| SimonaBubu a întrebat:

Am o problema în relația cu dragul meu iubit. Faza e ca stam împreună și sora lui are mereu probleme cu soțul ei mergând la tribunal sa își "rezolve" problemele ea având și un copil.Problema ca eu l-am înțeles e sora lui, ca trebuie sa vina dar nu mereu în *** nu are bani de hotel? Mai vine și cu cumnatisa care are tot un copil deci și de câte ori vine sa le facă toate poftele, sa nu cumva sa le lipsească nimic parca ma simt ca îmi ia toți banii, fac curat după ei și sta mereu pe capul nostru. Faza și mai nasoala ca el și tine ei apărarea ca e sora lui și ca trebuie sa suport și atunci i-am zis ca nu te-ai mutat cu ea ci cu mine și plus de asta i-am mai zis ca, când a vrut fratele meu sa vina afara cu el nu ca e obosit și doar o ora stătea.Da-o dracu de viata eu sa accept tot, el nu neamul meu indiferent câta greutăți a avut nu a venit la mine sau la altcineva sa ceara măcar un leu.Vi se pare frumos? Voi cum a-ți proceda în locul meu? Ca alta ma gândeam ca îl fu*ea în gura și pe el și pe sorsa.

Răspuns Apreciat de Editori
| NonZarek a răspuns:

Normal ca nu e frumos, nu e deloc în regula cum gândește și se comporta. Trebuie sa vorbești cu el într-o zi, când e liniștit și relaxat și sa-i prezinți problema și ce te deranjează, dar nu ii explici cu strigate, înjurături, nu trebuie sa ii arăți ca ți-e ciuda sau te enervează la culme, fii calma și prezintă-i variantele, trebuie sa ii spui ca în calitate de soț și soție trebuie sa ajungeți la un comun acord.

Sora lui nu e nevasta-sa, trebuie sa gândească matur, amândoi au deja o viata, trebuie sa se ajute dar în limita bunului simt, dacă ea nu e în stare sa își găsească un soț și o casa, nu trebuie sa se ofere fratele ei atâta, e om în toate puterile, sa se descurce.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Probabil tocma pentru că taci, te supui și nu iei nicio atitudine face în continuare ce vrea. depinde cât de des vin, din când în când nu mi se pare mare lucru, e familie totuși, dar trebuie să faci la fel cu familia ta. pur și simplu să vină și frate-tu cum vine și soră-sa.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

E apartamentul lui? Atunci nu vad de ce ti-ar cere tie permisiunea.

Platiti jumi-juma? Din nou, nu vad de ce ti-ar cere voie, cat timp rudele ii vin sa stea pe partea lui de locuinta.

E apartamentul tau/platesti chiria singura? Atunci e o problema. Da-i un ultimatum.

| Naty1 a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Nu cred ca asa merge treaba.
O dată ce iti iei sotie/sot trebuie sa te gândesti si la confortul lui/Ei, Nu doar la ce iti face tie bine.Ca plătesc impreuna, doar el sau doar ea in situatia de fata e irelevant.Chiar nu poti sa ii bagi pe gât partenerului neamurile tale sau sa il pui intr-o situatie inconfortabilă.
Uni oameni trebuie sa inteleaga ca o data ce iti iei un partener la bine si la greu trebuie sa ti seama de el si sa nu iti mai pupi in fund neamurile.Intelegi daca poti sa ii ajuți cu ceva cand te roagă,sa ii vizitezi, sa te viziteze, sa va imprumutati, dar nu poti sa iti dai partenerul la o parte, sau sa il incomodezi pentru mata sau sora-ta.Ca nu te insori cu ele, nu iti fac ele copii, nu iti pun ele in farfurie, Nu ele te cauta in fund.Mama si-a facut datoria față de tine până într-un punct pentru ca ea a decis să te facă, iar tu pe mai departe o ajuți cum poti si daca poti, iar fata de sora nu ai nici o obligatie decat daca o faci tu din dorinta proprie.De soția ta nici nu mai zic, ca ea clar nu are de ce sa ii faca toate nazurile decat din politețe si drag daca e cazul.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru Naty1):

Pentru mine asa ar merge treaba. Nu ma insor cu mama, dar a facut tot ce a putut ca sa ma creasca bine, asa ca n-as da nici doi bani pe mutrele partenerei cu privire la ajutorul persoanelor care mi-au fost alaturi.
Are balta peste.

| Anonim a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Pai atunci sa nu iti pui partenera sa se mute impreuna cu tine vreodata.
Daca nu dai doi bani pe linistea si intimitatea ei, nu are rost sa ii propui sa locuiti impreuna. Ramai cu neamurile si aia e. laughing

| Naty1 a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Nu i-ai cerut tu mamei sa te faca.Plus ca nu a zis nimeni sa nu o ajuți cu ce se poate, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti pui partenera in situatii grele ca sa stea mama ta ca barosana.
Mai bine nu te căsătorii.

| SimonaBubu explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Nu e un om simplu care e în aceeași casa cu tine sa îți suporta ție neamurile dar pai nevastă-ta/barbatitu.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru anonim_4396):

Lucrurile mele, fac ce vreau cu ele. Daca comenteaza, cel mai bine ar fi sa zboare.

| Anonim a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Dar ar fi sclava ta cumva? Nu are dreptul la o opinie, nu e si ea tot un om? Tu o aduci in casa ta sa o transformi intr-o sclava chinuita, supusa, fara drepturi?! Daca sta cu tine inseamna ca poti sa ii bagi pe gat cu forta toate neamurile? Ce e asta, puscarie?

| Anonim a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Daca gandesti in felul asta, "lucrurile mele, fac ce vreau cu ele, daca comenteaza sa zboare, nu dau doi bani pe "mutrele" partenerei", macar fii corect si spune-i si ei toate astea, de la PRIMA intalnire, ca sa stie sa nu mai iasa cu tine si la a doua.

| SimonaBubu explică (pentru anonim_4396):

Și gândește-te ca nici măcar nu e casa lui dar nici nu e a mea.Parerea mea sincer nu ai nici o obligație fata de partener sa îți faca chestiile astea.Despartire și gata.

| SimonaBubu explică (pentru anonim_4396):

Rămâne si la curu' masii cum s-ar zice după laughing

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru anonim_4396):

1. Nu e sclava mea, din moment ce poate pleca oricand, daca situatia nu-i place.

2. Nu e vorba numai de neamuri. E vorba de orice mi-ar cere sa fac contrar cu vointa mea.
Un exemplu, intamplat intr-o relatie anterioara, este reprosul ca imi petrec prea mult timp cu cainele meu, iar ca pe ea n-o bag suficient de mult in seama. Avand in vedere ca nici nu voia sa il plimbam amandoi, pe motiv ca e obosita, nu mi-a fost greu sa renunt la o persoana pe care nu o cunosteam de mult timp si cu care era clar ca nu puteam avea un viitor, din moment ce-mi reprosa banalitati de astea.

3. (pentru celalalt raspuns) Nu ii spun chestiile astea de la prima intalnire, dar, oricum, incerc sa aflu intr-un stadiu incipient daca principiile ei se potrivesc cu principiile mele.

4. Multumesc ca nu-ti mai vezi de viata sa-mi raspunzi despre cum trebuie sa comport cu o fata.

| Anonim a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

4. cu placere laughing

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nu stiu cum asa proceda. Probabil m-as abtine sa nu fac vreo scena de fata cu toata lumea, dar pana la urma tot i-as zice sa nu imi mai bage toate neamurile lui pe gat. Eventual m-as si desparti de el, da-o incolo de treaba laughing

| AndreeaVanDrunen a răspuns:

Iartă-mă că îți spun asta, dar dragul tău iubit e un idiot.
Ce perspective vezi tu cu el, când el nu dă doi bani pe relația voastră, punându-și rudele lui pe primul loc?
Ok, familia trebuie să ți-o respecți și ajuți când are nevoie, dar există o limită a bunului simț.
Și în primul rând, există o ordine a priorităților. O ierarhie a importanței persoanelor din jurul tău.
Cât de importantă ești tu pentru el?
Pot să-ți dau un sfat ca de la fată la fată. Dacă voi nu sunteți căsătoriți încă și el tratează relația voastră la modul ăsta, la ce te aștepți pe viitor? Ai mare grijă în ce te bagi.

| Iunicu a răspuns:

Este foarte greu de tranșat o problemă familială. Abia atunci când voi veți forma o familie cu cățel și purcel poți impune o anumită conduită.
Până atunci cred că o eventuală restricție se va soluționa nefavorabil ție.
Nu îl pune sa aleagă între tine și sora lui.
Cred că este mai diplomatic sa vorbești cu posibila viitoare cumnată despre vizitele însoțită de terți.
Explica-i că ea este binevenită oricând, dar nu cu tot neamul.