| razvanel112 a întrebat:

Am o problema mare cu o fata. o plac. dar ea are prieten. vb mult cu ia. dar stiti cum e dragostea. nu pot sa o uit deloc sad nu stiu dc tin foarte mult la ia... ce safac sa o uit pentru ca o plac prea mult straight face

Răspuns Câştigător
| wimpyannya a răspuns:

Nu trebuie sa o uiti. Pusr si simplu accepta realitatea asa cum este ea. Vei realiza ca o prietenie ce poate dura o viata, este pacat sa fie stricata cu o relatie ce poate fi terminata in doar cateva luni.

5 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Daca ea iti arata ca te place,sau ca e,atrasa de tine,da'te si tu la ea. Daca nu,incearca sa nu va intalniti, iesi prin ors, fa orice sa nu te gandesti la ea

| Ramonaaaa a răspuns:

Bunahappy.
Indiferent ca o placi sau nu pe fata aia trebuie sa tii cont ca ea are prieten si nu poti sa te bagi in relatia ei decat daca ea iti da un semn ca te place sau ceva, dar asta este deja a doua partebig grin.
Oricum o sa o uiti usor.Sunt mii de fete in jurul tau, doar priveste si o sa vezi.Incearca sa nu treci prin locurile pe care stii ca le frecventeaza, arunca tot ceea ce iti aminteste de ea si orienteaza-te in alta directie.Cu siguranta, ai de unde alegehappy.

Răspuns utilizator avertizat
| Adda_5780 a răspuns:

Hey. eu spun sa ii zici in fata ceea ce simti. daca vorbiti asa de mult, e imposibil sa nu simta si ea ceva pentru tine. asa neaga toate ca nu ca vaiioh go on eu zic sa incerci. pentru ca relatia cu respectivul nu cred ca o sa dureze la infinit oricum. sta vba si de increderea de sine, de ce simti tu. poate ca o plimbare prin parc singur ca sa te gandesti nu strica.si ar trebui sa ii gasesti defecte si scriele pe o foaie de hartie( daca vrei sa o uiti). mult succes >big grin

| Toto_8221 a răspuns:

.nu mai vb cu ea...