| secret_2205 a întrebat:

Am si eu o intrebare cam stupida cei drept da na n-am gasit rezolvare. Acum 6 luni am fost cu un baiat el m-a parasit pentru. alta. Nimeni nu era de acord cu el ca era vagabond si inca mai e dar, eu-l iubesc si acum.Intre timp am intalnit alt baiat m-am pus cu el pentru. ca sa uit de fostul.Multi il agreeaza el ma iubeste dar eu nu prea. Zilele trecute fostul meu pr vagabontultongue m-a intrebat daca vreau sa ma impac cu el si nu stiu ce sa fac, cum sa procedez ca eu-l iubesc da is cu alt baiat momentan si pe,, vagabont" nu-l accepta aproape nimeni va rog ajutati-ma nu stiu ce sa fac multumesc mult...

Răspuns Câştigător
| masy_6680 a răspuns:

Nu stiu la intrebarea asta nu ati pot raspunde eu decat te pot andruma sa ati asculti inima si dupa aia sa ei o decizie

2 răspunsuri:
| TąNyą a răspuns:

Dacă ţi-a făcut-o odată ţi-o face şi a 2a oară. E vagabond la ce poţi să te aştepţi de la el? Eu zic să-l laşi pe ăla împace să numai vorbeşti deloc cu el şi să rămâi cu actualu sau să te desparţi de el şi să aştepţi să iubeşti pe cineva şi acea persoană pe tine.

T.

| Diiaanna a răspuns:

Pai in primul rand cred ca ar trebui sa tii cont de faptul ca, daca te-a parasit odata de ce nu ar face-o si a doua oara? depinde de ce simti tu... dar stii cum se spune"nu da vrabia din mana pe cioara din par". multa bafta.