| Gya_8215 a întrebat:

Am o prietena care parintii au pus`o sa aleaga intre prietenul ei si familie cu toate ca stiu ca sentimentele is diferite si nu poate alege, insa baiatul e un baiat chiar bun ce sfat imi sugerati sa ii dau?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cati ani are prietena ta. Sa incerce sa le explice clar. Sa-si ia de mama frumos parintii si sa le spuna ca il iubeste si nu e nimic rau in asta. Sa le spuna sa o lasa sa-si faca viata, sa le reaminteasca cum au fost ei cand erau tineri. Daca nici asa nu inteleg inseamna ca parintii au o problema. Cel putin pe mine, daca cineva m-ar pune sa aleg intre el si altcineva, l-as alege pe cel care nu m-a pus sa aleg. Care s-a gandit la mine.

5 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
Dupa parerea mea ar fi bine sa aleaga familia.
Pentru ca familia te intelege, iti da sfaturi, pur si simplu iti vrea binele, iar prietenul respectiv poate sa-si gaseasca alta fata, mai frumoasa, mai inteligenta si asa mai departe, iar fata va ramane singura, si fara prieten, si fara familie.
Dragostea nu sta pe loc, dar familia da.
Eu as alege familia.

Toate cele bune!happy

| paupaulapaulina a răspuns:

Sa se gandeasca ca iubirea oferita din partea familiei e mult mai de pret big grin

Fundita big grin

| Aiurita a răspuns:

Draga mea, iubirea dintre ei doi probabil într-un final se va stinge. Dar familia rămâne. Nu este deloc de apreciat faptul că familia ei a pus-o să facă o asemenea alegere.
Dar ea trebuie să se gândească că oricât de mult îl iubeşte pe băiat acum, în viitor nu se ştie. Poate va apărea altul în locul lui, poate va aparea alta în locul ei sau poate pur şi simplu relaţia nu le va mai merge.
În schimb familia va fi mereu acolo să o ajute, să o sprijine, să o încurajeze, să îi zică o vorbă bună sau pur şi simplu să îi deschidă ochii în anumite situaţii. Din partea familiei poate primi sprijin şi acum şi în mod cert şi mai încolo.
Sincer, chiar nu aş vrea să mă aflu în locul ei.
Sper să facă o alegere bună, care să o bucure pe viitor.
Bye!

| Annye18 a răspuns:

Pai zic eu ca familia e mai importanta.
Depinde de varsta pe care o are
si cat tine baiatul la ea.
Grea intrebarea.
Fiindca odata si odata tot trebuie sa pleci de langa parinti dar asta nu'i bine atunci cand nu esti major si mai ales pentru un baiat.
Nu cred ca ii stie asa de bine sentimentele.
Iar aparentele sunt inselatoare.
Sfatul tau ar putea fi s'o pui sa se gandeasca bine.Sa aiba timp sa arate parintilor ce fel de baiat este.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar ce mai zici Gina cand visezi ca esti cu prietenul (Bogdan), te plimbi si te intalnesti cu tatal care acesta da o starngere de mana cu el... ceea ce in dictionarul de vise inseamna ca vor lega prieteniihappytongue:*:*bescklove struck