|

Am rugat-o pe profesoara de matematica de meditatie din liceu sa ma ajute cu un subiect de facultate. ( a ramas sa pastram legatura la ultima meditatie). Raspunsul ei a fost: Orice misiune se incheie la un moment dathappy. Apoi mi-a zis sa caut in niste carti si sa intreb profii de la facultate. Credeti ca nu mai vrea sa pastreze legatura cu mine sau pur si simplu nu stia materia?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

și eu cred că orice misiune se incheie la un moment dat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Relatia prosor elev este una strict profesionala si nimic mai mult, ea nu mai vrea sa tina legatura cu tine este pentru ca e firesc asa, e firesc ca profesorii sa nu mai vorbeasca cu elevii pe care i-au meditat. Intre voi doi nu s-a legat o relatie de prietenie, ci doar o relatie ce tine doar de meseria ei, in caretu ii dai bani iar ea te mediteaza si nimic mai mult. In acest fel ea se poate concentra mai mult pe noii elevi pe care trebuie sa ii pregateasca

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Tataru_Ionut_2001):

Nu te împrietenești cu colegii de la muncă? E o relație strict profesională? Eu cred ca a fost ceva mai mult întrucât știe destul de multe și despre viața mea din afara școliihappy Chiar am discutat după ce am terminat destul de des (via Facebook) și mi-a sugerat să o și vizitez în vacanță. Eu nu am înțeles această schimbare bruscă de atitudine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Bordey_valy_1969):

Bine inteles ca te imprietenesti cu colegii de munca mai ceva ca cu colegii de facultate rolling on the floor Dar asta nu inseamna ca este acelasi lucru cu o profesoară. Cati ani are? poate ea are 25 si tu ai 20 atunci se explica?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fiind profesoara de liceu banuiesc, e normal sa fie buna pe materia ei, pe nivelul la care preda, iar probabil la nivelul urmator sa nu se descurce atat de bine.
In plus, ea se ocupa poate doar cu meditarea liceenilor, tocmai de aceea te-a indrumat spre cineva competent pentru meditatiile de facultate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează