| cilion_5256 a întrebat:

Am o prietena de viata (iubita) si ne merge bine! doar ca problema e ca cea mai buna prietina a ei e o tirfa! si o influentiaza foarte si foarte negativ asupra unor idei de viata! si in general ne afecteaza asupra relatilor noastre. isi impune ei parerile sale! si dese ori ajungem la conflicte din cauza asa numitei cea mai buna prietina! insa nu stiu cum sa ma izbavesc de ce si cum sa fac sa! ca nu mai am puteri sai suport prietena! ame prietina nu intelegi pericolu

Răspuns Câştigător
| Aly_9916 a răspuns:

Du-te si incearca sa vorbesti cu prietena ei si poate asa o sa reusesti big grin

3 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Fa-te frate cu dracul pana treci puntea. Adica indeparteaz-o diplomat.

| oanamaria a răspuns:

Ea ii impune idei rele prietenei tale pentru ca petrec prea mult timp impreuna...incearca sa petreci tu cat mai mult timp, sa ii impartasesti ideile tale si sa o faci pe iubita ta sa adere la ele si o sa revina pe calea cea buna daca te pretuieste si daca te considera important pentru ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca prietena ta poate sa decida singura...nu ii impune tu nimic, incearca sa-i spui punctul tau de vedere calm si cu argumente iar daca dupa asta nu se schimba nimic este alegerea iei.(ti-o spun d.pe.d.v.al unei fete, daca o obligi sa numai vb cu ia tot pe tine o sa t urasca )