|

Am si eu o intrebare care ma framanta.Eu sunt in clasa a 7-a, dar ma intreb cum va fi cand voi ajunge la liceu. Voi n-ati avut un sentiment de frica despre cum o sa va perceapa noii colegi, cu cine va veti imprietenii? Cum a fost prima voastra zi de liceu?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu sunt la liceu si sa iti spun cum a fost la mine.Noi am fost o clasa foarte unita in generala, ne iubeam pur si simplu eram frati.Cand a inceput clasa a9a a fost foarte ciudat pentru ca toti ne-am despartit.Din 25 am picat in clasa doar cu o fosta colega de generala.A fost trist dar nu m-am integrat greu.Si ce conteaza ce spun altii? Tu fii tu insuti si evita sa vorbesti despre lucruri intime sau chiar despre alte persoane...Cu cat inaintezi in viata cu atat lumea e mai rea.Prima zi de lice a fost ok, am fost la suc cu noii colegi ne-am prezentat si am legat prieteniilehappy.Te framanti degeaba scumpo, nu iti crea anumite asteptari despre liceu ca pe urma sa fii dezamagita.Asteapta-l ca pe o noua etapa a vietiibig grinBafta mare! Te pup!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna:*


Eu sunt a 8-a. Deabea astep liceul love struck. Anii de liceu sunt cei mai frumosi. Nu imi e teama cum o sa ma perceapa noii colegi pentu ca sunt o persoana sociabila. Nici tie nu ar trebui sa iti fie teama. Cand vei ajunge la liceu, fi TU! Asta e cel mai important! Gandeste-te ca si colegii tai nu cunosc pe nimeni, si ei sunt in aceeasti situatie ca tine. Gaseste-ti 2-3 prietene cu care sa vorbesti, sa va distrati, sa simtit viata de liceu! Iesi in oras, pe cat posibil( nu neglija scoala! Pentru profesorii, prima impresie este cea mai importanta. Invata, pentru ca doar asa vei ajunge cineva in viata! ), cu noii colegi si incearca sa legi prietenii cu ei.

Nu trebuie sa-ti fei teama de liceu. Va fi bine:*:*:*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ba daaa, si eu.Si eu sunt tot in clasa a 7a si pe mine ma framanta de pe acum.Adica eu sunt o persoana mai dificila,colegii s-au invatat cu mine, ca na, in 7 ani cu unii, altii pe care ii stiu din a 5a cu 3.Intrebarea ta e buna, o sa ma uit la ea sa vad ce raspunsuri primesti ca si pe mine ma intereseaza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează