|

Am si eu o intrebare? Daca citesc carti imi dezvolta memoria si ma ajuta sa fiu ma sociabil, glumet etc

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Salut
Nu, nu se va intampla asta. Partea cu memoria poate este adevarata dar nu te va face mai sociabil si glumet. Pentru a fi sociabil si glumet trebuie sa iti petreci timp cu prietenii tai sau cu oameni dragi tie. Trebuie sa te comporti normal, fiindca, fiecare om e special in felul lui.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Memoria da, la partea cu sociabil și glumeț depinde doar de tine cât știi să înveți din ce citești. Poți ajunge să înveți câte ceva din atitudinile și replicile mai multor personaje sau dacă nu măcar să afli ceva nou și astfel să poți dezbate un nou subiect de discuție. De exemplu eu din cartea pe care o citesc acum am aflat câte ceva despre facultățile din Japonia, deci eu pe viitor când voi vorbi cu cineva voi putea să dezbat acest subiect și bam am un subiect în plus de discuție. Doar un exemplu ca să vezi cum funcționează învățătura din cărți fără a fi neapărat cărți de specialitate pentru un domeniuwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iti imbunatateste vocabularul iar asta te face sa fii mai inteligent si poate putin sociabil. Despre glumet nu stiu ce sa zic, chestia asta vine de la sine pretty much.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează