine iar ele mai invarsta. am 16 ani si stiu ce se poate sti chiar si mai mult despre moda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai vor sa para si ele mai invarsta sa se dea si ele mai mari