| bOom a întrebat:

Am o problema. nu pot niciodata sa port niste bluze decoltate fiindca am sanii cam mari.Nu sunt uriti, ba din contra dar imi este rusine.((((Prietenele imi spun ca sunt o proasta si ca ele si-ar dori sa fie ca mine.Desi am incercat sa port de citeva ori niste bluze decoltate, baietii holbau ochii la mine, incepeau sa se uite insistent si de asemenea exclamau UUUuuu!
de aceea mi se face rusine
imi dati va rog niste sfaturi sa pot scapa de aceste inhibitii?

6 răspunsuri:
| RoxAnana a răspuns:

Fata mea mama-natura ne-a inzestrat pe toate. insa cu timpul stam cam prost vrem sa ne creasca una alta si daca ne cresc ne cresc prea mari si ni se lasa si daca nu avem plangem ne bagam silicoane si alte chestii eu zic sa iti asculti prietenele si sa simti acest lucru ca pe ceva bun:*

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

In general nu ne imbracam atat pentru altii, cat mai ales pentru noi. Daca ai un bust frumos este firesc sa porti bluze decoltate, in limita decentei, mai ales in scoala. Bluza decoltata avantajeaza cel mai bine un piept mai dezvoltat si este nerecomandata celor care nu au asa ceva. Este momentul sa fii mandra de tine, sa nu iti pese daca zice oricine, orice. Fetele ti-ar spune doar din invidie, eventual, iar baietilor le-ar placea, indiferent de reactie. In schimb, daca tu vei purta fara sa te rusinezi si comportandu-te normal o sa se obisnuiasca toti.

| saymoon a răspuns:

Si eu sunt in aceiasi situatie, acum depinde cat de mari sunt. Ce kg ai, inaltime, dimensiunile bustului.Trimite mi un mesaj privat, mai bine.

| AndaAndore a răspuns:

E normal sa huiduie baietii laughing
Deoarece le place ce vad.
Au dreptate prietenele tale, mandreste-te cu ce te-a inzestrat natura.
Multe si-ar dori probabil sa aiba sanii tai. Alte fete erau suparate ca n`au, dar tu ca ai. Arata`ti calitatile laughing
Iti spun eu ca nu ai nimic, chiar nimic de pierdutwinking!
Si apropo pentru scaparea de inhibitii : Ai incredere in tine, si in calitatile tale si o sa vezi ca o sa treci peste
Succes! :*

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Hai mai dai draq'laughing. adica tu nu porti ce vrei ca se uita niste idiotzi la tine? fi mai tupeistatongue

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Doamna Rodica Ojog-Brasoveanu a scris o carte buna; se numea: Grasa si Proasta.